Σαν να το εγραψα εγω το παραπανω,τοσο εχω ταυτιστει φιλε μου με το ποστ σου.Συμφωνω 1000% ακομα και με τα σημεια στιξης που εχεις βαλει(ασχετα αν εγω δεν βαζω,χαχαχα).Ειμαι 36 και πρωτη φορα σε επαγγελματια πηγα αρχες Φεβρουαριου.Απο τοτε εχω παει 6 φορες,4 στην ιδια κοπελα και σε αλλες 2 κοπελες.Με την μια που εχω παει 4 φορες εχω κολλησει και βασικα εχουμε σχεση πολυ στενη,λες και γνωριζομαστε χρονια ξερω γω.Να μην καθομαι και γραφω μαλακιες,φαντασου με βαζει και παιρνω απλο προγραμμα και κανουμε οτι μπορεις να φανταστεις,οτι κανεις με την κοπελα σου πχ.Την τελευταια φορα η τσατσα καθοταν μεσα και μιλαγε στο τηλεφωνο και η κοπελα καθοταν εξω στο πεζουλι και επαιζε με το κινητο.Οπως πηγαιναμε μεσα της κανω θα παρω 69,απλο θα παρεις μου λεει.Ρε συ,θελω να σε γλειψω της λεω,σσσσσσ μου κανει,ερχεται στο αυτι και μου λεει παρε απλο που σου λεω,ακου με.Φαντασου δλδ αλλα και παλι ρε συ,αυτο ακριβως που περιγραφεις,το κενο θα το νιωσω,ειτε μετα απο 5 λεπτα,ειτε μετα απο 1 ωρα ειτε την επομενη μερα ειναι εκει.Πιστευω δλδ οτι πιο gfe φαση με επαγγελματια δεν παιζει να πετυχω απ οτι με την συγκεκριμενη αλλα και παλι το κενο ερχεται,αφου δεν υπαρχει συναισθημα ειναι αναμενομενο.
Η αληθεια ειναι οτι δεν το βλεπω σαν κακη επιλογη,ισως σαν κατι το μη φυσιολογικο.Δεν εχω σκεφτει ποτε οτι με αυτο το 30αρι πχ θα μπορουσα να κανω κατι αλλο,εχω αλλο 30αρι για ποτα ή παρεες αλλα ο αγοραιος μου φαινεται πολυ λαθος γενικα.Την τελευταια φορα που πηγα,κοιταγα στον δρομο το 20ευρω και το 10ευρω και αισθανομουν απιστευτα ασχημα.Κοιτα λεω ρε φιλε,δινεις αυτα τα δυο χρωματιστα χαρτακια με νουμερα και κανεις σεξ με κοπελα που κανονικα ουτε που θα σε κοιταγε.Ολο αυτο το σκηνικο,που μπαινει μεσα στο δωματιο μια 25χρονη κοπελαρα με τα εσωρουχα και κατευθειαν γδυνεται και αρχιζει το παιχνιδι,μου κανει πολυ λαθος.Δεν ειναι ετσι στην πραγματικοτητα και με ξενερωνει πολυ.Θα μου πεις γιατι να ξαναπας?Ελα ντε,τωρα εχω 20 μερες να παω,λογικα παιζει και να το κοψω για λιγο καιρο.Μπας και βρω καμια κοπελα και σταματησω να ασχολουμαι.
Απο παρτι οταν γυρναω,ειδικα αν ειχε παρα πολυ κοσμο και περασα και πολυ καλα νιωθω πολυ ομορφα.Λιγο οι ματιες που αλλαξες,λιγο το καμακι που εκανες,λιγο τα ποτα,η μουσικη,ωραια ειναι.Εκει δεν το μετανιωνω.Παντως το τελευταιο που λες ειναι πολυ βασικο.Ειναι πολυ κριμα οταν καταλαβουμε οτι η ζωη δεν περναει με μοναξια,ειδικα αν περασουν τα χρονια και οι ευκαιριες χαθουν ανεπιστρεπτι.