onlymilfs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 697
- Πόντοι
- 361
Καλημέρα στη θεία τζο την καυλιαρα!Την καλημέρα μου στ αγόρια..!
Προβολή συνημμένου 1082379
Καλημέρα στη θεία τζο την καυλιαρα!Την καλημέρα μου στ αγόρια..!
Προβολή συνημμένου 1082379
Καλημέρα άτακτε νεαρέ ..!Καλημέρα στη θεία τζο την καυλιαρα!
Τι έγινε ρε παιδιά και δεν αντιλήφθηκα;;;; Δώστε ίνφο στο λαό!!!.....βρε ¨ο γλυκος", το "υπερλαμπρο αστερι", ο "αρχοντισσας"
Ηθελε να γινει κ νταβατζακος της κακιας ωρας, τον φτυνουν απο παντου κ δεν θα βρισκει μερος να κρυφτει σε λιγο![]()
Καλημέρα καυλα....Την καλημέρα μου στ αγόρια..!
![]()
Aχ και βαχ ....Την καλημέρα μου στ αγόρια..!
![]()
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα βρε παιδιά?.....βρε ¨ο γλυκος", το "υπερλαμπρο αστερι", ο "αρχοντισσας"
Ηθελε να γινει κ νταβατζακος της κακιας ωρας, τον φτυνουν απο παντου κ δεν θα βρισκει μερος να κρυφτει σε λιγο![]()
really beautiful body....xxxxxΚαλημερούδια..με καυλες!
![]()
Ευχαριστώ αγόρι,ανταποδίδω!Καλημέρα και πολλές ευχές στη Τζοανα
Thanks baby!!!!really beautiful body....xxxxx
Kαλησπερα αγορι!Καλημέρα καυλα....
..ας μην δίνουμε αξια σ αυτά που δεν έχουν..είτε άνθρωποι ειτε πράγματα.. εδω μεσα είναι ο κλώνος του κλώνου χρόνια και χρόνια..εξάλλου, τα γραπτά μένουν,αλλο αν δεν θέλουμε κάποιοι ν ασχοληθούμε..Για ποιον χτυπάει η καμπάνα βρε παιδιά?
Και εγώ κλώνος είμαι εργαστηρίου. Με σφραγίδες και πιστοποιητικά γνησιότητας..ας μην δίνουμε αξια σ αυτά που δεν έχουν..είτε άνθρωποι ειτε πράγματα..εξάλλου εδω μεσα είναι ο κλώνος του κλώνου..εξάλλου, τα γραπτά μένουν...
Ο μαέστρος ξεκίνησε να διευθύνει την ορχήστρα των πνευστώνΚουκλάκια μου η δουλειά τρέχει, σας βάζω κατι να υπάρχει και την κάνω ξανά.
Αν δείτε κατι περίεργο ..αφηστε το να "φύγει"..
![]()
Εγω ήμουν και θα ειμαι ο kontolagnos..ας μην δίνουμε αξια σ αυτά που δεν έχουν..είτε άνθρωποι ειτε πράγματα.. εδω μεσα είναι ο κλώνος του κλώνου χρόνια και χρόνια..εξάλλου, τα γραπτά μένουν,αλλο αν δεν θέλουμε κάποιοι ν ασχοληθούμε..
Τι έγινε ρε παιδιά και δεν αντιλήφθηκα;;;; Δώστε ίνφο στο λαό!!!![]()
...πμΓια ποιον χτυπάει η καμπάνα βρε παιδιά?
Scripta manent , αυτα τα ατιμα τα γραφτα μενουν..ας μην δίνουμε αξια σ αυτά που δεν έχουν..είτε άνθρωποι ειτε πράγματα.. εδω μεσα είναι ο κλώνος του κλώνου χρόνια και χρόνια..εξάλλου, τα γραπτά μένουν,αλλο αν δεν θέλουμε κάποιοι ν ασχοληθούμε..
Ακριβώς....!!!Scripta manent , αυτα τα ατιμα τα γραφτα μενουν
Καλη χρονια και ελληνικες ευχες και αγγλικες ευχες στην Τζοαννα
Αυτά κάνεις ρε Jo, αυτά!!!Την καλημέρα μου στ αγόρια..!
![]()
Εδώ βλέπετε την σολίστ του κλαρίνου να ερμηνεύει τα "καγκέλια"!!!Κουκλάκια μου η δουλειά τρέχει, σας βάζω κατι να υπάρχει και την κάνω ξανά.
Αν δείτε κατι περίεργο ..αφηστε το να "φύγει"..
![]()