ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 790
- Πόντοι
- 81
εισαι ενα υπερλαμπρο αστερι !
καλη σου χρονια !
καλη σου χρονια !
Γλυκε μου εσυ!!!ευχαριστώ πολύ..καλη χρονια!!!εισαι ενα υπερλαμπρο αστερι !
καλη σου χρονια !
ΓυναικάραΚαλημέρα κι από μένα στ αγόρια!
![]()
Μωρο μου εσυ...Γυναικάρα
Μπουκωμένη καλημέρα καλή χρονιάΚαλημερούδια..με καυλες!
![]()
Είχα μέρες να μπω στο νήμα σου για να πάρω την τζούρα μου και να καυλώσει η πούτσα μου...Ωραία τα γαμήσια που ανεβάζεις,φανταστικές οι τσιμπουκάρες που κάνεις αλλά πιστεύω αυτή η φώτο είναι η κορυφαία σου! Θα την εκτυπώσω και θα την κάνω κορνίζα..Καλή Χρονιά Milfara των ονείρων μας , μέσα στο 2024 εύχομαι να καταφέρω να σε συναντήσω να γίνει της Jo το κάγγελο...Καλημερούδια στ αγόρια μου !!
![]()
Πάντα μπουκωμένη και στα 4 χαχαχχαχχαχχαχα!Καλή χρονιά!Μπουκωμένη καλημέρα καλή χρονιά
Σ ευχαριστώ αγόρι...με χαρά αν τα καταφέρουμε να βρεθούμε!Είχα μέρες να μπω στο νήμα σου για να πάρω την τζούρα μου και να καυλώσει η πούτσα μου...Ωραία τα γαμήσια που ανεβάζεις,φανταστικές οι τσιμπουκάρες που κάνεις αλλά πιστεύω αυτή η φώτο είναι η κορυφαία σου! Θα την εκτυπώσω και θα την κάνω κορνίζα..Καλή Χρονιά Milfara των ονείρων μας , μέσα στο 2024 εύχομαι να καταφέρω να σε συναντήσω να γίνει της Jo το κάγγελο...
Τσιμπουκλαρα και πατουσαρεςΚαλημερούδια..με καυλες!
![]()
Αγορι μου εσυ...!!!Καλή χρονιά ομορφε!Τσιμπουκλαρα και πατουσαρες
Καλή Χρόνια Τζο είδωλοΑγορι μου εσυ...!!!Καλή χρονιά ομορφε!
Οι μαγκιές είναι εύκολες στο πληκτρολόγιο…Θα πω κάτι.. ειμαι παλιά εδω, ώριμη ηλικιακά(αρα έμπειρη),επίσης εφαγα τρελό πέσιμο στις αρχες εδω, αλλα κατάφερα και διέψευσα στα πάντα τους καλοθελητες _ψεύτες...δεν μπορεί να με κοροϊδέψει κάνεις και τπτ,μπορεί να είμαι καλη και βοηθητική κάποιες φορές, αλλά άμα καταλάβω ότι παίζει πουστια,γενικά, αγριεύω...οι εκβιασμοί κι απειλες στο μπου είναι πρωτόγνωροι, εχω παίξει μπαλα και σ αλλα σάιτ αλλα αυτο το χάλι πουθενά..οποιος καταλάβε κατάλαβε..
*πήρε το μάτι μου μια φάση εδω,(δεν αφορά εμένα),ζήτησα αποδείξεις και τις είχα. Δεν λέω τπτ αλλο...
Σε αυτό το όμορφο μουνακι να τα γράψεις όλαΠάμε παρακάτω αγοράκια μου..
![]()
Δεν βαριούνται ρε μωρο ..ήμουνα νια και γέρασα χαχαχαχαχα!!!Οι μαγκιές είναι εύκολες στο πληκτρολόγιο…
Καλή χρονιά με υγεία γυναικάρα!
Αχ εσυ αδυναμία μου...σ αρέσει το μουνακι μου,κι όχι μόνο αυτό!!Σε αυτό το όμορφο μουνακι να τα γράψεις όλα
Τι έκανα η κακουργα,ε;;;Πο ρε τζο
Να βάλω φρέσκια φωτο !!
αρε ρε Τζο τι πίσω όψη είναι αυτή τρελαααΝα βάλω φρέσκια φωτο !!
![]()