kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.992
- Πόντοι
- 6.256
Και γω που νόμιζα πως εβλεπες τη Μανταλένα στον αντ1Καληνύχτα αγοράκια...
Και γω που νόμιζα πως εβλεπες τη Μανταλένα στον αντ1Καληνύχτα αγοράκια...
Την Μανταλένα βλέπει βρε!Και γω που νόμιζα πως εβλεπες τη Μανταλένα στον αντ1
Το παλαμάρι του βαρκάρη βλέπω..Και γω που νόμιζα πως εβλεπες τη Μανταλένα στον αντ1
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα!!!Την Μανταλένα βλέπει βρε!
Δεν βλέπεις τον Λάμπη από πίσω;
Το κατάρτι απ' το καΐκι της "ευλογημένης!!?Το παλαμάρι του βαρκάρη βλέπω..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα!!!
TελειοοοΚωλάρα!!!
Είσαι πολλή όμορφη ΘεαααααΚαλημερα κοριτσαρα!
Ax να ημανε το ανσανσερ να σε εβλεπα-ενοιωθα καθε μερα!
Ευχαριστώ πολυ μωρακι!Είσαι πολλή όμορφη Θεααααα
Ευχαριστώ πολυ αγορακι!!Να είσαι πάντα καλα!!!Καλημέρα sexy Jo, Χρόνια σου Πολλά πάντα με την ίδια καύλα!!!
Να σε χαιρόμαστε όλοι
Αγαπημένε μου!!!Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία,και καυλες !Καλημέρα Jo. Καλή χρονιά με υγεία. Να μας χαρίζεις όμορφες στιγμές. Πολύχρονη με πολλές καύλες.
Καλημέρα γυναικάρα, χρόνια σου πολλά, υγεία, ευτυχία και να μη σου τελειώσουν ποτέ οι καυλες!!!! Να είσαι πάντα καλά και να προσεχεις τον εαυτό σου!Αγαπημένε μου!!!Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία,και καυλες !
Σ ευχαριστώ πολύ !!
Κουκλι μου εσυ!!Ευχαριστώ πολύ πολύ,να εισαι παντα καλα ,καυλιαρη μου!!Καλημέρα γυναικάρα, χρόνια σου πολλά, υγεία, ευτυχία και να μη σου τελειώσουν ποτέ οι καυλες!!!! Να είσαι πάντα καλά και να προσεχεις τον εαυτό σου!
Μωρο μου εσυ!!Ευχαριστώ πολυ,ανταποδίδω τις ευχές, να είσαι καλά και να περνάς όμορφα μονο!!Χρονια σου Πολλα καρδια μου ομορφη..!!!
Να εισαι παντα καλα, υγιης και ευτυχισμενη..
Αγορι μου γλυκό εσυ!!Ευχαριστώ πολύ, να εισαι καλα!Χρόνια καλά με υγεία Τζο,να είσαι γερή κ όμορφη ξανθή
Πάντα να εκπέμπεις τόσο ερωτισμό κ καβλα
Να δίνεις σεξ στο ποίμνιό σου
Τωρινή η φώτο;Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σας, σήμερα δεν θα δουλέψω νσ ξεκουραστώ και λίγο, απ αυριο στον αγώνα δυναμικα!