Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.954
...μην πέσεις σε ξανθιά φυσική άστα.. σκύλες είμαστε χαχαχαχα!!αρα μου λες με τροπο να μην σου στειλω καν???
Σε κανω πολύ γούστο εσένα!
...μην πέσεις σε ξανθιά φυσική άστα.. σκύλες είμαστε χαχαχαχα!!αρα μου λες με τροπο να μην σου στειλω καν???
αφου δεν με ξερεις καλε??????...!!!!!!!!!!! αλλα οτι με κανεις γουστο καλο ειναι για αρχη!!!!!γιατι εχουν παρει τα αυτια μου οτι εχεις δυνατη κωλαρα!!!!!!!!!!!!!!!...μην πέσεις σε ξανθιά φυσική άστα.. σκύλες είμαστε χαχαχαχα!!
Σε κανω πολύ γούστο εσένα!
Aπ όλα έχει ο μπαξές αδελφεαφου δεν με ξερεις καλε??????...!!!!!!!!!!! αλλα οτι με κανεις γουστο καλο ειναι για αρχη!!!!!γιατι εχουν παρει τα αυτια μου οτι εχεις δυνατη κωλαρα!!!!!!!!!!!!!!!
Περιμένω με αγωνία !!!!!!!!!Οχι καλο μου,μονο το φαι μου καταπίνω(ελάχιστες φορές αν έχει συμβεί..),επίσης δεν δέχομαι καινούρια άτομα ,εκτός αν έχουμε μιλήσει παλιότερα και δεν είχε τύχει να βρεθούμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
..θα το σηκώσω σε λιγο να δεις τότε baby.
Είπες ότι αφήνεις παράθυρο ……αρα μου λες με τροπο να μην σου στειλω καν???
Σου πάει αυτό το χρώμα, σου φωτίζει το προσωπάκι σου!!!Με γρίφους μιλάς γέροντα ..και σε σκέψεις με βάζει η ευχή σου ....
Καλησπέρα στ αγόρια μου τα όμορφα!
Να έχετε μια όμορφη καυλιαρικη μερα!
![]()
![]()
Στο επόμενο ραντεβού μας κουκλι μου θα το βάλω!!Σου πάει αυτό το χρώμα, σου φωτίζει το προσωπάκι σου!!!
Ετσι δεν πρέπει.. ;!Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά αξίζουν.. αν μη τι άλλο σ αυτήν την ενασχόληση μου ,έμαθα να τους ξεχωριζω..Είπες ότι αφήνεις παράθυρο ……
Ευχαριστώ αγαπημένε μου!Γυναικάρα![]()
Μακια άτακτε!
She Wore Blue Velvet. . . φορουσε μωβ τσόκαρα (πολυ καυλωτικά για εμάς τους ποδολάγνους) .
Αχ εσυ..αχ.. έχουμε και μια συναυλία!She Wore Blue Velvet
τραγουδά η Λάνα Ντελ Ρέυ
Σήκωσε το το τιμημένο ....!
Καλημερα Κοριτααρα!!!!Καληνύχτα από το ασανσέρ της αμαρτίας με φρέσκια φωτο
![]()
κανει σεξ και μεσα στο ασανσερ???...πειτε μας τετοια να πηδηξουμε απο τον 5!!!!!!!!!Καλημερα Κοριτααρα!!!!
Κατι τετοια ανεβαζεις και εχεις τρελανει τα μελη και αντι να απαντησουν σε εσενα,απαντανε πανω σε αλλου το μνμ!!!!
Μν μας λυπασαι,δωσε και αλλο!!!!!![]()
Ειμαι φαν των inox,Καληνύχτα από το ασανσέρ της αμαρτίας με φρέσκια φωτο
![]()