dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 38.674
- Πόντοι
- 22.936
Γεια σου Ιωάννα τι ύψος έχεις?

Γιατί ρωτάς μαν ?
Είσαι σκάουτερ σε ομάδα μπάσκετ ?

Γεια σου Ιωάννα τι ύψος έχεις?
Με κάνεις και κοκκινίζω ρε φάτσα ..να πω κι εγώ ομως κάτι εφόσον σε ξέρω..?Εχεις αρχικά ματαρες,σωματαρα ,αλλά είσαι και φουλ σοβαρός / εχεμύθος..ότι γουστάρω σ έναν άνδραΚωλάρα
Κορμάρα
Ψυχάρα
Γλωσσάρα
Μουνάρα
Και όλα τα μεγεθυντικά!
μπορει να θελει να παει σπιτι του να του κατεβάσει κανα μιξερ απο κανα ντουλαπι κουζίνας που ειναι ψηλό τύπε μου![]()
Γιατί ρωτάς μαν ?
Είσαι σκάουτερ σε ομάδα μπάσκετ ?![]()
Ματάρες ΟΚ, τα άλλα είναι υπό συζήτησηΜε κάνεις και κοκκινίζω ρε φάτσα ..να πω κι εγώ ομως κάτι εφόσον σε ξέρω..?Εχεις αρχικά ματαρες,σωματαρα ,αλλά είσαι και φουλ σοβαρός / εχεμύθος..ότι γουστάρω σ έναν άνδρα![]()
τέλειαΗ μεγαλοπρέπεια της ομορφιάς σου. Βασίλισσά μου, προσκυνώ.
Μπορεί να θέλει ο ανθρώπος να κρεμάσουμε κουρτίνες.![]()
Γιατί ρωτάς μαν ?
Είσαι σκάουτερ σε ομάδα μπάσκετ ?![]()
Θα τις μετρήσουμε;Μπορεί να θέλει ο ανθρώπος να κρεμάσουμε κουρτίνες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σας αγαπώ κ σας φιλώ,πάω να περιποιήθω έναν κύριο ακόμη..
Όταν μπω μετά,πιάστε τις μεζούρες να μετρηθούμε![]()
Οκ στέλνω dick pic με χάρακαΜπορεί να θέλει ο ανθρώπος να κρεμάσουμε κουρτίνες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σας αγαπώ κ σας φιλώ,πάω να περιποιήθω έναν κύριο ακόμη..
Όταν μπω μετά,πιάστε τις μεζούρες να μετρηθούμε![]()
Ειναι ψηλήΓεια σου Ιωάννα τι ύψος έχεις?
Ακόμα σε θυμάμαι έτσι στημένη..και να στον βάζω στο κωλαρακι σου θεά μουKαλησπερα!
![]()
...κι εγώ θυμάμαι το ραντεβού μας από την αρχή μέχρι το τέλος..καυλιαρη νεαρέ!!Ακόμα σε θυμάμαι έτσι στημένη..και να στον βάζω στο κωλαρακι σου θεά μου
....δν χρειαζονται μεζουρες, φτανει ο χαρακας του γραφειουΌταν μπω μετά,πιάστε τις μεζούρες να μετρηθούμε![]()
Εσύ περίμενε να φέρω το 2πλο- μετρο που έχουν στις οικοδομες....δν χρειαζονται μεζουρες, φτανει ο χαρακας του γραφειου![]()
...για το υψος μου εννοουσα οτι φτανει ο χαρακας γραφειουΕσύ περίμενε να φέρω το 2πλο- μετρο που έχουν στις οικοδομες![]()
Κορμαρα για γλύψιμο. Σκέτη καυλα. Μπράβο joKαλησπερα!
![]()
Και μπάλες και κωλαρακι όλα τα γλύφεις εσύ καύλα μουΈνα όμορφο Σαββατόβραδο να έχουμε..αφήνω ένα κλιπ φρέσκο (καλη η πιπα ,αλλα μην ξεχνάμε και τα μπαλάκια)
Ξανά διαθέσιμη από Δευτέρα !
![]()