Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.350
Καλημέρα αγοράκι μου!Είσαι αστέρι
Καλημέρα αγοράκι μου!Είσαι αστέρι
Καλημέρα και καλή εβδομάδα γυναίκα δυναμίτη!!!Καλημέρα αγοράκι μου!
Καλημερούδια!
Για ν αποφευγουμε παρεξηγήσεις (γιατί πλέον θα μοιράζω μπλοκ σ οτι θεωρώ ότι μ ενοχλεί),σε μηνύματα δεν απαντώ, και στο τηλέφωνο θα είστε συγκεκριμένοι στο τι θέλετε.
*Αν με σεβαστείτε 1 ,θα σας σεβαστώ 10!
Καλη εβδομάδα με μπόλικο σεξακι εύχομαι!
Σκληρή….τσουτσουριασα….μην τους βρει τέτοια κακό ..ο θεός να τους φυλάει από τα μπλοκ σου….
Να γλύφεις και να μην χορταίνειςΘα σας καληνυχτίσω με κάτι..σέξι,γιατι οι καυλες δεν μ εγκαταλείπουν ποτέ!
Ευτυχως που δεν το ειδα χτες και μπορεσα και κοιμηθηκα.Θα σας καληνυχτίσω με κάτι..σέξι,γιατι οι καυλες δεν μ εγκαταλείπουν ποτέ!
...αλλιώς θα έμενες αϋπνος από τις καυλες...;!ε τότε να μ έπαιρνες τηλ να βοηθούσα baby..!Ευτυχως που δεν το ειδα χτες και μπορεσα και κοιμηθηκα.
Φτηνα τη γλιτωσα!
..ειμαι κι 1,70 θα χορτάσεις αγάπη χαχαχαχα!!Να γλύφεις και να μην χορταίνεις
Γιαυτό και η μαντινάδα:Αλλο που δεν θελω εγω ...χαχαχαχα!!!
Εισαι άρχοντας μωρο...τέλος !!Γιαυτό και η μαντινάδα:
Θωρεί η γυναίκα τη ψωλή το αίμα τζη μαργώνει,
και χάνεται στη μπούκα τζη που μου τη τζιμπουκώνει!
Ατιμο πραμα οι καυλες και ειδικα το βραδυ!...αλλιώς θα έμενες αϋπνος από τις καυλες...;!ε τότε να μ έπαιρνες τηλ να βοηθούσα baby..!
Έχεις απόλυτο δικιο Ρέγγα ….πολυ καυλα γυναίκα ε ;Ατιμο πραμα οι καυλες και ειδικα το βραδυ!
Με μια και μόνο λέξη
Αχ εσυ..αχ!
Συμφωνώ απόλυτα Ρέγγα….απιθανη καυλα….πολυ δυνατή….μοναδικη και φοβερή….εχεις πάρει σίγουρα 60-70 φορές ε ;
Καλησπερα κοριτσαρα!Μου τηλεφωνεί ένας..πανω από 4 φορές . .προσπαθώ να εξυπηρετησω (γνωστό σε όλους ότι ειμαι εξυπηρετικη αρκεί να μπορώ..) περιμένω το τελικό να μου πει οκ για κλείσιμο ..και τι απαντά;; αφού μ έπρηξε για ωρα να με δει οπωσδήποτε .."Εισαι πολυ καλη ,άψογη επαγγελματίας οπως γράφουν όλοι ,σοβαρή,αλλα διάβασα ότι θες άγρια στο σεξ κι αυτούς που αντέχουν,κι εγω ειμαι για ήρεμα οχι για πολλά πολλα"
Ρε αγόρια αργόσχολα που δεν έχετε τι να κάνετε κσι παίζετε το πουλάκι σας με το να ενοχλείτε..Έλεος..Έλεος πια.. δεν βαριέστε να λέτε μαλακιες;!
Ναι είμαι άγρια...κρεμιέμαι απο τον πολυέλαιο σαν μαϊμού ,μετα σας δενω και σας μαστιγώνω αλύπητα..αρα μακριά μου οι φοβιτσιαρηδες χεχεχεχε ...!
*Εντωμεταξύ,πάντα πάω όπως θέλει ο παρτενέρ...ήρεμα θέλει, ήρεμα..έντονα θέλει ,έντονα..πτυσσόμενη ένα πράγμα χαχαχαχαχα!!
Άλλο τ οτι εχω τρελές αντοχές,άλλο το άγριο..τεσπα,παράκληση ,μην μ ενοχλείτε οι αργοσχολοι στο τηλέφωνο που το έχω για σοβαρούς κυρίους..
Συμφωνώ απόλυτα Ρέγγα….απιθανη καυλα….πολυ δυνατή….μοναδικη και φοβερή….εχεις πάρει σίγουρα 60-70 φορές ε ;
Μπράβο ρε Ρέγγα….εισαι μεγάλος….
Thank you baby!Με μια και μόνο λέξη
Είμαι αδίστακτη..θα συνεχίσωΚαλησπερα κοριτσαρα!
Τα εχει πει ο σοφος λαος!
Καλυτερα να σου βγει το ματι,παρα το ονομα!!!
Μν μας λυπασαι!!!!!!!!!!!!