lasusurela
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.097
- Πόντοι
- 371
τέλειαΗ μεγαλοπρέπεια της ομορφιάς σου. Βασίλισσά μου, προσκυνώ.
τέλειαΗ μεγαλοπρέπεια της ομορφιάς σου. Βασίλισσά μου, προσκυνώ.
Μπορεί να θέλει ο ανθρώπος να κρεμάσουμε κουρτίνες.![]()
Γιατί ρωτάς μαν ?
Είσαι σκάουτερ σε ομάδα μπάσκετ ?![]()
Θα τις μετρήσουμε;Μπορεί να θέλει ο ανθρώπος να κρεμάσουμε κουρτίνες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σας αγαπώ κ σας φιλώ,πάω να περιποιήθω έναν κύριο ακόμη..
Όταν μπω μετά,πιάστε τις μεζούρες να μετρηθούμε![]()
Οκ στέλνω dick pic με χάρακαΜπορεί να θέλει ο ανθρώπος να κρεμάσουμε κουρτίνες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σας αγαπώ κ σας φιλώ,πάω να περιποιήθω έναν κύριο ακόμη..
Όταν μπω μετά,πιάστε τις μεζούρες να μετρηθούμε![]()
Ειναι ψηλήΓεια σου Ιωάννα τι ύψος έχεις?
Ακόμα σε θυμάμαι έτσι στημένη..και να στον βάζω στο κωλαρακι σου θεά μουKαλησπερα!
![]()
...κι εγώ θυμάμαι το ραντεβού μας από την αρχή μέχρι το τέλος..καυλιαρη νεαρέ!!Ακόμα σε θυμάμαι έτσι στημένη..και να στον βάζω στο κωλαρακι σου θεά μου
....δν χρειαζονται μεζουρες, φτανει ο χαρακας του γραφειουΌταν μπω μετά,πιάστε τις μεζούρες να μετρηθούμε![]()
Εσύ περίμενε να φέρω το 2πλο- μετρο που έχουν στις οικοδομες....δν χρειαζονται μεζουρες, φτανει ο χαρακας του γραφειου![]()
...για το υψος μου εννοουσα οτι φτανει ο χαρακας γραφειουΕσύ περίμενε να φέρω το 2πλο- μετρο που έχουν στις οικοδομες![]()
Κορμαρα για γλύψιμο. Σκέτη καυλα. Μπράβο joKαλησπερα!
![]()
Και μπάλες και κωλαρακι όλα τα γλύφεις εσύ καύλα μουΈνα όμορφο Σαββατόβραδο να έχουμε..αφήνω ένα κλιπ φρέσκο (καλη η πιπα ,αλλα μην ξεχνάμε και τα μπαλάκια)
Ξανά διαθέσιμη από Δευτέρα !
![]()
Kαλησπερα!
![]()
Ρουφήχτρα!με καυλωσες..Ένα όμορφο Σαββατόβραδο να έχουμε..αφήνω ένα κλιπ φρέσκο (καλη η πιπα ,αλλα μην ξεχνάμε και τα μπαλάκια)
![]()
Ε,κάτι ξερεις για κωλι μου..ουκ ολίγες φορές του έχεις ριξει σφαλιάρες..οσο για ήσυχη εγώ.. Ποτέ!!χαχαχαχα!!Για τις υπέροχες φωτογραφίες σου τζό μου απλά θα πώ ότι το καλό καρπούζι και ο καλός ο κώλος στην σφαλιάρα φαίνεται καλή Κυριακή και να είσαι ήσυχη
Το καρπουζι ομως δε το γαμαμεΓια τις υπέροχες φωτογραφίες σου τζό μου απλά θα πώ ότι το καλό καρπούζι και ο καλός ο κώλος στην σφαλιάρα φαίνεται καλή Κυριακή και να είσαι ήσυχη
Και όχι μόνον!Ένα όμορφο Σαββατόβραδο να έχουμε..αφήνω ένα κλιπ φρέσκο (καλη η πιπα ,αλλα μην ξεχνάμε και τα μπαλάκια)
![]()