Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Παοκ κ ξερο ψωμι αλλα νομιζα μιλαγα με τον Αλεφαντο,παρασυρθηκα......................................................................ασε με σε λεω,δεν μιλαω γιατι μετα ξερω πως θα το μετανιωσω
Συγκρατήσου Τζουλ.
Στείλε σε εμένα αυτά που θες να πεις...  :grin:
Θα εκτονωθείς και δεν θα εκτεθείς!  :grin:

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Συγκρατήσου Τζουλ.
Στείλε σε εμένα αυτά που θες να πεις...  :grin:
Θα εκτονωθείς και δεν θα εκτεθείς!  :grin:

αστην ρε συ...απτις μονες ΑΡΧΙΔΑΤΕΣ εδω μεσα ειναι...και το χαρακτηρισμο τον τονιζω για το χαρακτηρα και το λογο...εκει φαινεται ποιος τα χει

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
κοπανατο κοπανατο κ μη φοβασαι θανατο
να φοβηθω τι?εδω τις προαλλες πολεμο με την αμερικη(σπολυτη ελληνιδα τρανς) μονος δεν εκανα?με ολους δεν τα εβαλε εγω και ο χοτυ για τις εξ αλλαγης τις προαλλες?
στα λιμανακια θα κολησουμε τωρα?
αλλα βαριεμαι να γραφω με τις ωρες τωρα γιατι θα βαλει τπτ δικους τις και αυτη να γραφουν και θα με πριξουν

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
αστην ρε συ...απτις μονες ΑΡΧΙΔΑΤΕΣ εδω μεσα ειναι...και το χαρακτηρισμο τον τονιζω για το χαρακτηρα και το λογο...εκει φαινεται ποιος τα χει
ευχαριστω Μακη μου για τη διευκρινιση παρ ολιγον να παρεξηγηθω...εχουμε κι ενα μουνακι,μη λεμε κι οτι ναναι...ααα ολα κι ολα,βυζια μπορει να μην εχουμε αλλα το μουνακι ειναι στη θεση του κ γι αυτο μας προτιμουν....οσοι μας προτιμουν τελος παντων,ναναι καλα τα παλληκαρια,εχουμε φαει ψωμακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στα αγορακια μου...καταλαβες Μακη μου;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
να φοβηθω τι?εδω τις προαλλες πολεμο με την αμερικη(σπολυτη ελληνιδα τρανς) μονος δεν εκανα?με ολους δεν τα εβαλε εγω και ο χοτυ για τις εξ αλλαγης τις προαλλες?
αλλα βαριεμαι να γραφω με τις ωρες τωρα γιατι θα βαλει τπτ δικους τις και αυτη να γραφουν και θα με πριξουν
Άλλο το ένα άλλο οι εγχειρήσεις, μη τα μπερδέψουμε πάλι, καλά το πάμε. ;)

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
σχολιο ηταν αυτο για το  :headbang:............το μνμ εσταλη αλλωστε δεν χρειαζεται κατι παραπανω

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ευχαριστω Μακη μου για τη διευκρινιση παρ ολιγον να παρεξηγηθω...εχουμε κι ενα μουνακι,μη λεμε κι οτι ναναι...ααα ολα κι ολα,βυζια μπορει να μην εχουμε αλλα το μουνακι ειναι στη θεση του κ γι αυτο μας προτιμουν....οσοι μας προτιμουν τελος παντων,ναναι καλα τα παλληκαρια,εχουμε φαει ψωμακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στα αγορακια μου...καταλαβες Μακη μου;

κατι πας να πεις αλλα χρειαζονται κι αλλες διευκρινησεις..... ;) ;)
γιατι εχει ψιλογαμηθει η πιπερια παλι σημερα

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
εδω να διευκρινησω τη θεση μου,η Ελενα δεν μ ενοχλησε ποτε ουτε αμεσα ουτε εμμεσα...για τις εγχειρησεις ειναι δικαιωμα του καθενος κ να πω επισης οτι ο Χοτυ αντιμετωπισε το θεμα με απαραδεκτη χοντροκοπια...η θεση μου

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εδω να διευκρινησω τη θεση μου,η Ελενα δεν μ ενοχλησε ποτε ουτε αμεσα ουτε εμμεσα...για τις εγχειρησεις ειναι δικαιωμα του καθενος κ να πω επισης οτι ο Χοτυ αντιμετωπισε το θεμα με απαραδεκτη χοντροκοπια...η θεση μου
πεφτει χαμηλα για να αναδειξει το σπουδαιο ο χοτυ :grin: :grin:
μην πιασουμε το ιδιο θεμα παλι και γινουμε κωλος ας το αφησουμε καλυτερα
εμενα με τρελανε η συμπεριφορα της αλλης
ακου θα κανω ξεπετα σε οποιον δεν μου αρεσει :headbang: :headbang:

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
κανουν πιπες σε απλυτους στα μπαρ της μυκονου γιατρε οι φιρμες?? :think: :think:
δεν ξερω κ δεν μας νοιαζει,σου χει γινει εμμονη πια,ξεκολλα.....τη γουσταρεις παρα πολυ παντως,μα παρα πολυ!!!!! αν συνεχισεις παντως αυτο το βιολι με την Ελενα θα φωναξω τη Λια,μονο αυτη μπορει να σε μαζεψει

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
αλε ποσο δικιο ειχες στο θεμα αυτο τοτε κι εγω διαφωνουσα...ας μην το σχολιασω γιατι σημερα μου ηρθε να μιλησω στο εν λογω θρεντ πολυ πιο χοντρα απτον χοτυ...ακου η αλλη ο θεος να κανει τις γυναικες τους(αυτα τα πραγματα) γυναικες....σχολιαζαν τα ''θεομουνα''....φοβεροι ανθρωποι..μπραβο τους

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξερω κ δεν μας νοιαζει,σου χει γινει εμμονη πια,ξεκολλα.....τη γουσταρεις παρα πολυ παντως,μα παρα πολυ!!!!! αν συνεχισεις παντως αυτο το βιολι με την Ελενα θα φωναξω τη Λια,μονο αυτη μπορει να σε μαζεψει

δε λεει για την ελενα τζουλ

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
δεν νομιζω να ειναι στο χαρακτηρα σου η ρουφιανα κυρια μου :grin:
και δεν αναφερομουν στην απολυτη στο προηγουμενο ποστ μου για την εγχειρησμενη στο διπλα θρεντ αναφερονουν

Παρόμοια θέματα

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom