Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
εξηγησα,απο δυο κ πανω...κ παρακαλω οι ανεργοι με ταυτοτητα ΟΑΕΔ ανα χειρας  :cheesy:
Πρεπει να ποσταρεις δικαιολογητικα που απετουντε και ολες τις κατηγοριες προς αποφυγη παρεξηγισεων!!!

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Α και κατι ακομα πλασματικα εσυ κανεις; :2funny:

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
:pipa3:Ναι τωρα διαβαζα για μια χαρα που εκενα πλασματικα τσιμποκια :huh:
οχι,τσιμποκια κανω αληθινα..δεν ειμαι καλη στην παντομιμα..μια φορα που το κανα με χτυπησε η μπαρα στο ματι κι απο τοτε το αποφευγω!!!

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
οχι,τσιμποκια κανω αληθινα..δεν ειμαι καλη στην παντομιμα..μια φορα που το κανα με χτυπησε η μπαρα στο ματι κι απο τοτε το αποφευγω!!!
Πρεπει να δοκιμασω για εκφερω αποπση επι του θεματος...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
τζουλ εισαι καλα μωρο μου??
θυμασε καποτε σε ενα θρεντ που εγραψα την αποψη ενος αστεγου συγχρονου φιλοσοφου φιλου οταν τον ρωτησα την αποψη του για τις τρανς?και ηθελες να το συζητησουμε?
δες τι γινεται στο διπλα θρεντ και πες μου ποσο αδικο ειχε ο συγχωρεμενος :'( :'(

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
τζουλ εισαι καλα μωρο μου??
θυμασε καποτε σε ενα θρεντ που εγραψα την αποψη ενος αστεγου συγχρονου φιλοσοφου φιλου οταν τον ρωτησα την αποψη του για τις τρανς?και ηθελες να το συζητησουμε?
δες τι γινεται στο διπλα θρεντ και πες μου ποσο αδικο ειχε ο συγχωρεμενος :'( :'(
γεια σου Αλε,χρονια πολλα κ συγχαρητηρια για την κουπα....

ασε με για τι με το ζορι κρατιεμαι.....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
γεια σου Αλε,χρονια πολλα κ συγχαρητηρια για την κουπα....

ασε με για τι με το ζορι κρατιεμαι.....
χρονια πολλα μωρο μου χριστος ανεστη
την κουπα την πηρε ο θρυλος ενας θεσ/λονικιος μονο ΠΑΟΚ μπορει να ειναι :grin:
πραγματικα μου βγαζεις μια υγεια σαν χατακτηρας και τροπος σκεψεις και για αυτο σου το θυμησα εκεινο μου το ποστ
αν βγαλω κατι πμ στον αερα και βαλω τωρα 10 ατομα σε μαζικη επιθεση εγω θα φταιω για πες μου? :think:

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
χρονια πολλα μωρο μου χριστος ανεστη
την κουπα την πηρε ο θρυλος ενας θεσ/λονικιος μονο ΠΑΟΚ μπορει να ειναι :grin:
πραγματικα μου βγαζεις μια υγεια σαν χατακτηρας και τροπος σκεψεις και για αυτο σου το θυμησα εκεινο μου το ποστ
αν βγαλω κατι πμ στον αερα και βαλω τωρα 10 ατομα σε μαζικη επιθεση εγω θα φταιω για πες μου? :think:
Παοκ κ ξερο ψωμι αλλα νομιζα μιλαγα με τον Αλεφαντο,παρασυρθηκα......................................................................ασε με σε λεω,δεν μιλαω γιατι μετα ξερω πως θα το μετανιωσω

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Παοκ κ ξερο ψωμι αλλα νομιζα μιλαγα με τον Αλεφαντο,παρασυρθηκα......................................................................ασε με σε λεω,δεν μιλαω γιατι μετα ξερω πως θα το μετανιωσω

μπορεις να δωσεις ντομπρες απαντησεις οποτε μπες και πες τα και μη κολλας

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
και εγω με το ζορι κρατιεμαι αλλα ας παει στην ευχη :headbang: :headbang:

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ρε μπειτε να γινει ανεμομυλος να γουσταρουμε...αν δεν μιλανε τα βαρια χαρτια του φορουμ ποιος θα τα λεει??????

Παρόμοια θέματα

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom