manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.122
- Πόντοι
- 5.345
Τι την κρατάς τη ρομπίτσα;Καληνύχτα στ αγοράκια μου!
Άσε να δούμε τον πίνακα!!!
Τι την κρατάς τη ρομπίτσα;Καληνύχτα στ αγοράκια μου!
Αχ αυτό το παρακάτω!!!!Πάμε παρακάτω αγοράκια μου..
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!Οι μαγκιές είναι εύκολες στο πληκτρολόγιο…
Καλή χρονιά με υγεία γυναικάρα!
Άσε μωρό μου!@Koursaros16 δεν μπορώ να σου κάνω παράθεση, ε χρόνια αθλήτρια και καλή ζωή η μιλφαρα ..την συντηρώ την πλαταρα και την κωλαρα μου χαχαχαχα!!
Σταματήστε!
Θα απαγγείλω!!!
Η Jo είναι το δεύτερο όνομα της καύλας!
Πέρα από τον καλό της χαρακτήρα, την εντιμότητα της και την καλή της ψυχή, η γυναίκα δεν κάνει αυτό που κάνει για να βγάλει χρήματα.
Αυτό είναι δευτερεύον.
Πρωτίστως το κάνει γιατί γουστάρει την ψωλή, γουστάρει να γαμιέται και γι'αυτό τα χυσίματα της είναι αληθινά και όχι προσποιητά!!!
Αυτό είναι η μεγαλύτερη απόλαυση για έναν πραγματικό άντρα.
Όσοι έχετε την τύχη να βρεθείτε με την Jo, ένα είναι σίγουρο.
Δεν θα την ξεχάσετε ΠΟΤΕ!!!
Ούτε όταν υπάρχει αποσυρθεί ούτε όταν αποσυρθείτε εσείς.
Η Jo είναι ΘΡΥΛΟΣ και έτσι θα παραμείνει!
....τα έχεις φάει αρκετές φορές!!Αχ αυτό το παρακάτω!!!!
Αυτά τα μουνόχειλα είναι σαν ροδοπέταλα!!!
Και νοοοοοοοστιμααααααα!!!!!
Δεν το χορταινω το άτιμο!!!Απαπαπα, εγω που είμαι ξεδιάντροπη,τώρα ντράπηκα λίγο..με λιώνεις σ οτι γράφεις βρε...ε ναι αγαπώ τον πούτσο τι να κάνω.. θελω συνέχεια να κάνω σεξ,με διαφορετικούς άνδρες!!Πάντα έτσι ήμουν!!
Ετοιμάσου εσυ...θα σε ξαναφαω ολόκληρο!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
....τα έχεις φάει αρκετές φορές!!
Αχ αυτό το μούνακι, πόσο μου έχει λείψει. Την άλλη εβδομάδα θα έρθω να το ευχαριστηθώ!!!Πάμε παρακάτω αγοράκια μου..
Αχόρταγος καυλιαρης είσαι..!!Να έρθεις νωρίς,ν ανοίξεις και μουνακι και κωλαρακι πρώτος..!!!!Αχ αυτό το μούνακι, πόσο μου έχει λείψει. Την άλλη εβδομάδα θα έρθω να το ευχαριστηθώ!!!
Πρωί πρωί θα σου ρθω σαν τους γαλαταδες!!!Αχόρταγος καυλιαρης είσαι..!!Να έρθεις νωρίς,ν ανοίξεις και μουνακι και κωλαρακι πρώτος..!!!!
.....βρε ¨ο γλυκος", το "υπερλαμπρο αστερι", ο "αρχοντισσας"Θα πω κάτι.. ειμαι παλιά εδω, ώριμη ηλικιακά(αρα έμπειρη),επίσης εφαγα τρελό πέσιμο στις αρχες εδω, αλλα κατάφερα και διέψευσα στα πάντα τους καλοθελητες _ψεύτες...δεν μπορεί να με κοροϊδέψει κάνεις και τπτ,μπορεί να είμαι καλη και βοηθητική κάποιες φορές, αλλά άμα καταλάβω ότι παίζει πουστια,γενικά, αγριεύω...οι εκβιασμοί κι απειλες στο μπου είναι πρωτόγνωροι, εχω παίξει μπαλα και σ αλλα σάιτ αλλα αυτο το χάλι πουθενά..οποιος καταλάβε κατάλαβε..
*πήρε το μάτι μου μια φάση εδω,(δεν αφορά εμένα),ζήτησα αποδείξεις και τις είχα. Δεν λέω τπτ αλλο...
Αυτά βαριόμαστε κάποιες γι αυτό μετα δεν πολυμπαινουμε..δεν πρόκειται ν αλλάξει το μπου εξάλλου......βρε ¨ο γλυκος", το "υπερλαμπρο αστερι", ο "αρχοντισσας"
Ηθελε να γινει κ νταβατζακος της κακιας ωρας, τον φτυνουν απο παντου κ δεν θα βρισκει μερος να κρυφτει σε λιγο
Καλημέρα στη θεία τζο την καυλιαρα!Την καλημέρα μου στ αγόρια..!
Προβολή συνημμένου 1082379
Καλημέρα άτακτε νεαρέ ..!Καλημέρα στη θεία τζο την καυλιαρα!
Τι έγινε ρε παιδιά και δεν αντιλήφθηκα;;;; Δώστε ίνφο στο λαό!!!.....βρε ¨ο γλυκος", το "υπερλαμπρο αστερι", ο "αρχοντισσας"
Ηθελε να γινει κ νταβατζακος της κακιας ωρας, τον φτυνουν απο παντου κ δεν θα βρισκει μερος να κρυφτει σε λιγο
Καλημέρα καυλα....Την καλημέρα μου στ αγόρια..!
Aχ και βαχ ....Την καλημέρα μου στ αγόρια..!