kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Ο Δρούγος ειναι κορυφαίος.
Καλησπερα !!! Ενα ευχαριστω γιατι και εγω εχω περασει απο αυτο το παραθυρακι , που πραγματικα δειχνει την καλη σου την καρδια και την ντομπροσυνη σου .Να εισαι παντα καλαααααααα !!!!!....ένα μικρό εστω παραθυράκι στην ζωη μου εχω μάθει να τ αφήνω ανοιχτό..πάντως η απόφαση μου οτι δεν θελω να δέχομαι/ανέχομαι τον κάθε άσχετο καυλαντα,δεν αλλάζει.. οπως και κάποια μέλη( που τα γνωρίζω..) δεν θελω να τα συναντήσω κι ας επιμένουν.
*Φαίνεσαι απ τα γραπτά σου ευγενικό άτομο πάντως..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Έλα ντε!!
Πολύ αγαπημένο αγορι/πελάτης..ελπίζω όλα καλά μάτια μου,σε φιλώ!Καλησπερα !!! Ενα ευχαριστω γιατι και εγω εχω περασει απο αυτο το παραθυρακι , που πραγματικα δειχνει την καλη σου την καρδια και την ντομπροσυνη σου .Να εισαι παντα καλαααααααα !!!!!
...θα με πας να τους ακούσω;!Εγώ καληνυχτίζω με ένα τραγουδάκι χαμηλών τόνων, κάπως μελαγχολικό, όπως πρέπει τώρα που πέφτει η μέρα και καταλαγιάζει η πυρωμένη ατμόσφαιρα.
Αφιερωμένο στη βασίλισσά μας. Εκείνην που ανάβει και πυρακτώνει τα γύρω μας. Και τα μέσα μας.
Να θυμηθούμε ότι οι Massive Attack έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα.
Ένας θεός ξέρει καλέ μου φίλε το πως αντέχω με όλα αυτά που βλέπω εδώ μέσα ...Αλλά μου το έχει τάξει πως κάποτε θα πάρω μεζέ ....Αχ βρε κουμπάρε ( της Τζοάννα εννοώ ) τι τραβάς και εσύ !! Πώς αντέχεις ?
Και μετά μου λες γιατί ζηλεύω τα δαχτυλακια σου !Καλημέρα με φωτο καλλιτεχνική από καλό πελάτη/ φίλο!!
A touch of class ma'am...Καλημέρα στ αγόρια μου!
Σήμερα τα έχω όλα κλεισμένα,αύριο ίσως δουλέψω λίγο τ απόγευμα όμως!
Να περάσετε όμορφα!
Επίσης αγάπη μου!Καλημερα γλυκιά μου κουμπαρούλα ....Μια όμορφη μέρα να εχεις...
Καλησπέρα κουκλι!Καλημερααα <3
Γλυκιέ μου Harry...!A touch of class ma'am...
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία !! Συμπάσχω μαζί σου !! ΚουραγιοΈνας θεός ξέρει καλέ μου φίλε το πως αντέχω με όλα αυτά που βλέπω εδώ μέσα ...Αλλά μου το έχει τάξει πως κάποτε θα πάρω μεζέ ....
Μια καλημέρα είναι αυτή ....!! Και τι καλημέρα .... με γλώσσα !!!!!!Την Καλησπέρα & τα φιλιά στ αγόρια μου!
Στα γρήγορα μια φρέσκια φωτο γιατί η δουλειά" με τρέχει"!
..,πρώτη μούρη μουνακι&κωλαράκι στην χαιρετούρα χαχαχχαχχαχα!Μια καλημέρα είναι αυτή ....!! Και τι καλημέρα .... με γλώσσα !!!!!!
..,πρώτη μούρη μουνακι&κωλαράκι στην χαιρετούρα χαχαχχαχχαχα!
*στην πένα και τα 2 ,ετσι
παντα ειχα διλημμα οταν σε εβλεπα στημενη ετσι ... που να μπω πρωτα αχαχ!!!Την Καλησπέρα & τα φιλιά στ αγόρια μου!
Αφου μπαίνεις παντού έτσι κι αλλιώς ρε καυλιαρικο!!παντα ειχα διλημμα οταν σε εβλεπα στημενη ετσι ... που να μπω πρωτα αχαχ!!!
ε ναι χαχαχα!!!!Αφου μπαίνεις παντού έτσι κι αλλιώς ρε καυλιαρικο!!
Ωραία η φωτό σου...!Την Καλησπέρα & τα φιλιά στ αγόρια μου!
Ο φωτογράφος ήταν καλός και με καλό υλικό χαχαχαχα!Ωραία η φωτό σου...!