james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.402
- Πόντοι
- 10.395
στο στρινγκ αναφέρεσαι να φανταστώ ?!Πολύ όμορφο
Τελευταία τροποποίηση:
στο στρινγκ αναφέρεσαι να φανταστώ ?!Πολύ όμορφο
Από τις γυναίκες που ντυμένη είσαι ακόμη πιο αισθησιακή από ότι γυμνή. Θα προσπαθήσω μέσα στο μήνα να συναντηθούμε αν φυσικά με δεχτείς ως νέο πελάτη
Αντε να ρθει η ωρα να πουμε τα κάλαντα στην περι ου ο λόγος
δεν λεγεται φλογερα αυτο το οργανο. καυλός λεγεται .Εσείς τα κάλαντα, κι εγω θα παίζω την φλογέρα !
Ευχαριστώ baby!Πολύ όμορφο
...και στα "χειλάκια" που αχνοφαίνονται...?στο στρινγκ αναφέρεσαι να φανταστώ ?!
Είναι φανερό...Καλησπέρα..με το λεοπαρ στρινγκ που ζητήθηκε..
η Τζο έρχεται με διάθεση σαν σαγηνευτικό αιλουροειδές....
για μισό να ξαναδώ...Ευχαριστώ baby!
...και στα "χειλάκια" που αχνοφαίνονται...?
Καταρχάς τα χειλάκια...δεν αχνοφαίνονται....άλλο αχνοφαίνεται!!...και στα "χειλάκια" που αχνοφαίνονται...?
και επειδή λέει "όμορφο" δεν μπορεί να αναφέρεται στα χειλάκια σου γλυκιά μου Τζο...είναι στον πληθυντικό!Πολύ όμορφο
Έτσι, να μας "μπει" καλά ο μήνας! Είδαν καλά τα ματάκια μου; Γόβα λουστρίνι; Στο επόμενό μας ραντεβού, υποχρεωτικά και απαραίτητα θα τα φοράς για να "λάμπεις" ακόμη πιο πολύ!Καλό μήνα είπα το πρωί, φώτο όμως δεν έβαλα..
Η καλύτερη προθέρμανση πριν το κυρίως...πιάτο!Για δωμάτιο γίνεται κράτηση ...απλά κάναμε προθέρμανση στο ασανσέρ!
Ξεγοφιαστήκαμε πανω κατω με τα πόδια αυτές τις μέρες....ναι καντε μαλακιες!!!! Και να περιμενουμε οι υπολοιποι ισογειο, πατωντας δαιμονισμενα το κουμπι κ φωναζοντας εν'χορω "...ασανσεεεεεεεεεεερ ρεεεε" μπας και κατεβει!!!!!
...τρελαίνομαι με την σκέψη σου και τον γραπτο σου λόγο!Στο εχω πει κι από κοντά εξάλλου!Στρατηγικά τοποθετημένα: λεοπάρ σουτιέν , θήκη τηλεφώνου με (άκουσον άκουσον) άνιμαλ πριντ (!!!), και η αρκουδίτσα στο βάθος ...
Είναι φανερό...
Φυσικά..χαλάω χατίρι εγώ στο αγαπημένο μου αγόρι?!Έ
Έτσι, να μας "μπει" καλά ο μήνας! Είδαν καλά τα ματάκια μου; Γόβα λουστρίνι; Στο επόμενό μας ραντεβού, υποχρεωτικά και απαραίτητα θα τα φοράς για να "λάμπεις" ακόμη πιο πολύ!
Ετσι παιξε το μουνακι σου.Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Διαθέσιμη απ αύριο, 13:00 και μετά.
Μια όμορφη Κυριακή σε ολους
Στάζεις καύλαΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
...γιατί εσύ πας πίσω..Στάζεις καύλα
Η χαρά μου τα καυλωμένα αγόρια!!ειχες δεν ειχες παλι μας καυλωσες
Born for sexΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
Αυτό να βάλεις καύλα μου στο επόμενο ραντεβού μας έτσι θα σε πάρω χωρίς να στο βγάλωΚαλησπέρα..με το λεοπαρ στρινγκ που ζητήθηκε..χατίρια σε αγαπημένα αγόρια,δεν χαλω..