Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.354
....ετσι..όπως σας αγαπώ κι εγώ...ειδικά όταν σας ρουφάω!Τωρα σε αγαπήσαμε πολύ παραπάνω!
....ετσι..όπως σας αγαπώ κι εγώ...ειδικά όταν σας ρουφάω!Τωρα σε αγαπήσαμε πολύ παραπάνω!
Εξ αποστάσεως 500 χιλιομέτρων λίγο δύσκολο! Εάν κανονίσεις κανένα tour στην ωραία μας συμπρωτεύουσα, τότε πολύ ευχαρίστως....ετσι..όπως σας αγαπώ κι εγώ...ειδικά όταν σας ρουφάω!
εεεεεε σε εμενα γιατι δεν κανεις τετοια ακροβατικα τεμπελα και με εχεις ολη την ωρα στο σπρωξε σπρωξε?Λόγω μικρής επέμβασης στ ανω βλέφαρά (για να φύγουν -επιτέλους-κάποια σημαδια&πρηξιματα ετών που με ταλαιπωρούσαν) τα ραντεβού για λιγες μερες, θα διεξάγονται με γυαλιά ώστε ν αποφευχθούν χτυπήματα (κατά λάθος) στην περιοχή
Είναι λίγο κινκυ η φάση ..αν το σκεφτείς κανείς,σεξ με γυαλιά ..
Μετα ,θα επανέλθουμε στ αγαπημένο πρόγραμμα μας " παρεα με τ ακροβατικά της Τζο " όπως είπε κι ένα παιδί σήμερα για μένα ..(οκ , ατάκα- κριτική θεϊκή χεχεχεχε!!)
....αφου έχεις λατρεία με το κωλι μου.. όλη την ώρα στα ορθια μ έχεις απο πίσω,και σπρώχνεις,εγω ειμαι βολικό κορίτσι δεν γκρινιάζω χαχαχαχαχαχαχαχα!!Μωρο μου εσυ..!!!εεεεεε σε εμενα γιατι δεν κανεις τετοια ακροβατικα τεμπελα και με εχεις ολη την ωρα στο σπρωξε σπρωξε?
καταρχας ο κωλος σου δεν ειναι απλος κωλος.....ειναι μαυρη τρυπα και ρουφαει οτι βρει σε φαλλικο σχημα. την επομενη φορα θα κατσει με τη μαυρη τρυπα σου απο πανω κι εγω ξαπλα να σε απολαμβανω (σειρα μου να τεμπελιασω)....αφου έχεις λατρεία με το κωλι μου.. όλη την ώρα στα ορθια μ έχεις και σπρώχνεις χαχαχαχαχαχαχαχα!!Μωρο μου εσυ..!!!
Δεσμεύομαι τοτε ...να κανω βαθια καθίσματα στον πουτσο σου baby μου..και μετα στο ταβάνι να κάνω την τσίτα του ταρζαν!!καταρχας ο κωλος σου δεν ειναι απλος κωλος.....ειναι μαυρη τρυπα και ρουφαει οτι βρει σε φαλλικο σχημα. την επομενη φορα θα κατσει με τη μαυρη τρυπα σου απο πανω κι εγω ξαπλα να σε απολαμβανω (σειρα μου να τεμπελιασω)
Τόσο υλικο έβαλα χθες μάτια μου..Τρέλανε μας αγαπημένη μου τρελό milfαρα..
Επικροτω το υλικό που έβαλες.. Η απάντηση μου δεν είχε ίχνος παραπονου.. Αλλά αν θες να βάλεις και άλλο, ακόμα καλύτερα..Τόσο υλικο έβαλα χθες μάτια μου..
Οκ θα μπω αργότερα μπας και βάλω κάτι ακόμη...!
...λατρεύω το αγόρια όμως που κάνουν παράπονακια να ξέρεις..!!Επικροτω το υλικό που έβαλες.. Η απάντηση μου δεν είχε ίχνος παραπονου.. Αλλά αν θες να βάλεις και άλλο, ακόμα καλύτερα..
..και μετά φώναξε με για ραντεβού κι εσυ χαχαχχαχχαχχαχα!!!Εχω και γω ακομα απούλητο τον πολυέλαιο,
Θα τον ξανακρεμασω νομίζω, ισως χρειαστεί
Α, δε σου πα, εχω φετιχ τα γυαλιά στη γυναίκα...και μετά φώναξε με για ραντεβού κι εσυ χαχαχχαχχαχχαχα!!!
Θα συζητήσουμε από κοντά περί παραπόνων.. Αν δεν δω δελτίο παραπόνων, δεν λέω/δε γράφω τίποτα....λατρεύω το αγόρια όμως που κάνουν παράπονακια να ξέρεις..!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
..και μετά φώναξε με για ραντεβού κι εσυ χαχαχχαχχαχχαχα!!!
Μου πάνε έχω αστιγματισμό χρόνια και ψιλό -φορω γυαλιάΑ, δε σου πα, εχω φετιχ τα γυαλιά στη γυναίκα.
Χαχαχαχαχα!!!Deal!!Θα συζητήσουμε από κοντά περί παραπόνων.. Αν δεν δω δελτίο παραπόνων, δεν λέω/δε γράφω τίποτα.
Σου πάνε όντως. Η δασκάλα του sex!Μου πάνε έχω αστιγματισμό χρόνια και ψιλό -φορω γυαλιά
Χαχαχαχαχα!!!Deal!!
Πάμε για νάνι τώρα!
Στο επόμενο ραντεβού μας τότε μσζι με κάλτσες που λατρεύεις θα βάλω και τα γυαλιά!!Σου πάνε όντως. Η δασκάλα του sex!
ακόμα πιο γοητευτική με τα γυαλιάΜου πάνε έχω αστιγματισμό χρόνια και ψιλό -φορω γυαλιά
Χαχαχαχαχα!!!Deal!!
Πάμε για νάνι τώρα!
Αγόρι μου εσυ...όντος ήταν στις αρχές μου η πρώτη μας συνάντηση,λίγο άβολη κ περίεργη,απο την 2η και μετα όμως,μόνο σούπερ περνάμε μαζί..!!Μετά από καιρό απιφάσισα να γράψω κάποια πράγματα για την τζο
Τελικά αφού ξεπεράσαμε με πολύ κουβέντα την πρώτη άσχημη συνάντηση μας και μετά απο την
πολύ ξηγημένη της στάση οφείλω να πώ οτι η τζο είναι μία από τις πιο μαγκιόρες υπάρξεις εδω μέσα,
από τις πιο σωστές εδώ μέσα, από τις πιο cool και καυλιάρες εδώ μέσα.
Κάποιες θα πρέπει να παίρνουν μαθήματα.