Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 168.348
...ακριβώςBorn for sex
...όπως επιθυμείς καυλιάρικο μου..Αυτό να βάλεις καύλα μου στο επόμενο ραντεβού μας έτσι θα σε πάρω χωρίς να στο βγάλω
...ακριβώςBorn for sex
...όπως επιθυμείς καυλιάρικο μου..Αυτό να βάλεις καύλα μου στο επόμενο ραντεβού μας έτσι θα σε πάρω χωρίς να στο βγάλω
Eτοιμη για ωραια πράγματα σε αυτή τη στάση η Τζο... να την σκισεις δυνατα ξανά και ξανά και ξανάΝα ευχηθώ με τη σειρα μου, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες..υγεία & καυλες!
...έχεις δοκιμάσει κάμποσες φορές,ξέρεις εσύEτοιμη για ωραια πράγματα σε αυτή τη στάση η Τζο... να την σκισεις δυνατα ξανά και ξανά και ξανά
Oταν γκρινιάζει γυναίκα νιώθω σαν...παντρεμένος....Μου αρέσει να γκρινιάζω μωρό
...ευτυχώς όταν είμαι "μπουκωμένη " , δεν γκρινιάζω ποτέ.. κιχ δεν βγάζω χαχαχαχαχα!!Oταν γκρινιάζει γυναίκα νιώθω σαν...παντρεμένος....
...γλυκούλα!...ευτυχώς όταν είμαι "μπουκωμένη " , δεν γκρινιάζω ποτέ.. κιχ δεν βγάζω χαχαχαχαχα!!
Είμαι σίγουρος ότι θα σου εχουν τύχει και προτασεις γάμου....ευτυχώς όταν είμαι "μπουκωμένη " , δεν γκρινιάζω ποτέ.. κιχ δεν βγάζω χαχαχαχαχα!!
Φυσικά.. αλλα "οι μεγάλοι έρωτες δε φοράνε νυφικο"..Είμαι σίγουρος ότι θα σου εχουν τύχει και προτασεις γάμου.
Ωραία φωτό, ωραίο σημείο.... ωραία όλα γενικώςΚαλησπέρα στ αγόρια μου
Διαθέσιμη κανονικά αυτές τις μέρες ,και φυσικά όπως παντα,επιλεκτική στα ραντεβού μου..!
Καλησπέρα στ αγόρια μου
Διαθέσιμη κανονικά αυτές τις μέρες ,και φυσικά όπως παντα,επιλεκτική στα ραντεβού μου..!
Πλησιάζουν Χριστούγεννα, άρα και η γιορτή μου την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.Αχ Μάνο ..μου έλειψες και νομίζω στο έδειξα ..πραγματικά έχουμε κάνει υπερπαραγωγή γαμήσια αλλά και παρεακι τρελό, γιατί εισαι σοβαρός εκει που πρεπει,ευγενικος & μοσχομυριστός πάντα!
Όλα αυτά για να συμβούν, πρέπει να ταιριάξει ο ένας με τον άλλον,ακόμα και στον αγοραίο έρωτα θέλει μια μικρή δόση χημείας!
Όσο για τ ότι εκθειάζεις καθαριότητα & υγιεινή μου,οκ θεωρώ ότι είναι αυτονόητα ρε γμτ να προσέχουμε όλοι, αρχικά τον εαυτό μας και μετά τους άλλους..δεν θελω να πιστεψω εν έτη 2024 ότι υπάρχουν βρομιάρηδες εκ πεποιθήσεως χαχαχαχαχαχα!!
Σ ευχαριστώ πολυ για ολα
Αδυναμία μου μεγάλη ...Ωραία φωτό, ωραίο σημείο.... ωραία όλα γενικώς
...με μεγάλη μου χαρά στον δινω καθε φορά!Πλησιάζουν Χριστούγεννα, άρα και η γιορτή μου την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.
Με ρώτησαν τι δώρο θέλω και τους είπα πως δεν χρειάζομαι κάτι συγκεκριμένο.
Ωραία μου απάντησαν. Θα σου δώσουμε χρήματα να πάρεις ο, τι θέλεις για να μην πάρουμε κάτι άκυρο που δεν το χρειάζεσαι. Σκέφτομαι λοιπόν τι δώρο να πάρω στον εαυτό μου και είμαι σίγουρος πως βρήκα το καλύτερο! Θα πάρω τον κώλο σου Jo μου!!!
Thank you love
Τέτοιο στήσιμο δεν είχε ούτε το Καλλιθέα - Λεβαδειακός χθες.. καλησπέρα καυλα Τζο!Να πω την καλησπερα μου με φρέσκια φώτο
Καλησπέρα καυλιαρη με τις ατάκες σου!!Τέτοιο στήσιμο δεν είχε ούτε το Καλλιθέα - Λεβαδειακός χθες.. καλησπέρα καυλα Τζο!
Αυτό είναι στήσιμο!Να πω την καλησπερα μου με φρέσκια φώτο
Γκολ από αποδυτήρια η ΤζοΝα πω την καλησπερα μου με φρέσκια φώτο