Ωραίος ο βάτραχος.για τον Βατραχο παντως ριχνω την τιμη στα 20 με φουλ παθητικο προγραμμα
Όμως ...
Εκτός απο το πάθος βάλε και λίγο ενέργεια βρε μωρό.
Ωραίος ο βάτραχος.για τον Βατραχο παντως ριχνω την τιμη στα 20 με φουλ παθητικο προγραμμα
εισαι ο επομενοςΩραίος ο βάτραχος.
Όμως ...
περασε μωρακι μου...οτι κανεις κεφι...Ωραίος ο βάτραχος.
Όμως ...
πνιγομαι,ειναι μεγαλος
σ αρπαξω απ την κοτσιδα
...τεραστιος......μην λες ψέματα >
...τεραστιος......
το δυνατο σημειο μου.η ασημογκριζη μακρια και δυνατη κοτσιδαΜικε, έχεις μακρύ μαλλί;
κι εσυ που ξερεις πως δεν αληθευουν; ησουν παρων; >μην προσπαθείς να περάσεις πράγματα που δεν αληθεύουν >
κι εσυ που ξερεις πως δεν αληθευουν; ησουν παρων; >
Μια φασολάδα;περασε μωρακι μου...οτι κανεις κεφι...
ητανε διφορουμενο αν λαβεις υπ οψιν τα καθ ημας κ πολυ ιδιαιτερως λεγομενα...μη μου κανεις τωρα την παρθενα,θα σ αρπαξω απ την κοτσιδα
το δυνατο σημειο μου.η ασημογκριζη μακρια και δυνατη κοτσιδα
κι εσυ που ξερεις πως δεν αληθευουν; ησουν παρων; >
εισαι συ..διαολου καλτσα...μη κουρευεσαι ρε..δικός μου είσαι!!! αλλά πάω για κούρεμα..οσονούπω :'(
όπως καταλαβαίνεις κρατάω χαμηλό profile
λες να μην εχω καταλαβει καλε; για χθεσινη με περασες; απο μπλα μπλα δεν τον φτανει ουτε ο ΚουβεληςΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΤΖΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ!!!
εισαι συ..διαολου καλτσα...μη κουρευεσαι ρε..
:'( :'(θα κάνω μία φωτογράφιση που έχω τάξει με κάτω το μαλλί και μετά κούρεμα
λες να μην εχω καταλαβει καλε; για χθεσινη με περασες; απο μπλα μπλα δεν τον φτανει ουτε ο Κουβελης
ολες αυτες τις ταπεινωσεις κ τις προδοσιες τις βλεπω καθημερινα κ τις υφισταμαι..γι αυτο κ γω θα γυρισω στην παλια μου αγαπη,μολις επιστρεψει απο τα πατρια χωματα
Μιλάμε η Τζούλη ειναι γνώστρια μεγάλη!ελια; αντζουγια; μηπως μια ρεγγα; ;)