TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
καυλα μου εσυ...!!!! τι κανεις; :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*προσφερομαι για παρτενερ στην ....φωτογραφηση
οκ..θα σε γραψω στο βιβλιο των γενναιων
καυλα μου εσυ...!!!! τι κανεις; :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*προσφερομαι για παρτενερ στην ....φωτογραφηση
καυλα μου εσυ...!!!! τι κανεις; :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εγινε πασα μου...να δεις κ τον νεο μου χωρο ;) ;)μια χαρα ... στην επομενη συναντηση μας , αλληλοσκιζομαστε παιρνεις το δωρακι σου , και αν θες βγαζουμε και νεο ..''διαφημιστικο'' σου
εγινε πασα μου...να δεις κ τον νεο μου χωρο ;) ;)
προσφερομαι για παρτενερ στην ....φωτογραφηση
εκλεισε..προσεληφθη!!!ξαδερφεεεεεεεεεεεε βρεθηκε κι αλλος
τι λες ρε μαστορα κατσε πρωτος εσυ και μετα εγω. δυο μετρα αντρες να παμε να παρτουζωσουμε κανα καλο να του βγει απο τα αυτια
τραγούδα, που λένε στο χωριό σου
πισω ρεεεεεεε!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
μην τους ακούς θα σου κάνουν κακό
ειναι καλα παιδια
τα καλά παιδιά ειναι που κάνουν τις ζημιές :'(
οσο πραγματικο χωρο δωσεις σε καποιον τετοια ζημια να περιμενεις ......το θεμα ειναι να νομιζει οτι του δινεις χωρο ;) ;) ;)
αν στον θεωρητικό χώρο που έδωσες σου κάνει ζημιά με απόδοση όμοια του πραγματικού
θεωρητικα δινεις στον αλλο το χωρο που χρειαζεται για να παιζει και πρακτικα καθολου.αρκει να το ελεγχεις το θεμα
αν αυτό όμως δεχτεί αλλαγή 180 μοιρών και αντιστραφεί με στόχο εσένα;
εχω τον χρονο να κανω και εγω 180 μοιρες.η και 270 να του ερθω απο το πλαι ;) ;) παω στο θρεντ με το thirio που παπαριζονται μεχρι εξπερματωσεως. τα λεμε wolf