TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
δεν βρισκω παρτεναιρ... :'( :'(τωρα που το λες... πρεπει να βγαλει και μερικες φωτο εν ωρα εργασιας...
δεν βρισκω παρτεναιρ... :'( :'(τωρα που το λες... πρεπει να βγαλει και μερικες φωτο εν ωρα εργασιας...
σου κανονισα με τον Mike...δεν βρισκω παρτεναιρ... :'( :'(
σου κανονισα με τον Mike...
καλα..να ρθει διαβασμενος γιατι δεν εχω πολυ καιρο για προβεςσου κανονισα με τον Mike...
???????????????????
μωρε θα περνα τον Χοτυ εγω αλλα με το ξεκαθαρισε πως παει μονο με αυθεντικα transeksoal :'( :'(ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΛΕΩ
μωρε θα περνα τον Χοτυ εγω αλλα με το ξεκαθαρισε πως παει μονο με αυθεντικα transeksoal :'( :'(
θαρθω κι εγω ρε για φωτογραφος... ελα μη κανεις ετσι... δεν θα σε δαγκωσει..ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!
θαρθω κι εγω ρε για φωτογραφος... ελα μη κανεις ετσι... δεν θα σε δαγκωσει..
ντρεπεστε να δειξετε τις τσουτσουνες σας?
ναι, ειμαστε ντροπαλα αγορια..ντρεπεστε να δειξετε τις τσουτσουνες σας?
λέω στα στηθείτε και τα 3 στα τέσσερα να σας πάρω με τη σειρά άκα βέγγος χαστούκια
λέω στα στηθείτε και τα 3 στα τέσσερα να σας πάρω με τη σειρά άκα βέγγος χαστούκια
ξαδερφε ελα εσυ στο θειο αλλα πιασε τοιχο πριν για καλο η για κακο μην εχουμε ατυχηματα
δεν κολλήσαμε στα πρόβατα, στο θείο θα λακίσουμε; στήσου κι έρχομαι
ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΑΝΗΨΟ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΤΗΘΩ ΕΓΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΡΑΣ . ΤΟ ΧΟΤΥ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΓΙΑ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ!
ταιριάζουμε το ξέρεις; θα στον καρφώνω και ίσα ίσα θα νιώθεις πίεση...όχι σα τα κοντοπούτανα που'χει μπει ο μισός και πονάνε λες και τις σκοτώνεις