Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.315
Στο επόμενο ραντεβού μας κουκλι μου θα το βάλω!!Σου πάει αυτό το χρώμα, σου φωτίζει το προσωπάκι σου!!!
Στο επόμενο ραντεβού μας κουκλι μου θα το βάλω!!Σου πάει αυτό το χρώμα, σου φωτίζει το προσωπάκι σου!!!
Γυναικάρα...να βάλω τοτε κάτι baby για καληνύχτα..
Ετσι δεν πρέπει.. ;!Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά αξίζουν.. αν μη τι άλλο σ αυτήν την ενασχόληση μου ,έμαθα να τους ξεχωριζω..Είπες ότι αφήνεις παράθυρο ……
Ευχαριστώ αγαπημένε μου!Γυναικάρα
Μακια άτακτε!
She Wore Blue Velvet. . . φορουσε μωβ τσόκαρα (πολυ καυλωτικά για εμάς τους ποδολάγνους) .
Αχ εσυ..αχ.. έχουμε και μια συναυλία!She Wore Blue Velvet
τραγουδά η Λάνα Ντελ Ρέυ
Σήκωσε το το τιμημένο ....!
Καλημερα Κοριτααρα!!!!Καληνύχτα από το ασανσέρ της αμαρτίας με φρέσκια φωτο
κανει σεξ και μεσα στο ασανσερ???...πειτε μας τετοια να πηδηξουμε απο τον 5!!!!!!!!!Καλημερα Κοριτααρα!!!!
Κατι τετοια ανεβαζεις και εχεις τρελανει τα μελη και αντι να απαντησουν σε εσενα,απαντανε πανω σε αλλου το μνμ!!!!
Μν μας λυπασαι,δωσε και αλλο!!!!!
Ειμαι φαν των inox,Καληνύχτα από το ασανσέρ της αμαρτίας με φρέσκια φωτο
Επίσης μάτια μου..θα έρθω να δω κάποια στιγμή και τον βάφτισιο μου (να του ευχηθώ καλή θητεία)Μια όμορφη Παρασκευή να εχεις γλυκιά μου κουμπαρούλα...
Αδίστακτη χαχαχα!!Καλημερα Κοριτααρα!!!!
Κατι τετοια ανεβαζεις και εχεις τρελανει τα μελη και αντι να απαντησουν σε εσενα,απαντανε πανω σε αλλου το μνμ!!!!
Μν μας λυπασαι,δωσε και αλλο!!!!!
Τι υπέροχο κομμάτι..!!!
Don't run back inside
Darling, you know just what I'm here for
So you're scared, and you're thinking
That maybe we ain't that young anymore
Show a little faith, there's magic in the night ...
Έχεις 2 εβδομάδες ακόμη εκτός αν θέλεις να ερθεις μαζί να τον πάμε παρέα κάτω....Επίσης μάτια μου..θα έρθω να δω κάποια στιγμή και τον βάφτισιο μου (να του ευχηθώ καλή θητεία)
Την καλησπέρα μου με μια φρέσκια φωτο!
Τι υπέροχος αυτό ο vintage καθρέφτης ...πανέμορφος ...δεν υπάρχει !!!Την καλησπέρα μου με μια φρέσκια φωτο!
ΑΧ Λατρεία μου!!!