Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.450
Στις 2500 σελίδες που πλησιάζει το νημα ,θα παιχθεί υπερ- παρτουζα ... !!!Το σωστο (προστυχο)μυαλο σκεφτεται πρακτικα!
Τελευταία τροποποίηση:
Στις 2500 σελίδες που πλησιάζει το νημα ,θα παιχθεί υπερ- παρτουζα ... !!!Το σωστο (προστυχο)μυαλο σκεφτεται πρακτικα!
Θα μεινω στο συνεργειο εγω!!!Στις 2500 σελίδες που πλησιάζει το νημα ,θα παιχθεί υπερ- παρτουζα ... !!!
...θα τραβάς οσο τον παίζεις baby?! Θα βγει και κουνημένο & "βρεγμένο" το βιντεάκι χαχαχαχαχα!!!Προσφέρομαι κ εγώ για κάμερα, απλά δεν υπόσχομαι ότι δε θα βγουν κουνημένα τα πλάνα...
...θα τραβάς οσο τον παίζεις baby?! Θα βγει και κουνημένο & "βρεγμένο" το βιντεάκι χαχαχαχαχα!!!
Σε περιμένω ομορφιά μου να παίξουμε ξανα με τα γυαλιά μου αυτη την φορά!!!Και καλά κάνεις!
Καλημέρα
Η καύλα που βγάζεις με τα γυαλιά με ξεπερνάει!!!!!
Δεν θα είναι βιντεακι, αλλά ταινία μεγάλου μήκους....θα τραβάς οσο τον παίζεις baby?! Θα βγει και κουνημένο & "βρεγμένο" το βιντεάκι χαχαχαχαχα!!!
Σεξι γραμματεας;Σε περιμένω ομορφιά μου να παίξουμε ξανα με τα γυαλιά μου αυτη την φορά!!!
(Νομιζω οτι μ έχεις δει στο παρελθόν με γυαλάκια )
I Μωρό μου μωρό μου εσύ!Αμέλησα λιγο το νημα σήμερα(ήταν από τις Κυριακές που δούλευα κι ήμουν φουλ,χαμουλης...!)
Θα βάλω όμως κατι αυθόρμητο εντελώς,τώρα το τράβηξα που χαλαρώνω (αδυνάτισα λιγουλάκι)
Αγαπη μου εσυ!!Εισαι καλα;;I Μωρό μου μωρό μου εσύ!
Τι καλημέρα τι καλησπέρα.Να πω καλησπέρα αφου δεν πρόλαβα να πω καλημέρα χαχαχαχα!!
...και βάλε...3ωρη οπως το lord of the rings!!!Δεν θα είναι βιντεακι, αλλά ταινία μεγάλου μήκους.
2 ώρες σεξ, η αίθουσα κλιματιζεται!!!
...η αυστηρη δασκάλα...!!Σεξι γραμματεας;
....η χαρά μου να σας καυλώνω..με.καθε τρόπο!Τι καλημέρα τι καλησπέρα.
Με εσένα μόνο καυλα
Κυρια κυρια δεν εχω διαβασει!...και βάλε...3ωρη οπως το lord of the rings!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...η αυστηρη δασκάλα...!!
Χαρά μας να καυλωνουμε με εσένα και το ξέρεις....η χαρά μου να σας καυλώνω..με.καθε τρόπο!