Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Μιλάμε η Τζούλη ειναι γνώστρια μεγάλη!
κ
λιγη ταραμοσαλατα,λευκη ομως...κ μια πρεζα ριγανη βουνισια στη φασολαδα μαζι με μια κουταλια της σουπας καλο λαδι..λουκουμι....αντε καληνυχτα κ καλο ξημερωμα
αυριο θα κανω χοιρινο με σελινο..ενα χοιρινο παντως με λαχανο που εκανα χθες,μαπα,σκετη αποτυχια...το λαχανο,ντιπ χορτο,χωρις αρωμα...γειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :)

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
εισαι ρουφιανος ρε.  :s&m_2:
κοριτσια ητανε μια στιγμη αδυναμιας
Μικέ μου,δρομος που φαινεται κολαουζο δεν θελει..σ εχουμε παρει χαμπαρι απο καιρο...δεν βγηκαμε χθες στο μειντανι!! φιλακια μπουμπουκο μου

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Γιατί θα καλωτρώς διπλά!  ;)
μ αρεσει το νοστιμο φαγητο κ το μαγειρεμα με διασκεδαζει υπεροχα,ειναι δημιουργια..κ η πολιτικη κουζινα ειναι εξαισια αν κ καπως βαρια..μια φορα εκανα γεμιστα κατσαρολας πολιτικα κ παραλιγο να εκραγει το στομαχι μου με μια μονο πιπερια...αλλα πεντανοστιμη!!Αν και μου φαινεται πως στην τελικη ειμαι πιο κοντα στην Κρητικη κουζινα κ στην Κυπριακη επισης...αυτες οι δυο ειναι για μενα οι καλυτερες στον κοσμο..δεν βαζω την Πολιτικη μεσα οχι γιατι δεν ειναι νοστιμη αλλα γιατι ειναι πικαντικη η ρουφιανα,πεντανοστιμη αλλα δυσκολοχωνευτη...οχι ολα της βεβαια..ε μετα απο ενα πικαντικο γευμα θες κατι να σε δροσισει...ενας φυσικος χυμος ειναι οτι πρεπει κ μετα ενα τσιγαρο :-*

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Μικέ μου,δρομος που φαινεται κολαουζο δεν θελει..σ εχουμε παρει χαμπαρι απο καιρο...δεν βγηκαμε χθες στο μειντανι!! φιλακια μπουμπουκο μου
θεια we have to talk a little  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: (εσυ σβησε το μπουμπουκο γιατι θα αρχισουνε τα κορακια και  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
θεια ε θεια  :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
πολυ το εχουνε γυρισει το παιρνουν μονο βλεπω οτι σε λιγο το μονο που θα σας ζηταν ειναι να τους πηδατε  εινια μαλακια για μας που μονο τον δυνουνουμε ....πως το βλεπεις το θεμα/???

θα σου πω μετα που θα εχω χρονο περι αυτου βατραχι........ :-*

Παρόμοια θέματα

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom