barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.238
- Πόντοι
- 5.506
Γεννήθηκα ξεβράκωτος....ακόμα ξεβρακωτος γυρνάς..;!
Γεννήθηκα ξεβράκωτος....ακόμα ξεβρακωτος γυρνάς..;!
Εεεεεεεεεεεεεετσι!!!!!!!ΠΟΥΤΑΝΆΡΑ!!!!Ε μα πια!!!
Οχι πμ,
Στα μανταλάκια ολοι
Μην ασχολείσαι με πεθαμένους. Τέλος!!!Θα το πω εγώ αφού ντρέπονται οι άλλοι.
Ο alpula το σκουπίδι την είχε καταθάψει αρκετό καιρό πριν…
Εξομολογήθηκε ομως σε γκέι παπά πριν τα Χριστούγεννα και εληξε το θεμα.Θα το πω εγώ αφού ντρέπονται οι άλλοι.
Τι όμορφο τραγούδι ζουζουνακι!!
...δεν αναφερομαστε στην Jo, αλλα σε μια καινουρια κοπελα που της την επεσε ηδη ο πρωτος τζαμπατζης-εκβιαστης-νταβατζακος κ τον εδωσε, προς τιμη της, στεγνα στο νημα της!!!Θα το πω εγώ αφού ντρέπονται οι άλλοι.
Κουκλάκια μου η δουλειά τρέχει, σας βάζω κατι να υπάρχει και την κάνω ξανά.
Αν δείτε κατι περίεργο ..αφηστε το να "φύγει"..
![]()
ανυπομονώ να σε γνωρίσω, λίαν συντόμως! πανέμορφη φωτό και κορμάρα θηλυκότατηΚαλημερούδια στ αγόρια!
![]()
Δεν πειράζει εγω έχω καλή μνήμη…...δεν αναφερομαστε στην Jo, αλλα σε μια καινουρια κοπελα που της την επεσε ηδη ο πρωτος τζαμπατζης-εκβιαστης-νταβατζακος κ τον εδωσε, προς τιμη της, στεγνα στο νημα της!!!
Με το καλό τοτε αγορι...!!ανυπομονώ να σε γνωρίσω, λίαν συντόμως! πανέμορφη φωτό και κορμάρα θηλυκότατη
Ήταν αγέλη, με το που έμπαινε νέο αίμα την έπεφταν.. τυχαίο;!Δεν πειράζει εγω έχω καλή μνήμη…
Καλημερα κοριτσαρα!Καλημερούδια στ αγόρια!
![]()
Καλη χρονια κοριτσαρα!Αντε φιλάκια στ αγοράκια μου και φεύγω για δουλειά,αφήστε πίσω το παρελθόν,οταν κατι το πετάμε στα σκουπίδια, μένει εκεί που ανήκει..!
Μπορώ αντί για δωμάτιο να κλείσω το ασανσέρ και να σε δω εκεί ;;;Καλημερούδια στ αγόρια!
![]()
Καλημέρα!!!Έστω και τέτοια ώραΚαλημερούδια στ αγόρια!
![]()
Καλησπέρα baby!Να έρθεις να σ απολαύσω αυτή την φορά,στο ασανσέρ!Καλημερα κοριτσαρα!
Ax να ημανε το ανσανσερ να σε εβλεπα-ενοιωθα καθε μερα!
Καλη χρόνια μωρο!Καλη χρονια κοριτσαρα!
...οτι θέλει τ αγόρι μου!!Μπορώ αντί για δωμάτιο να κλείσω το ασανσέρ και να σε δω εκεί ;;;
Καλησπέρα ματάκια!Καλημέρα!!!Έστω και τέτοια ώρα
Καλησπέρα βασικά