Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 180
- Like
- 36.355
- Πόντοι
- 32.548
Πανέμορφη όπως πάνταΤην καλημέρα μου!
Πανέμορφη όπως πάνταΤην καλημέρα μου!
Σ ευχαριστώ μωράκι!!Πανέμορφη όπως πάντα
Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήλευα ένα στρώμα καλησπερα γυναικάραΤην καλημέρα μου!
Τι μας έφτιαξες εδώ μωρέ;Την καλημέρα μου!
Δεν είναι καλημέρα καυλιμερα είναι με τέτοιο στήσιμο καύλα μουΤην καλημέρα μου!
Το ξέρεις ότι μ αρέσει να σας φτιάχνω...Τι μας έφτιαξες εδώ μωρέ;
Καλώς το καυλιαρικο μου..Δεν είναι καλημέρα καυλιμερα είναι με τέτοιο στήσιμο καύλα μου
Συμφωνώ 100%. Οι ντυμένες φωτογραφίες της είναι Τόσο ΣΕΞΥ, για περιοδικό κανονικά!! Μοντελάρα η Τζο μαςΑπό τις γυναίκες που ντυμένη είσαι ακόμη πιο αισθησιακή από ότι γυμνή. Θα προσπαθήσω μέσα στο μήνα να συναντηθούμε αν φυσικά με δεχτείς ως νέο πελάτη
Που είσαι εσύ λατρεία μου?!!Συμφωνώ 100%. Οι ντυμένες φωτογραφίες της είναι Τόσο ΣΕΞΥ, για περιοδικό κανονικά!! Μοντελάρα η Τζο μας
Θα έρθω εγώ και στο φεγγάρι για σένα!!!Μωρό μου , όλο λέω να ξανάρθω και όλο μου πέφτεις μακριά!
Με τα βιντεακια σου έχω μείνει κσι τις καυλοφωτογραφίες σου! Που θα πάει όμως....
Τέτοια μου λες και λιώνω σαν το κεράκι .....Θα έρθω εγώ και στο φεγγάρι για σένα!!!
Κάτι μου θυμίζει αυτό το φόρεμα...Καλό βράδυ από το αμαρτωλό ασανσέρ...
....και μένα..ότι μου το έβγαλες κι έγινε μάχη στο κρεβάτι μετά..Κάτι μου θυμίζει αυτό το φόρεμα...
Η anal battle έγινε........και μένα..ότι μου το έβγαλες κι έγινε μάχη στο κρεβάτι μετά..
Εν τω μεταξύ η ρώγα είναι έτοιμη να σκίσει το φόρεμα,μια καύλα εισαι ρε καύλα!!!Καλό βράδυ από το αμαρτωλό ασανσέρ...
Ευχαριστώ αγόρι μου!!Εν τω μεταξύ η ρώγα είναι έτοιμη να σκίσει το φόρεμα,μια καύλα εισαι ρε καύλα!!!
..και τι μπετοβεργα..έχω πάρει μεζέ κι από σένα όμορφε!!!Μπετόβεργα μας τον κάνει η Τζο