Ξέρω τι λέω, αγέλη ήταν, ( ουδεμία σχέση εσυ φυσικά μ αυτούς μωρο..!!),αλλο κανω πέσιμο γιατί τρολαρω, κι άλλο από συγκεκριμένους συνεχώς άσχημο/προσβλητικο πέσιμο (αρκετοί μπαναριστηκαν),οσο γι Αλίκη χαβαλέ έκανα, σάμπως την ήξερα..;!Μ όλες τις κοπέλες είμαι βοηθητική εξαλλου.
Ο Αλπουλα, αν μη τι άλλο , ζήτησε συγνώμη δημόσια τότε κι όχι μόνο αυτός..(έκανε κ ραντεβού μαζί μου, είχε περάσει ομορφα ),λέγοντας μου ότι τον είχε επηρεάσει ένας συγκεκριμένος εναντίον μου όταν πρώτο μπηκα,ο οποίος ακόμα σουλατσαρει στο σαιτ,με άλλο νικ,καθότι μπαναρισμενος κι αυτός,επίσης τα σταθερά απόβλητα που μισούν γυναίκες, ακόμα εδώ είναι (κατι "doctors"της πουτσας),και πάει λέγοντας...
Τεσπα ,απορω όμως γιατί τα υπερ αναλύουμε, πάνε χρόνια, αποδείχτηκαν πολλά υπερ μου, οι κλώνοι βασιλεύουν οπως και τότε και τώρα,εγω ομως απέδειξα ποια είμαι,εξου κι εχω χρονια τον σταθερό κύκλο μου(απόλυτα ευχαριστημένο),συνέχεια
μ αναζητούν νέα άτομα ,περνάμε σούπερ μεταξύ μας, ας μείνουν εκεί που ανήκουν, στο παρελθόν τα υπόλοιπα..Ουδεμία αλλη αναφορά στο παρελθόν δεν θ απαντηθεί ξανά, το κανω τώρα γιατί σε σέβομαι,και θα ήταν αγένεια να μην απαντήσω,ειδικά σε σένα που εισαι η μεγάλη μου αδυναμία.