Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.920
Σ αυτα ειμαι πρώτη.. κάτσε να σου δείξω..Δεν πιστεύω να κάνεις και ανοίγματα??
Καλημέρα![]()
Σ αυτα ειμαι πρώτη.. κάτσε να σου δείξω..Δεν πιστεύω να κάνεις και ανοίγματα??
Καλημέρα![]()
Καλέ εσύ είσαι έτοιμη για τους ολυμπιακούς αγώνεςΣ αυτα ειμαι πρώτη.. κάτσε να σου δείξω..
![]()
Pure genuine beauty!Καλημερούδια με πρωινή γυμναστική!
![]()
Τα squats είναι μέσα στο πρόγραμμα?Καλημερούδια με πρωινή γυμναστική!
![]()
Ευκολακι..κάτι ποιο δύσκολο...χεχεχε!!Τα squats είναι μέσα στο πρόγραμμα?
Και σε αυτό πρώτη είναι...Ευκολακι..κάτι ποιο δύσκολο...χεχεχε!!
Η πιο καυλωτικη καλημέρα!!!Καλημερούδια με πρωινή γυμναστική!
![]()
Πόσο κοστίζει το βίντεο?? Ευχαριστώ!
Καληηημεεερααααααααααα ....Έλα κουμπάρα να κανουμε πους απς,, χα χα χα χαΚαλημερούδια με πρωινή γυμναστική!
![]()
Αυτή η γυμναστική σε έχει κρατήσει σε αυτή την φόρμα και 6 χρόνια τώρα δεν μπορούμε να σε αλλάξουμε με άλλη .... καλημερααααΚαλημερούδια με πρωινή γυμναστική!
![]()
....ελπίζω ν αντέχεις κουμπάρε..ειμαι προπονημενη χαχαχαχα !!Καληηημεεερααααααααααα ....Έλα κουμπάρα να κανουμε πους απς,, χα χα χα χα![]()
Από το Κουκακι εννοείς,το κουτάκι δεν το ξέρω χααχαχα!!(απο εκει ξεκινήσαμε να βρισκόμαστε)Η καλύτερη με διάφορα!! Από το κουτάκι έως την Κατεχάκη!!
Αυτή η γυμναστική σε έχει κρατήσει σε αυτή την φόρμα και 6 χρόνια τώρα δεν μπορούμε να σε αλλάξουμε με άλλη .... καλημεραααα
Αφού με ξέρεις τόσα χρόνια γυμναστήρια από πίσω σου ... Χα χα χα χα χα....ελπίζω ν αντέχεις κουμπάρε..ειμαι προπονημενη χαχαχαχα !
Ερώτηση ουσίας. Θα του καθόσουνα του Θανάση Δρούγου, ακόμη και με τριπλό δωράκι;....ελπίζω ν αντέχεις κουμπάρε..ειμαι προπονημενη χαχαχαχα !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από το Κουκακι εννοείς,το κουτάκι δεν το ξέρω χααχαχα!!(απο εκει ξεκινήσαμε να βρισκόμαστε)
Γεια σου ρε φάτσα !!
Αγαπητέ μου..ποιος σου είπε ότι δελεάζομαι με τι ποσο θα δώσει ο καθένας για να του κάτσω..;Ερώτηση ουσίας. Θα του καθόσουνα του Θανάση Δρούγου, ακόμη και με τριπλό δωράκι;
Είναι !! Δεν ήταν . ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Εμάς τους νέους ; Σε μάθαμε αργά !Αγαπητέ μου..ποιος σου είπε ότι δελεάζομαι με τι ποσο θα δώσει ο καθένας για να του κάτσω..;
Τα τελευταία 2,3 χρονια-ισως και παραπάνω,κάνω σεξ και τα παίρνω ΜΟΝΟ απ αυτούς που γουστάρω και μ αρέσουν πολυ-και σε συμπεριφορά ,πέραν εμφάνισης(ευτυχώς δεν έχω καμία ανάγκη ν ανέχομαι)
Αρα δεν θα του καθόμουν με κανένα ποσό !!!