You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tzouli Trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Μια και το έχουμε ρίξει στο τραγούδι και έχει τέτοιο καιρό:
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 246
μωρο που εχεις χαθει?καληνυχτα παιδες..εχω ξυπνημα αυριο,σας αφηνω,φιλια :-* :-*
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
Σαν τα χιοοοοονια...εκανα κλικ στη σελιδα κι ηταν κολλημενη κ ελεγε σε λιγο παλι κοντα σας..να ναι καλα ενα παλληκαρι που μου πε να κανω refresh...αλλιως δεν θα με βλεπατε,γι αυτο κ του αφιερωνω το τραγουδακι...ολα καλα λοιπον,επανηλθα...Αλεφαντε μου με μπλοκαρανε τα καρακολια οποτε μουγκα...... :-* :-* :-*
]
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
που εισαι εσυ πουλακι μου χαμενει τοσο καιρο?Σαν τα χιοοοοονια...εκανα κλικ στη σελιδα κι ηταν κολλημενη κ ελεγε σε λιγο παλι κοντα σας..να ναι καλα ενα παλληκαρι που μου πε να κανω refresh...αλλιως δεν θα με βλεπατε,γι αυτο κ του αφιερωνω το τραγουδακι...ολα καλα λοιπον,επανηλθα...Αλεφαντε μου με μπλοκαρανε τα καρακολια οποτε μουγκα...... :-* :-* :-*
]
και το δευτερο το προφιλ στο fb στο μπλοκαραν?γιατι τι εκανες?
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 246
μα απαγορευεται να κανεις κ δευτερο προφιλ αλλιως τι νοημα θα χε το μπλοκ αλλα δεν το ηξερα οποτε μου στειλαν τα μαντατα..τελος παντων,ολα καλα κατα τ αλλα,δεν πειραζει,μη το ενα,μη το αλλο,να παν να γαμηθουν
ποιος σε πειραξε να τον μαμησω?? ποιος???
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
εκανες απευθειας αλλο προφιλ για αυτο ρε κορμι αν περνουσαν λιγες μερες ολα οκμα απαγορευεται να κανεις κ δευτερο προφιλ αλλιως τι νοημα θα χε το μπλοκ αλλα δεν το ηξερα οποτε μου στειλαν τα μαντατα..τελος παντων,ολα καλα κατα τ αλλα,δεν πειραζει,μη το ενα,μη το αλλο,να παν να γαμηθουν
και εγω ειμαι σε επιτηρηση γιατι ενα καργιολακη απο δω απο θεσ/νικη εκανε καταγγελια στο φβ γιατι σχολιασα μια φωτο τις με το κανονικο τις γυναικειο ονομα (το οποιο το ξερουν και οι πετρες)και οχι μ αυτο που την ξερουν στην πιατσα
και κοντεψε να με στυλει στο διεθνες δικαστηριο της χαγης για να δικαστω για εγκηματα πολεμου
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
κ πολυ χασιμο χρονου..πολυ μπλα μπλα κ τιποτ αλλοεκανες απευθειας αλλο προφιλ για αυτο ρε κορμι αν περνουσαν λιγες μερες ολα οκ
και εγω ειμαι σε επιτηρηση γιατι ενα καργιολακη απο δω απο θεσ/νικη εκανε καταγγελια στο φβ γιατι σχολιασα μια φωτο τις με το κανονικο τις γυναικειο ονομα (το οποιο το ξερουν και οι πετρες)και οχι μ αυτο που την ξερουν στην πιατσα
και κοντεψε να με στυλει στο διεθνες δικαστηριο της χαγης για να δικαστω για εγκηματα πολεμου
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ε ναι μωρε τι περιμενες καμια προκοπη και εσυ απο κει ολοι οι χασομεριδες μπαινουν με τις ωρες εκει και ανεβαζουν οτι τους ερθει στο κεφαλικ πολυ χασιμο χρονου..πολυ μπλα μπλα κ τιποτ αλλο
τωρα ξυπνησα τωρα ειναι στο ταδε μαγαζι για ψωνια τωρα θα παω για καφε τωρα για φαει τωρα τουαλετα και τρεχα γυρευε
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
τι κανει πανω,χιονιζει;ε ναι μωρε τι περιμενες καμια προκοπη και εσυ απο κει ολοι οι χασομεριδες μπαινουν με τις ωρες εκει και ανεβαζουν οτι τους ερθει στο κεφαλι
τωρα ξυπνησα τωρα ειναι στο ταδε μαγαζι για ψωνια τωρα θα παω για καφε τωρα για φαει τωρα τουαλετα και τρεχα γυρευε
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
οχι ακομη φυσαει λιγο εβρεξε σταματισε τωρατι κανει πανω,χιονιζει;
εσυ πως πας δουλειο ολα οκ??
