TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
ααα...τωρα σ επιασα....Καλσηπερα Τζούλι. Δεν σε έχω γευτεί ακόμη.... Ρίξε μια ματιά στο section ερωτικές ιστορίες και θα καταλάβεις....
ααα...τωρα σ επιασα....Καλσηπερα Τζούλι. Δεν σε έχω γευτεί ακόμη.... Ρίξε μια ματιά στο section ερωτικές ιστορίες και θα καταλάβεις....
ααα...τωρα σ επιασα....
πνιγομαι,ειναι μεγαλοςθέλω τώρα να το καταπιείς μέχρι τα μπαλάκια
πες μου και μενα πριν πνιγεις απο το κολιμπρι του βολφυααα...τωρα σ επιασα....
τι να σε πω; πηρα σημερα δυο παλληκαρους,ακομα ζεματαω Μικέ μου... :'(πες μου και μενα πριν πνιγεις απο το κολιμπρι του βολφυ
κ που να παμε καλε; να παρουμε τα βουνα;κ πως θα μας βρισκεις μετα;αισχος να φυγετε να πατε αλλου
κοπελια σου στελνω την αγαπη μου απο την παγωμενη τσεχια αποψε ταξιδευω οδικως για ολλανδια με τις συνομωτριες.αλλα ολα εδω πληρωνονταιτι να σε πω; πηρα σημερα δυο παλληκαρους,ακομα ζεματαω Μικέ μου... :'(
καποτε θα πεσεις στα χερακια της ερημε και τοτε...αισχος να φυγετε να πατε αλλου
κ που να παμε καλε; να παρουμε τα βουνα;κ πως θα μας βρισκεις μετα;
επιτελους σταματα να με διασυρεις...δεν εχει να φοβηθει τιποτα...ειμαι παθητικη ειπαμεκαποτε θα πεσεις στα χερακια της ερημε και τοτε...
επιτελους σταματα να με διασυρεις...δεν εχει να φοβηθει τιποτα...ειμαι παθητικη ειπαμε
οχι βρε..σαν βασιλισσα μου φερθηκαν...μωρακι μου εσυ τους αλλους εννοουσα
ητανε διφορουμενο αν λαβεις υπ οψιν τα καθ ημας κ πολυ ιδιαιτερως λεγομενα...μη μου κανεις τωρα την παρθενα,θα σ αρπαξω απ την κοτσιδααυτο ειπα τι καταλαβες εσυ?
χοροπηδα λιγο για να φτασεις. :-*ητανε διφορουμενο αν λαβεις υπ οψιν τα καθ ημας κ πολυ ιδιαιτερως λεγομενα...μη μου κανεις τωρα την παρθενα,θα σ αρπαξω απ την κοτσιδα
ελα,σταματα να επιδεικνυεσαι...1.80 ειμαι και μ ενα δεκαρακι γινομαι 1.90....δεν ειμαι σαν τις κοντες που πηγαινεις ;)χοροπηδα λιγο για να φτασεις. :-*
το βραδυ φοραω τακουνια....ελα,σταματα να επιδεικνυεσαι...1.80 ειμαι και μ ενα δεκαρακι γινομαι 1.90....δεν ειμαι σαν τις κοντες που πηγαινεις ;)
....πολυ καλο.... πασο :-*το βραδυ φοραω τακουνια....
με ξεπαραδιασανε οι αλλες σημερα στα ψωνια....πολυ καλο.... πασο :-*