Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
καληνυχτα παιδες..εχω ξυπνημα αυριο,σας αφηνω,φιλια :-* :-*

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μια και το έχουμε ρίξει στο τραγούδι και έχει τέτοιο καιρό:

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Σαν τα χιοοοοονια...εκανα κλικ στη σελιδα κι ηταν κολλημενη κ ελεγε σε λιγο παλι κοντα σας..να ναι καλα ενα παλληκαρι που μου πε να κανω refresh...αλλιως δεν θα με βλεπατε,γι αυτο κ του αφιερωνω το τραγουδακι...ολα καλα λοιπον,επανηλθα...Αλεφαντε μου με μπλοκαρανε τα καρακολια οποτε μουγκα...... :-* :-* :-*
]

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Σαν τα χιοοοοονια...εκανα κλικ στη σελιδα κι ηταν κολλημενη κ ελεγε σε λιγο παλι κοντα σας..να ναι καλα ενα παλληκαρι που μου πε να κανω refresh...αλλιως δεν θα με βλεπατε,γι αυτο κ του αφιερωνω το τραγουδακι...ολα καλα λοιπον,επανηλθα...Αλεφαντε μου με μπλοκαρανε τα καρακολια οποτε μουγκα...... :-* :-* :-*
]
που εισαι εσυ πουλακι μου χαμενει τοσο καιρο?
και το δευτερο το προφιλ στο fb στο μπλοκαραν?γιατι τι εκανες?

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
μα απαγορευεται να κανεις κ δευτερο προφιλ αλλιως τι νοημα θα χε το μπλοκ αλλα δεν το ηξερα οποτε μου στειλαν τα μαντατα..τελος παντων,ολα καλα κατα τ αλλα,δεν πειραζει,μη το ενα,μη το αλλο,να παν να γαμηθουν

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
μα απαγορευεται να κανεις κ δευτερο προφιλ αλλιως τι νοημα θα χε το μπλοκ αλλα δεν το ηξερα οποτε μου στειλαν τα μαντατα..τελος παντων,ολα καλα κατα τ αλλα,δεν πειραζει,μη το ενα,μη το αλλο,να παν να γαμηθουν

ποιος σε πειραξε να τον μαμησω?? ποιος??? :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εκανες απευθειας αλλο προφιλ για αυτο ρε κορμι αν περνουσαν λιγες μερες ολα οκ
και εγω ειμαι σε επιτηρηση γιατι ενα καργιολακη απο δω απο θεσ/νικη εκανε καταγγελια στο φβ γιατι σχολιασα μια φωτο τις με το κανονικο τις γυναικειο ονομα (το οποιο το ξερουν και οι πετρες)και οχι μ αυτο που την ξερουν στην πιατσα
και κοντεψε να με στυλει στο διεθνες δικαστηριο της χαγης για να δικαστω για εγκηματα πολεμου :headbang: :headbang:

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
εκανες απευθειας αλλο προφιλ για αυτο ρε κορμι αν περνουσαν λιγες μερες ολα οκ
και εγω ειμαι σε επιτηρηση γιατι ενα καργιολακη απο δω απο θεσ/νικη εκανε καταγγελια στο φβ γιατι σχολιασα μια φωτο τις με το κανονικο τις γυναικειο ονομα (το οποιο το ξερουν και οι πετρες)και οχι μ αυτο που την ξερουν στην πιατσα
και κοντεψε να με στυλει στο διεθνες δικαστηριο της χαγης για να δικαστω για εγκηματα πολεμου :headbang: :headbang:
κ πολυ χασιμο χρονου..πολυ μπλα μπλα κ τιποτ αλλο

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
κ πολυ χασιμο χρονου..πολυ μπλα μπλα κ τιποτ αλλο
ε ναι μωρε τι περιμενες καμια προκοπη και εσυ απο κει ολοι οι χασομεριδες μπαινουν με τις ωρες εκει και ανεβαζουν οτι τους ερθει στο κεφαλι
τωρα ξυπνησα τωρα ειναι στο ταδε μαγαζι για ψωνια τωρα θα παω για καφε τωρα για φαει τωρα τουαλετα και τρεχα γυρευε

