kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.429
- Πόντοι
- 6.256
Πες τα joΑντε φιλάκια στ αγοράκια μου και φεύγω για δουλειά,αφήστε πίσω το παρελθόν,οταν κατι το πετάμε στα σκουπίδια, μένει εκεί που ανήκει..!
Πες τα joΑντε φιλάκια στ αγοράκια μου και φεύγω για δουλειά,αφήστε πίσω το παρελθόν,οταν κατι το πετάμε στα σκουπίδια, μένει εκεί που ανήκει..!
...κάτι να υπάρχει!
![]()
Καυλιαρικο!!!!
...πάντα τα λεω εγω ..!Πες τα jo
Καλημερούδια στ αγόρια μου !!
μας γαμησες!![]()
![]()
Τα trolls και οι κομπλεξικοί, τοξικοί άνθρωποι είναι κατά κανόνα χέστες και "τρέφονται" με το να ασχολούνται μαζί τους.Θα το πω εγώ αφού ντρέπονται οι άλλοι.
Ο alpula το σκουπίδι την είχε καταθάψει αρκετό καιρό πριν…
Τι να μασήσει η Jo;...δεν αναφερομαστε στην Jo, αλλα σε μια καινουρια κοπελα που της την επεσε ηδη ο πρωτος τζαμπατζης-εκβιαστης-νταβατζακος κ τον εδωσε, προς τιμη της, στεγνα στο νημα της!!!
Σε ευνοεί ο απίστευτος Ελληνικός καιρός και κυκλοφορείς με την κοιλίτσα έξω!!!!Καλημερούδια στ αγόρια!
![]()
Κάτι τέτοιους, τους έχω ξεβρακωσει χρόνια πριν...Τι να μασήσει η Jo;
Δεν καταλαβαίνει από τέτοιους!!!
Ρε καυλιαρικο, πάλι πονηρά σκέφτεσαι;!χαχαχα!!Σε ευνοεί ο απίστευτος Ελληνικός καιρός και κυκλοφορείς με την κοιλίτσα έξω!!!!
Θα σου χαρίσω το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου ( το Βοσκόπουλου ήταν περιττό! Ένας είναι ο Τόλης!!!), " Θέλω να ρίχνει χιόνι όταν ξανάρθεις κι εγώ να 'χω πλαγιάσει από νωρίς"!
Και να μου έρθεις με γούνα κι από μέσα τίποτα!!!!
Και θέλω και φωτό στο ασανσέρ!
Με το τίποτα!!!!
Πάντα για σένα μωρό μου!!!Κάτι τέτοιους, τους έχω ξεβρακωσει χρόνια πριν...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε καυλιαρικο, πάλι πονηρά σκέφτεσαι;!χαχαχα!!
Τόπος λατρείας για τους πιστούς και τους άπιστους...κάτι να υπάρχει!
![]()
Ο Χριστός κι η μάνα του!!!!Τόπος λατρείας για τους πιστούς και τους άπιστους
Jo ερωτεύτηκα!!!Ο Χριστός κι η μάνα του!!!!
Τι είν' τούτο αδερφέ μου;;;;;
40 χρόνια βαρελάς, τέτοιο πάτο, πρώτη φορά βλέπω!!!!
Αιιιιιιιιιιι μανούλα μου!!!!
Αηδονήστικα ο καψερός 5:17 ξημερώματα στη δουλειά!!!
Δεν είναι έτσι και το ξέρεις. Όχι σε όποια καινούρια έμπαινε. Σε σένα σου την πέσανε (και δυστυχώς και εγώ ήμουν σε αυτούς και το έχω μετανιώσει και το έχω δείξει εμπράκτως) για δύο λόγους, ο πρώτος ήταν γιατί είχες υποστηρίξει την δήθεν μαδατζου τότε την Αλίκη που κορόϊδευε τον κόσμο με υποσχέσεις, έλα για μασάζ και αν έχω καυλες θα κάνουμε και σεξ και τελικά μόνο μαλακια τον έπαιζε και ο δεύτερος λόγος ήταν γιατί δεν άφηνες να χρησιμοποιουνε το μπάνιο σου και πιο πολύ τρολαρισμα έπεφτε πάρα πέσιμο για τον δεύτερο λόγο.Ήταν αγέλη, με το που έμπαινε νέο αίμα την έπεφταν.. τυχαίο;!
Σημασία έχει ότι εγώ βγηκα κερδισμένη στο τέλος,κι αυτοί κρύφτηκαν...
Μην τη ψάχνεις, άστο να πάει.. βρομάει!
...σας τον δινω με χαρά κύριε μου...!!Jo ερωτεύτηκα!!!
Θέλω να κάνω πρόταση γάμου στον κώλο σου!!!
Η υπόλοιπη είσαι ελεύθερη!!!
Μωρακι μου εσυ...!!Τόπος λατρείας για τους πιστούς και τους άπιστους
...καλημέρα αγόρι, αμε,θα χαρώ να βρεθούμε!Καλή χρονιά!καλημερα στο σεξυ κοριτσι...καλη χρονια με υγεια και ελπιζω αυτη τη χρονια να σε γευτω για πρωτη φορα καυλα !!!!!
γλυκα, ειδαμε το φωςΚαλημερούδια στ αγόρια..!
![]()
Καλημέρα μωρό!γλυκα, ειδαμε το φως
Δεν είναι έτσι και το ξέρεις. Όχι σε όποια καινούρια έμπαινε. Σε σένα σου την πέσανε (και δυστυχώς και εγώ ήμουν σε αυτούς και το έχω μετανιώσει και το έχω δείξει εμπράκτως) για δύο λόγους, ο πρώτος ήταν γιατί είχες υποστηρίξει την δήθεν μαδατζου τότε την Αλίκη που κορόϊδευε τον κόσμο με υποσχέσεις, έλα για μασάζ και αν έχω καυλες θα κάνουμε και σεξ και τελικά μόνο μαλακια τον έπαιζε και ο δεύτερος λόγος ήταν γιατί δεν άφηνες να χρησιμοποιουνε το μπάνιο σου και πιο πολύ τρολαρισμα έπεφτε πάρα πέσιμο για τον δεύτερο λόγο.
Όσο αναφορά έναν φίλο που έγραψε πιο πριν για τον alpoula και με αυτόν τα βρήκες, έτσι μου είχες πει.
Αυτά από εμένα και καλή συνέχεια.