Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.660
Καλησπέρα στ αγόρια μου αλλά να πω κι ένα χρόνια πολλά στα κορίτσια αφού είναι η μέρα μας!!
Καλησπέρα στ αγόρια μου αλλά να πω κι ένα χρόνια πολλά στα κορίτσια αφού είναι η μέρα μας!!
...αν κι εχει γίνει πρόοδος σε -βάθος χρόνων-στο θέμα γυναίκα κι ο ρόλος της στην κοινωνία,ακόμα κάποια τριτοκοσμικά στοιχεία παραμένουν..
Γλυκο μου Ελενακι..πάει πέρασε,ένα κακό όνειρο ήταν!!Χρονια πολλα ΤΖΟ!
Να εισαι παντα υγιης και χαρουμενη !
Σου ευχομαι να χαρζεις ομορφες στιγμες !
Ενιωσα την αναγκη σημερα να σου ευχηθω που ειναι η γιορτη της γυναικας !
Δεν θα ξεχασω ποτε μα ποτε που οταν περασα την περιπετεια της υγειας μου ησουν απο τα πρωτα ατομα
που μου εστειλες μηνυμα συμπαραστασης !
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
..δεν περίμενα κάτι λιγότερο από έναν άνδρα αξιοπρεπή και σεβασμιο να γράψει..!Σεβασμός, μπέσα, φιλότιμο, ανθρωπιά, αξιοπρέπεια καί ήθος από δύο ΚΥΡΙΕΣ τού χώρου καί όχι μόνο.
Προσωπικά όταν βλέπω τέτοια σπάνια συμπεριφορά δεν έχω πάρα νά υποκλίθηθω.
Κυρίες μου τά σέβη μου, χρόνια σάς πολλά σήμερα καί για όλες τίς ημέρες του χρόνου.
Να εισαι καλα αγορακι μου γλυκό!Χρονια πολλα κοριτσαρα!!!
Ευχαριστώ ματάκια!Χρόνια πολλά μιλφαρα
Jo σε καποιες περιπτωσεις δν ειναι ετσι με τα κοριτσα και το ξερεις!!!!Nα βάλω μια τσόντα και να την κάνω ,γιατί αυτές τις μέρες έχω τρελή δουλειά..Θα φταίνε και τα γυαλια μάλλον χαχαχαχαχα!
*Να πω και κάτι ως παλιά στον χώρο κι έμπειρη γυναίκα ..τις κόντρες μεταξύ κυριων,τις συντηρείτε κάποια" κακα "αγόρια ..το γιατί ,εσείς το ξέρετε και τι κερδίζετε..ευτυχώς που αυτές οι κόντρες, είναι στην σφαίρα της φαντασίας σας κι
όχι στην πραγματικότητα και το εννοώ!
Φιλάκια στ αγοράκια!!
Προβολή συνημμένου 1121372
Να σεΕυχαριστώ ματάκια!
Εμείς εκτός Αθήνας ποτέ θα παίξουμε με την κορμάρα σου να σε κερασουμε και 1 πάστα φούρνου και πιστεύω ξέρεις που έχει την καλύτερη πάστα στην ΕλλάδαΕυχαριστώ ματάκια!
Jo σε καποιες περιπτωσεις δν ειναι ετσι με τα κοριτσα και το ξερεις!!!!
Σε πολλες εχεις δικιο βεβαια!!!!
Jο εσυ εισαι δασκαλα!!!!!Χαζό ζηλιες είναι μωρέ.. που κ που αντιγράφει η μια την αλλη(και μενα έχουν αντιγράψει κι εγω εχω κάνει σκονάκι αρχές που μπηκα μέχρι να φτιάξω το στυλ μου ) ε και;;!!Καλό είναι αν είναι επιτυχημένη η συνταγή χαχαχαχαχα!
Αλλα κακα εννοώ.. απο κακα αγόρια..
Χρονια Πολλα υπεροχη κυρια μου..Την καλημέρα μου στ αγόρια!
Εισαι μια κουκλα.....Μεγαλο σουξέ τα γυαλια..όσα παιδιά ειδα χθες κ σήμερα πάθανε σοκ,δεν θελαν να τα βγάλω με τπτ!
Αντε να σας αφιερώσω μια φωτο μ αυτα και με το νέο πλέον ξεκούραστο βλέμμα μου (όσοι με ξέρουν θα δουν διαφορα,όσοι με είδαν χθες κ σήμερα αμέσως την διέκριναν..!!.)φυσικά θέλει λίγηηη προσοχή ακόμη εξου και το γυαλι
Αγορι μου όμορφο εσυ..σ ευχαριστώ πολυ ..είτε από κοντά είτε εδω,πάντα κύριος!!!Χρονια Πολλα υπεροχη κυρια μου..