Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.799
Α μπράβο αγορι μου όμορφο!!Έτσι όπως την έχω καταλάβει πρωτιμάει ένα κεφάλι στο στόμα αντι για ένα στέμα στο κεφάλι για να νιώθει βασίλισσα....
Α μπράβο αγορι μου όμορφο!!Έτσι όπως την έχω καταλάβει πρωτιμάει ένα κεφάλι στο στόμα αντι για ένα στέμα στο κεφάλι για να νιώθει βασίλισσα....
Μπορεί να τα έχουμε πεί μόνο μια φορά αλλά σε κατάλαβα τι καργιολάκη είσαι (με την καλή εννοια)Α μπράβο αγορι μου όμορφο!!
...στο σεξ ετσι πρεπει...κυρίες είμαστε για τον έξω κόσμο,σ ένα κρεββάτι πρέπει να είμαστε καργιολιτσες!!Μπορεί να τα έχουμε πεί μόνο μια φορά αλλά σε κατάλαβα τι καργιολάκη είσαι (με την καλή εννοια)![]()
Ευχαριστώ μανδάμ.... χαίρομαι που δεν έφυγε παραπονεμένο το κωλαράκι σου...στο σεξ ετσι πρεπει...κυρίες είμαστε για τον έξω κόσμο,σ ένα κρεββάτι πρέπει να είμαστε καργιολιτσες!!
Από τα έντονα ραντεβού μαζί σου.. θυμάμαι ότι δίνεις πονο!!
Μας αρεσατε πολυ ,κι εσείς κι ο Φρίξος σας..με χαρά να μας ξεκωλιασετε παλι χαχαχχαχχαχα !!Ευχαριστώ μανδάμ.... χαίρομαι που δεν έφυγε παραπονεμένο το κωλαράκι σου. Να μας ξανά προτιμήσετε και να είσαι σίγουρη πως και εγώ και ο φρίξος θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε να μείνετε ευχαριστήμενη
![]()
Μας αρεσατε πολυ ,κι εσείς κι ο Φρίξος σας..με χαρά να μας ξεκωλιασετε παλι χαχαχχαχχαχα !!
Φιλιά μούτρο μου!!
....εγω το λέω πάντα οτι ο κι παρτενέρ παίζει ρόλο...δυνατό αγορι εσυ,αχόρταγη εγω ,βγήκε power η φάση!!Από τις μεγαλύτερες"σκυλογαμιολες" στον χώρο...αν όχι η μεγαλύτερη, μόνο στον πολυέλαιο δεν σκαρφάλωσε για να τον αρπάξει...
Τωρα σε αγαπήσαμε πολύ παραπάνω!Αφου το έταξα ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ οτι θα βάλω τσόντες πρεπει να το τηρήσω ...!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....ετσι..όπως σας αγαπώ κι εγώ...ειδικά όταν σας ρουφάω!Τωρα σε αγαπήσαμε πολύ παραπάνω!![]()
Εξ αποστάσεως 500 χιλιομέτρων λίγο δύσκολο! Εάν κανονίσεις κανένα tour στην ωραία μας συμπρωτεύουσα, τότε πολύ ευχαρίστως....ετσι..όπως σας αγαπώ κι εγώ...ειδικά όταν σας ρουφάω!
εεεεεε σε εμενα γιατι δεν κανεις τετοια ακροβατικα τεμπελα και με εχεις ολη την ωρα στο σπρωξε σπρωξε?Λόγω μικρής επέμβασης στ ανω βλέφαρά (για να φύγουν -επιτέλους-κάποια σημαδια&πρηξιματα ετών που με ταλαιπωρούσαν) τα ραντεβού για λιγες μερες, θα διεξάγονται με γυαλιά ώστε ν αποφευχθούν χτυπήματα (κατά λάθος) στην περιοχή
Είναι λίγο κινκυ η φάση ..αν το σκεφτείς κανείς,σεξ με γυαλιά ..
Μετα ,θα επανέλθουμε στ αγαπημένο πρόγραμμα μας " παρεα με τ ακροβατικά της Τζο " όπως είπε κι ένα παιδί σήμερα για μένα ..(οκ , ατάκα- κριτική θεϊκή χεχεχεχε!!)
![]()
....αφου έχεις λατρεία με το κωλι μου.. όλη την ώρα στα ορθια μ έχεις απο πίσω,και σπρώχνεις,εγω ειμαι βολικό κορίτσι δεν γκρινιάζω χαχαχαχαχαχαχαχα!!Μωρο μου εσυ..!!!εεεεεε σε εμενα γιατι δεν κανεις τετοια ακροβατικα τεμπελα και με εχεις ολη την ωρα στο σπρωξε σπρωξε?![]()
καταρχας ο κωλος σου δεν ειναι απλος κωλος.....ειναι μαυρη τρυπα και ρουφαει οτι βρει σε φαλλικο σχημα. την επομενη φορα θα κατσει με τη μαυρη τρυπα σου απο πανω κι εγω ξαπλα να σε απολαμβανω (σειρα μου να τεμπελιασω....αφου έχεις λατρεία με το κωλι μου.. όλη την ώρα στα ορθια μ έχεις και σπρώχνεις χαχαχαχαχαχαχαχα!!Μωρο μου εσυ..!!!
Δεσμεύομαι τοτε ...να κανω βαθια καθίσματα στον πουτσο σου baby μου..και μετα στο ταβάνι να κάνω την τσίτα του ταρζαν!!καταρχας ο κωλος σου δεν ειναι απλος κωλος.....ειναι μαυρη τρυπα και ρουφαει οτι βρει σε φαλλικο σχημα. την επομενη φορα θα κατσει με τη μαυρη τρυπα σου απο πανω κι εγω ξαπλα να σε απολαμβανω (σειρα μου να τεμπελιασω)
![]()
Τόσο υλικο έβαλα χθες μάτια μου..Τρέλανε μας αγαπημένη μου τρελό milfαρα..
Επικροτω το υλικό που έβαλες.. Η απάντηση μου δεν είχε ίχνος παραπονου.. Αλλά αν θες να βάλεις και άλλο, ακόμα καλύτερα..Τόσο υλικο έβαλα χθες μάτια μου..
Οκ θα μπω αργότερα μπας και βάλω κάτι ακόμη...!