Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.799
...αχ....έρωτα εσυ...!!Αααααχ λατρεία μου ΕΣΥ…..
![]()
...αχ....έρωτα εσυ...!!Αααααχ λατρεία μου ΕΣΥ…..
![]()
Άκρως ερωτεύσιμη…...αχ....έρωτα εσυ...!!
Αν και κάνεις καιρό να εμφανιστείς ,καθε φορά που σε ξανά βλέπω,λιώνω..και το ξέρεις παναθεμα σε χεχεχε!!Άκρως ερωτεύσιμη…![]()
Χαχα το ξέρω ομορφιά μου! Ξέρεις πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία..Αν και κάνεις καιρό να εμφανιστείς ,καθε φορά που σε ξανά βλέπω,λιώνω..και το ξέρεις παναθεμα σε χεχεχε!!
Σωματαρα απίστευτη!!! Καυλα ατελείωτη είσαι Τζο!!!Την καλημέρα μου στ αγόρια!
![]()
...να περάσεις να σ εξετάσω κουκλε...!!!
Κάθε φορά περνάς με άριστα τις εξετάσεις, καυλιαρη ψηλε μου!!!Εγώ πάντως πέρασα το τεστ νομίζω κυρία δασκάλα! Το γυαλί έδωσε σεξουλιαρικη διάθεση και η μικροεπέμβαση στα βλεφαρα μετά βίας ήταν διακριτη. Ακούραστη όπως πάντα και εδωσες πόνο!
Καλημέρα έρωτα...!!!Καλημέρα στο νήμα με την μεγαλύτερη καύλα
...Μεγαλο σουξέ τα γυαλια..όσα παιδιά ειδα χθες κ σήμερα πάθανε σοκ,δεν θελαν να τα βγάλω με τπτ!
Αντε να σας αφιερώσω μια φωτο μ αυτα και με το νέο πλέον ξεκούραστο βλέμμα μου (όσοι με ξέρουν θα δουν διαφορα,όσοι με είδαν χθες κ σήμερα αμέσως την διέκριναν..!!.)φυσικά θέλει λίγηηη προσοχή ακόμη εξου και το γυαλι
![]()
..την εχεις απολαύσει πολλές φορές..!!Σωματαρα απίστευτη!!! Καυλα ατελείωτη είσαι Τζο!!!
..καλημέρα baby μου!
Πάντα με τα όμορφα τραγούδια σου!!Will be away for a while.
A song to have fun with!
Μια τέτοια Τσικνοπέμπτη μαζί σου αι τι στον κόσμο. ΚαλημέραΚαλη Τσικνοπέμπτη σε ολους,με μπόλικο σεξ και φαγητό...απολαυστικά και τα 2!!
![]()
σάρκα και κρεατάκιΚαλη Τσικνοπέμπτη σε ολους,με μπόλικο σεξ και φαγητό...απολαυστικά και τα 2!!
![]()
Ωχ ωχΑν και κάνεις καιρό να εμφανιστείς ,καθε φορά που σε ξανά βλέπω,λιώνω..και το ξέρεις παναθεμα σε χεχεχε!!
Σεξ με την ψησταριαΚαλη Τσικνοπέμπτη σε ολους,με μπόλικο σεξ και φαγητό...απολαυστικά και τα 2!!
![]()
"Ορθόδοξο" ΠΑΣΟΚ (εποχής Ανδρέα) ή "Εκσυγχρονιστικό" ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη;Και βέβαια θυμάμαι παιχταρά μου!!! Δεν ξεχνιούνται αυτά!!! Ήταν δώρο!!!![]()
Ξέρεις να τονίζεις τα "δυνατά" σου σημεία! Είσαι πολύ καύλα!Καλημερούδια!
![]()
Ελα να σε πάρω μαζί μου τοτε!!Μια τέτοια Τσικνοπέμπτη μαζί σου αι τι στον κόσμο. Καλημέρα
..ετσι baby!!σάρκα και κρεατάκι
...οτι καλύτερο ,μασα πρώτα !!Ωχ ωχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σεξ με την ψησταρια
Ευχαριστώ αγόρι,ναι ξέρω καλά τι μου πάει..!Ξέρεις να τονίζεις τα "δυνατά" σου σημεία! Είσαι πολύ καύλα!