TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
ξουτ γρουσουζλεμέΜε ζόμπι τα είχες;
ξουτ γρουσουζλεμέΜε ζόμπι τα είχες;
κΜιλάμε η Τζούλη ειναι γνώστρια μεγάλη!
κ ματαγεια σου...κ βρηκα κ μαγειρα απ την πολη..αυτος θα με λεει συνταγες κ γω θα του κανω μπουλκουμεδες..Γεια σου κι εσένα! ;)
εισαι ρουφιανος ρε.ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΤΖΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ!!!
Αααα, ζαβολιά!κ ματαγεια σου...κ βρηκα κ μαγειρα απ την πολη..αυτος θα με δινει συνταγες κ γω θα του κανω μπουλκουμεδες..
ζαβολια; γιατι;Αααα, ζαβολιά!
καλα να παθεις ετσι!!! παρε και τουτηΑααα, ζαβολιά!
Γιατί θα καλωτρώς διπλά! ;)ζαβολια; γιατι;
Μικέ μου,δρομος που φαινεται κολαουζο δεν θελει..σ εχουμε παρει χαμπαρι απο καιρο...δεν βγηκαμε χθες στο μειντανι!! φιλακια μπουμπουκο μουεισαι ρουφιανος ρε.
κοριτσια ητανε μια στιγμη αδυναμιας
μ αρεσει το νοστιμο φαγητο κ το μαγειρεμα με διασκεδαζει υπεροχα,ειναι δημιουργια..κ η πολιτικη κουζινα ειναι εξαισια αν κ καπως βαρια..μια φορα εκανα γεμιστα κατσαρολας πολιτικα κ παραλιγο να εκραγει το στομαχι μου με μια μονο πιπερια...αλλα πεντανοστιμη!!Αν και μου φαινεται πως στην τελικη ειμαι πιο κοντα στην Κρητικη κουζινα κ στην Κυπριακη επισης...αυτες οι δυο ειναι για μενα οι καλυτερες στον κοσμο..δεν βαζω την Πολιτικη μεσα οχι γιατι δεν ειναι νοστιμη αλλα γιατι ειναι πικαντικη η ρουφιανα,πεντανοστιμη αλλα δυσκολοχωνευτη...οχι ολα της βεβαια..ε μετα απο ενα πικαντικο γευμα θες κατι να σε δροσισει...ενας φυσικος χυμος ειναι οτι πρεπει κ μετα ενα τσιγαρο :-*Γιατί θα καλωτρώς διπλά! ;)
θεια we have to talk a little (εσυ σβησε το μπουμπουκο γιατι θα αρχισουνε τα κορακια και )Μικέ μου,δρομος που φαινεται κολαουζο δεν θελει..σ εχουμε παρει χαμπαρι απο καιρο...δεν βγηκαμε χθες στο μειντανι!! φιλακια μπουμπουκο μου
θεια we have to talk a little (εσυ σβησε το μπουμπουκο γιατι θα αρχισουνε τα κορακια και )
με γλυτωσες,με γλυτωσες,προικοθηρας θεία μου...ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΤΖΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ!!!
παλι βομβες........; ατιθασο πλασμα!! :-*