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
ααααααχχχχχχ(βαθυς αναστεναγμος)μου χει γαμηθει το adoos παλι κ δεν μου ανεβαζει αγγελια,πιστευω να φτιαξει συντομα..απο δουλεια πολυ μετρια πραγματα κι ως την Ανοιξη θα γινουν τραγικα αλλα το κεφι μας δεν θα το χασουμε και καποια στιγμη που θα γινουν παρα πολλοι αυτοι που δεν θα χουνε να φανε,θα τους παρει ο διαολος τον πατερα κ τη μαναοχι ακομη φυσαει λιγο εβρεξε σταματισε τωρα
εσυ πως πας δουλειο ολα οκ??
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
καλα ρε αυτο το adoos το εχουν ξεφτιλισει οτι να ναι αγγελιες βλεπεις 20 φορες στη σειρα την ιδια αγγελια χαμοςααααααχχχχχχ(βαθυς αναστεναγμος)μου χει γαμηθει το adoos παλι κ δεν μου ανεβαζει αγγελια,πιστευω να φτιαξει συντομα..απο δουλεια πολυ μετρια πραγματα κι ως την Ανοιξη θα γινουν τραγικα αλλα το κεφι μας δεν θα το χασουμε και καποια στιγμη που θα γινουν παρα πολλοι αυτοι που δεν θα χουνε να φανε,θα τους παρει ο διαολος τον πατερα κ τη μανα
ξερω μιλαω και εδω με 1-2 κοριτσια τα πραγματα ειναι τραγικα οι περισσοτερες την εχουν κανει αλλη κυπρο αλλες γερμανια αλλες αθηνα χαμος
φαντασου εκει που ειστε διπλος κοσμος απο εμας και με περισσοτερα χρηματα σιγουρα καποιοι και δεν εχει τπτ καταλαβενεις τι γινεται εδω πανω σφαγη κανονικη
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
κατσε να δεις τι θα γινει ως την Ανοιξη...το 41 που μου λεγε η γιαγια μου επειδη τσιναγα με το φαγητο...ηρθε...μιλαμε,θα πεθανει κοσμοςκαλα ρε αυτο το adoos το εχουν ξεφτιλισει οτι να ναι αγγελιες βλεπεις 20 φορες στη σειρα την ιδια αγγελια χαμος
ξερω μιλαω και εδω με 1-2 κοριτσια τα πραγματα ειναι τραγικα οι περισσοτερες την εχουν κανει αλλη κυπρο αλλες γερμανια αλλες αθηνα χαμος
φαντασου εκει που ειστε διπλος κοσμος απο εμας και με περισσοτερα χρηματα σιγουρα καποιοι και δεν εχει τπτ καταλαβενεις τι γινεται εδω πανω σφαγη κανονικη
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ψυχραιμια τζουλ θα δειξει το πραγμακατσε να δεις τι θα γινει ως την Ανοιξη...το 41 που μου λεγε η γιαγια μου επειδη τσιναγα με το φαγητο...ηρθε...μιλαμε,θα πεθανει κοσμος
σε γλωσσοφιλο βαθια μωρο :-* παω για υπνο εκλεισα 28 ωρες στο ποδι καλο βραδυ θα τα πουμε αυριο
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
καλο ξημερωμα :-*ψυχραιμια τζουλ θα δειξει το πραγμα
σε γλωσσοφιλο βαθια μωρο :-* παω για υπνο εκλεισα 28 ωρες στο ποδι καλο βραδυ θα τα πουμε αυριο
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249