blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.412
- Πόντοι
- 26.316
Η Τζοάννα είναι Βασίλισσα
She's a Queen
άλλα είναι τα δικά σου μαργαριταριαThanks baby!!
Με ξέρεις ότι ψοφάω για χιούμορ μωρο!!άλλα είναι τα δικά σου μαργαριταρια
καλημερα στην σεξυ βασίλισσα μαςThanks baby!!
Καλημέρα αγορακι μου!!!καλημερα στην σεξυ βασίλισσα μας
Μην ξοδεύσαιThanks baby!!
...μια χαρά φθηνά την βγάζω!!Μην ξοδεύσαι
Με 2,5 € είσαι βασίλισσα
E-JUMBO To Επίσημο Ηλεκτρονικό Κατάστημα JUMBO
Σετ Τιάρα & Ραβδί Ασημί Ροζ Πέτρες < Τιάρες-Ραβδιά | Jumbowww.e-jumbo.gr
Έτσι όπως την έχω καταλάβει πρωτιμάει ένα κεφάλι στο στόμα αντι για ένα στέμα στο κεφάλι για να νιώθει βασίλισσα.......μια χαρά φθηνά την βγάζω!!
Α μπράβο αγορι μου όμορφο!!Έτσι όπως την έχω καταλάβει πρωτιμάει ένα κεφάλι στο στόμα αντι για ένα στέμα στο κεφάλι για να νιώθει βασίλισσα....
Μπορεί να τα έχουμε πεί μόνο μια φορά αλλά σε κατάλαβα τι καργιολάκη είσαι (με την καλή εννοια)Α μπράβο αγορι μου όμορφο!!
...στο σεξ ετσι πρεπει...κυρίες είμαστε για τον έξω κόσμο,σ ένα κρεββάτι πρέπει να είμαστε καργιολιτσες!!Μπορεί να τα έχουμε πεί μόνο μια φορά αλλά σε κατάλαβα τι καργιολάκη είσαι (με την καλή εννοια)
Ευχαριστώ μανδάμ.... χαίρομαι που δεν έφυγε παραπονεμένο το κωλαράκι σου . Να μας ξανά προτιμήσετε και να είσαι σίγουρη πως και εγώ και ο φρίξος θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε να μείνετε ευχαριστήμενη...στο σεξ ετσι πρεπει...κυρίες είμαστε για τον έξω κόσμο,σ ένα κρεββάτι πρέπει να είμαστε καργιολιτσες!!
Από τα έντονα ραντεβού μαζί σου.. θυμάμαι ότι δίνεις πονο!!
Μας αρεσατε πολυ ,κι εσείς κι ο Φρίξος σας..με χαρά να μας ξεκωλιασετε παλι χαχαχχαχχαχα !!Ευχαριστώ μανδάμ.... χαίρομαι που δεν έφυγε παραπονεμένο το κωλαράκι σου . Να μας ξανά προτιμήσετε και να είσαι σίγουρη πως και εγώ και ο φρίξος θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε να μείνετε ευχαριστήμενη
Μας αρεσατε πολυ ,κι εσείς κι ο Φρίξος σας..με χαρά να μας ξεκωλιασετε παλι χαχαχχαχχαχα !!
Φιλιά μούτρο μου!!
....εγω το λέω πάντα οτι ο κι παρτενέρ παίζει ρόλο...δυνατό αγορι εσυ,αχόρταγη εγω ,βγήκε power η φάση!!Από τις μεγαλύτερες"σκυλογαμιολες" στον χώρο...αν όχι η μεγαλύτερη, μόνο στον πολυέλαιο δεν σκαρφάλωσε για να τον αρπάξει...
Τωρα σε αγαπήσαμε πολύ παραπάνω!Αφου το έταξα ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ οτι θα βάλω τσόντες πρεπει να το τηρήσω ...!