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
ε ναι μωρε τι περιμενες καμια προκοπη και εσυ απο κει ολοι οι χασομεριδες μπαινουν με τις ωρες εκει και ανεβαζουν οτι τους ερθει στο κεφαλι
τωρα ξυπνησα τωρα ειναι στο ταδε μαγαζι για ψωνια τωρα θα παω για καφε τωρα για φαει τωρα τουαλετα και τρεχα γυρευε
:2funny: :2funny: :2funny:τι κανει πανω,χιονιζει;

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
οχι ακομη φυσαει λιγο εβρεξε σταματισε τωρα
εσυ πως πας δουλειο ολα οκ??
ααααααχχχχχχ(βαθυς αναστεναγμος)μου χει γαμηθει το adoos παλι κ δεν μου ανεβαζει αγγελια,πιστευω να φτιαξει συντομα..απο δουλεια πολυ μετρια πραγματα κι ως την Ανοιξη θα γινουν τραγικα αλλα το κεφι μας δεν θα το χασουμε και καποια στιγμη που θα γινουν παρα πολλοι αυτοι που δεν θα χουνε να φανε,θα τους παρει ο διαολος τον πατερα κ τη μανα :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ααααααχχχχχχ(βαθυς αναστεναγμος)μου χει γαμηθει το adoos παλι κ δεν μου ανεβαζει αγγελια,πιστευω να φτιαξει συντομα..απο δουλεια πολυ μετρια πραγματα κι ως την Ανοιξη θα γινουν τραγικα αλλα το κεφι μας δεν θα το χασουμε και καποια στιγμη που θα γινουν παρα πολλοι αυτοι που δεν θα χουνε να φανε,θα τους παρει ο διαολος τον πατερα κ τη μανα :grin:
καλα ρε αυτο το adoos το εχουν ξεφτιλισει οτι να ναι αγγελιες βλεπεις 20 φορες στη σειρα την ιδια αγγελια χαμος
ξερω μιλαω και εδω με 1-2 κοριτσια τα πραγματα ειναι τραγικα οι περισσοτερες την εχουν κανει αλλη κυπρο αλλες γερμανια αλλες αθηνα χαμος
φαντασου εκει που ειστε διπλος κοσμος απο εμας και με περισσοτερα χρηματα σιγουρα καποιοι και δεν εχει τπτ καταλαβενεις τι γινεται εδω πανω σφαγη κανονικη

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
καλα ρε αυτο το adoos το εχουν ξεφτιλισει οτι να ναι αγγελιες βλεπεις 20 φορες στη σειρα την ιδια αγγελια χαμος
ξερω μιλαω και εδω με 1-2 κοριτσια τα πραγματα ειναι τραγικα οι περισσοτερες την εχουν κανει αλλη κυπρο αλλες γερμανια αλλες αθηνα χαμος
φαντασου εκει που ειστε διπλος κοσμος απο εμας και με περισσοτερα χρηματα σιγουρα καποιοι και δεν εχει τπτ καταλαβενεις τι γινεται εδω πανω σφαγη κανονικη
κατσε να δεις τι θα γινει ως την Ανοιξη...το 41 που μου λεγε η γιαγια μου επειδη τσιναγα με το φαγητο...ηρθε...μιλαμε,θα πεθανει κοσμος

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
κατσε να δεις τι θα γινει ως την Ανοιξη...το 41 που μου λεγε η γιαγια μου επειδη τσιναγα με το φαγητο...ηρθε...μιλαμε,θα πεθανει κοσμος
ψυχραιμια τζουλ θα δειξει το πραγμα
σε γλωσσοφιλο βαθια μωρο :-* :) παω για υπνο εκλεισα 28 ωρες στο ποδι καλο βραδυ θα τα πουμε αυριο

Παρόμοια θέματα

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom