Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.575
Που είσαι έρωτα μου;;!!ΑΧ Λατρεία μου!!!
Κόλαση και παράδεισος μαζί...
Που είσαι έρωτα μου;;!!ΑΧ Λατρεία μου!!!
Κόλαση και παράδεισος μαζί...
Εδω ξεκουράζομαι και σε θαυμάζωω!!!Που είσαι έρωτα μου;;!!
Κι εγω το τελευταίο διάστημα πολύ τρέξιμο..με ραντεβού/σχολή αλλά αντέχω,με ξέρεις χαχαχα!!Εδω ξεκουράζομαι και σε θαυμάζωω!!!
Τι κάνεις διαμαντάκι μου;;;;
Σε ξέρωωω top 1%!!!Κι εγω το τελευταίο διάστημα πολύ τρέξιμο..με ραντεβού/σχολή αλλά αντέχω,με ξέρεις χαχαχα!!
Καληνύχτα από το ασανσέρ της αμαρτίας με φρέσκια φωτο
....ωπ τι εχουμε εδω, κοντο μαλλι?!?!?!?Καλησπέρα στ αγόρια μου!!
Φτιάξαμε και το μαλλακι...
Το έκοψα σήμερα λιγουλάκι παραπάνω το καρέ ..τα σπάει οντος!Πήρα πολλά κοπλιμέντα!!....ωπ τι εχουμε εδω, κοντο μαλλι?!?!?!?
Αχ εσυ..αχ.. έχουμε και μια συναυλια
Το καρέ μαλλί είναι ότι πιο σέξυ σε μια γυναίκα !! ΚουκλαραΚαλησπέρα στ αγόρια μου!!
Ευχαριστώ μωρο μου!!!Το καρέ μαλλί είναι ότι πιο σέξυ σε μια γυναίκα !! Κουκλαρα
Καλημερα κουμπαρούλα μουυυυυυ.Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο να εχεις...Με γειες με γειες αλλά θα το ξανά φταίξεις το μαλλάκι σου την παρά άλλη εβδομάδα μαζί με τη κουμπάρα σου για να πάμε τον βαφτισιμιό σου να παρουσιαστή ...Θα κάνετε θραύση στο στρατόπεδο χα χα χα χα ...Θα πάμε και για μπανακι μετά ..Καλησπέρα στ αγόρια μου!!
Αν εξαιρέσουμε τα τατου, ολα τ αλλα τέλειαΚαλησπέρα στ αγόρια μου!!
Καλημερα και από μένα. Λίγα πράγματα για την Κ.JO! Πραγματικά κύριοι όσοι είχατε την τιμή να βρεθείτε μαζί της θα καταλαβαίνετε γιατί άνθρωπο και καυλα μιλάμε . Η γυναικα είναι τόσο δοτική ,τόσο θέλει να σε ικανοποιησει αλλά,ταυτόχρονα να ικανοποιηθεί και η ίδια ! Πίπα για σεμινάρια κωλος για Oscar ,φυσικο βυζι . Στα του αγώνα δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί η φίλη μου Jo γνωρίζει ότι χρόνος μου είναι πολύτιμος. Το μόνο πουν θα πω ότι ότι ψυχολογεί το καθε άντρα δεν θα πω πελάτη και εάν σης φερθείς καλά θα περασεις τέλεια . Ο,πρώτος γύρος μας ήταν εξαιρετικός δσστυχως λόγο κουρασησουν παρόλο την ατελείωτη προσπάθεια της δεν τα κατάφερα και Jo το κατάλαβε . Για να μην μακρηγορώ ήταν το 2 ραντεβού που κάναμε και σιγουρα θανυπαρξει και συνέχεια . Μανάρι μου σε χαριστώ για όλα ξερεισ εσυ!!! Καλά περσινά και μείνε οπως είσαι !Να μας χαρίζεις απλόχερα την καυλα σου και ττο,σφιχτό μουνακι σου!
Σιγά μην θαυμάζουν το μαλί ..Το έκοψα σήμερα λιγουλάκι παραπάνω το καρέ ..τα σπάει οντος!Πήρα πολλά κοπλιμέντα!!
Καλημερα κουμπαρούλα μουυυυυυ.Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο να εχεις...Με γειες με γειες αλλά θα το ξανά φταίξεις το μαλλάκι σου την παρά άλλη εβδομάδα μαζί με τη κουμπάρα σου για να πάμε τον βαφτισιμιό σου να παρουσιαστή ...Θα κάνετε θραύση στο στρατόπεδο χα χα χα χα ...Θα πάμε και για μπανακι μετά ..
Και το ασανσερ πολυ καλόΣιγά μην θαυμάζουν το μαλί ..
Τα άλλα κοιτάνε
Και το λέγειν
Και πιό πολύ το ασανσέρ ..
Δεν φοράω για να μην αγχώνομαι χαχαχαχα!!Εσυ προσεχε σημερα με τους αερηδες μη φανει κανα βρακύ
Πως να παμε για δουλεια?Την καλημέρα μου στ αγόρια κσι δρόμο γιατί έχουμε δουλειές!
Γαμώ την πάνα μπειμπι λινο ρε κουμπάρα ....Σφεντόνα θα τον κάνω και σήμερα ....Μετεκπαίδευση μορίου χα χα χα χα ....Την καλημέρα μου στ αγόρια κσι δρόμο γιατί έχουμε δουλειές!