baker45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 1.767
- Πόντοι
- 206
κοριτσαρα ολα καλα?...έτσι ακριβώς...![]()
κοριτσαρα ολα καλα?...έτσι ακριβώς...![]()
ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ χαχαχαχα..υπάρχει περίπτωση να περάσει σελίδα στο νήμα μου, χωρίς κωλι?!!
Όλα σούπερ!Ελπίζω το ίδιο και για σένα.. κάτσε να σου ρθω να τα πούμε..κοριτσαρα ολα καλα?
...στο διορθωσα λιγοΚαλησπέρα αγορι μου!
Εχω δουλειές το σ/κ να κανω,θα σας βάλω βίντεο αρχειου (να ΤΗΝ παίζετε)
ΚρίμαΚαλημερούδια στ αγόρια
Σαββατοκύριακο δεν θα ειμαι διαθέσιμη!
![]()
Αχ εσύ.. αχ..
Αυτά είναι βίντεο!!!Καληνύχτα κουκλάκια..
( ..σύντομα το βίντεακι με ήχο,μόλις το φτιαξω)
![]()
Αναμένουμε να ανυπομονησία...όσο μεγαλύτερης διάρκειας γίνεται ...θέλουμε και άλλα καινούργια αν έχεις...Καλή Κυριακή να έχεις θεάΚαληνύχτα κουκλάκια..
( ..σύντομα το βίντεακι με ήχο,μόλις το φτιαξω)
![]()
Όπως σε ένα πίνακα της Αναγέννησης, καμωμένο από χέρι Μεγάλου Ζωγράφου, αφού θαυμάσουμε το κυρίως θέμα, το μάτι περιπλανιέται στις λεπτομέρειες.
..δεν έχω λόγια...απλά απίστευτο ραντεβού!Οι καυλες μας χτύπησαν κόκκινο!Ακόμα μια φορά με τη Τζο … Θα τολμήσω να πω καλύτερη από την προηγούμενη περισσότερη ένταση πολύς ιδρώτας και άλλα υγρά … Η γυναίκα είναι ανεξάντλητη και ευρηματική … Για άλλη μια φορά ευχαριστώ για την υπέροχη εμπειρία !!!
Με ξεπερνά τ ότι στο βάθος της τσόντας, είδες την ζακέτα μου την χνουδωτη,(την λευκή αρκουδίτσα μου όπως αποκαλώ γλυκα),μάτι αετίσιο!Όπως σε ένα πίνακα της Αναγέννησης, καμωμένο από χέρι Μεγάλου Ζωγράφου, αφού θαυμάσουμε το κυρίως θέμα, το μάτι περιπλανιέται στις λεπτομέρειες.
"Μπα! Για δες! Η Λευκή Αρκουδίτσα στο βάθος. Τι να ήθελε να συμβολίσει ο μαέστρος;"
Λεπτομέρειες που διακρίνουν μόνο οι ειδήμονες.
Καλημέρα στην γυναικάρα την καυλιαραΚαλημερούδια!
Με μια φωτο για τ αγορια που αγαπούν ποδαράκια και μου ζητούν συχνά
![]()
Αστέρι μου εσύ!Καλημέρα στην γυναικάρα την καυλιαρα
Μας καυλωνεις συνέχεια. Πότε θα τα πούμε να με τρελάνειςΑστέρι μου εσύ!