TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
εξηγησα,απο δυο κ πανω...κ παρακαλω οι ανεργοι με ταυτοτητα ΟΑΕΔ ανα χειραςΚαλα τωρα με δυο ειναι σχεση οχι και ομαδικο
Αθωο κοριτσι
εξηγησα,απο δυο κ πανω...κ παρακαλω οι ανεργοι με ταυτοτητα ΟΑΕΔ ανα χειραςΚαλα τωρα με δυο ειναι σχεση οχι και ομαδικο
Αθωο κοριτσι
Πρεπει να ποσταρεις δικαιολογητικα που απετουντε και ολες τις κατηγοριες προς αποφυγη παρεξηγισεων!!!εξηγησα,απο δυο κ πανω...κ παρακαλω οι ανεργοι με ταυτοτητα ΟΑΕΔ ανα χειρας
Το επιασες το υπονοουμενο;Α και κατι ακομα πλασματικα εσυ κανεις;
πλασματικα;Α και κατι ακομα πλασματικα εσυ κανεις;
Ναι τωρα διαβαζα για μια χαρα που εκενα πλασματικα τσιμποκιαπλασματικα;
οχι,τσιμποκια κανω αληθινα..δεν ειμαι καλη στην παντομιμα..μια φορα που το κανα με χτυπησε η μπαρα στο ματι κι απο τοτε το αποφευγω!!!Ναι τωρα διαβαζα για μια χαρα που εκενα πλασματικα τσιμποκια
Πρεπει να δοκιμασω για εκφερω αποπση επι του θεματος...οχι,τσιμποκια κανω αληθινα..δεν ειμαι καλη στην παντομιμα..μια φορα που το κανα με χτυπησε η μπαρα στο ματι κι απο τοτε το αποφευγω!!!
και να φορας γυαλια...του σκιΠρεπει να δοκιμασω για εκφερω αποπση επι του θεματος...
γιατι;και να φορας γυαλια...του σκι
ε μα σου ειπα γιατι...γιατι;
γεια σου Αλε,χρονια πολλα κ συγχαρητηρια για την κουπα....τζουλ εισαι καλα μωρο μου??
θυμασε καποτε σε ενα θρεντ που εγραψα την αποψη ενος αστεγου συγχρονου φιλοσοφου φιλου οταν τον ρωτησα την αποψη του για τις τρανς?και ηθελες να το συζητησουμε?
δες τι γινεται στο διπλα θρεντ και πες μου ποσο αδικο ειχε ο συγχωρεμενος :'( :'(
γεια σου Αλε,χρονια πολλα κ συγχαρητηρια για την κουπα....
ασε με για τι με το ζορι κρατιεμαι.....
χρονια πολλα μωρο μου χριστος ανεστηγεια σου Αλε,χρονια πολλα κ συγχαρητηρια για την κουπα....
ασε με για τι με το ζορι κρατιεμαι.....
Παοκ κ ξερο ψωμι αλλα νομιζα μιλαγα με τον Αλεφαντο,παρασυρθηκα......................................................................ασε με σε λεω,δεν μιλαω γιατι μετα ξερω πως θα το μετανιωσωχρονια πολλα μωρο μου χριστος ανεστη
την κουπα την πηρε ο θρυλος ενας θεσ/λονικιος μονο ΠΑΟΚ μπορει να ειναι
πραγματικα μου βγαζεις μια υγεια σαν χατακτηρας και τροπος σκεψεις και για αυτο σου το θυμησα εκεινο μου το ποστ
αν βγαλω κατι πμ στον αερα και βαλω τωρα 10 ατομα σε μαζικη επιθεση εγω θα φταιω για πες μου?
Παοκ κ ξερο ψωμι αλλα νομιζα μιλαγα με τον Αλεφαντο,παρασυρθηκα......................................................................ασε με σε λεω,δεν μιλαω γιατι μετα ξερω πως θα το μετανιωσω
και εγω με το ζορι κρατιεμαι αλλα ας παει στην ευχηΠαοκ κ ξερο ψωμι αλλα νομιζα μιλαγα με τον Αλεφαντο,παρασυρθηκα......................................................................ασε με σε λεω,δεν μιλαω γιατι μετα ξερω πως θα το μετανιωσω
κοπανατο κοπανατο κ μη φοβασαι θανατοκαι εγω με το ζορι κρατιεμαι αλλα ας παει στην ευχη