Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 170.801
Ετσι μωρο....υγεία και καυλες που λέω!!!Kαλη χρόνια υγεία ευτυχία και πολύ σεξ
Ετσι μωρο....υγεία και καυλες που λέω!!!Kαλη χρόνια υγεία ευτυχία και πολύ σεξ
Καλή χρόνια αστέρι μας!!!!!Καλή χρόνια αγοράκια μου γλυκά!!
Να περάσουμε όλοι όμορφα σήμερα, κι απ αύριο στον αγωνα του..σεξ !!
Εεεε εντάξει. Εσύ δε νομίζω να ξεμένεις και ποτέ από καύλες.Ετσι μωρο....υγεία και καυλες που λέω!!!
Καλη χρονια τζο.ποιος τυχερος εκανε ποδαρικο στη κωλαρα σου?Έφαγα..ξεκούραστηκα..αλλα σας αφησα χωρίς υλικο σήμερα..απαράδεκτη...θα βάλω 2 κλιπ για τιμωρία χεχεχεχε!!
Σήμερα δεν δουλεύω, είναι βίντεο κάποιων ημερών...αλλα εκανα μια "γυναικολογικη εξέταση "με τον γιατρό μου... πήρε λίγο χρόνο παραπάνω ήταν λεπτομερής χαχαχαχα χαχαχαχα!!!Καλη χρονια τζο.ποιος τυχερος εκανε ποδαρικο στη κωλαρα σου?
Καλη χρονια γιατρε.ολα καλα να σου πανεΣήμερα δεν δουλεύω, είναι βίντεο κάποιων ημερών...αλλα εκανα μια "γυναικολογικη εξέταση "με τον γιατρό μου... πήρε λίγο χρόνο παραπάνω ήταν λεπτομερής χαχαχαχα χαχαχαχα!!!
Καλή χρονιά αγόρι!
Καλη χρονια καυλιαρη!Καλή χρόνια αστέρι μας!!!!!
Είσαι Τυπάρα ρε συ ...σε γουστάρω πολύ!!Καλη χρονια γιατρε.ολα καλα να σου πανε
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα!!Ο Ντόκτορ φίλε πρέπει να είναι σε μια φάση που πας σινεμά να δεις μια ταινία που έχει πάρει Όσκαρ αλλά τυχαίνει μέρα που το σινεμά είναι άδειο!!!!
Έχεις όλη την αίθουσα, την οθόνη και τα ποπ κορν για πάρτυ σου!!!!
Γειασάν του Ντόκτορα που φροντίζει και για τη συντήρηση του έργου!!!
Το μουνι σου φλόγες βγάζει, λες να είναι πετρογκαζι; (να μπω και γω στο ποιητικό πνεύμα). Καλή χρονιά σε όλους, Καλή χρονιά Jo , γεμάτη υγρά!Έφαγα..ξεκούραστηκα..αλλα σας αφησα χωρίς υλικο σήμερα..απαράδεκτη...θα βάλω 2 κλιπ για τιμωρία χεχεχεχε!!
Αγόρι μου εσυ!!!τι καυλιαρικο ποίημα χαχαχα!Το μουνι σου φλόγες βγάζει, λες να είναι πετρογκαζι; (να μπω και γω στο ποιητικό πνεύμα). Καλή χρονιά σε όλους, Καλή χρονιά Jo , γεμάτη υγρά!
Αχ καυλωσα με την ευχή σου καλε!!!Απο το στόμα σου και στου Θεού τ αυτι!!!χεχεχεχε!!!Ας μπω και εγώ στο κλίμα του νήματος .
Jo μας , σου εύχομαι να έχεις 12 μήνες ευτυχίας , 54 εβδομάδες υγείας , 365 ημέρες αγάπης , 8760 ώρες δημιουργίας , 525600 λεπτά επιτυχίας και 31536000 δευτερόλεπτα sex με τρέλααααα
Έφαγες, έφαγες!!!Έφαγα..ξεκούραστηκα..αλλα σας αφησα χωρίς υλικο σήμερα..απαράδεκτη...θα βάλω 2 κλιπ για τιμωρία χεχεχεχε!!
Και πότε θα κοιμάται;Ας μπω και εγώ στο κλίμα του νήματος .
Jo μας , σου εύχομαι να έχεις 12 μήνες ευτυχίας , 54 εβδομάδες υγείας , 365 ημέρες αγάπης , 8760 ώρες δημιουργίας , 525600 λεπτά επιτυχίας και 31536000 δευτερόλεπτα sex με τρέλααααα
...αχ Μάνο μου γλυκε, μ αυτα που προσφέρω απλόχερα, υπηρεσίες, υγεία, καθαριότητα, και πολυ καλό σώμα ,μ έχουν κράξει δικα μου παιδιά που δεν ανεβάζω ένα 20αρικο το αναλ εστω..εχω δώσει τον λόγο μου,δεν θα τον πάρω πίσω..κι επίσης δεν έχω καμία ανάγκη βιοποριστικη..τις καύλες μου συντηρώ ως επι το πλείστον..αλλα πλέον επιλέγω κι αυστηρά τα ραντεβού μου, μόνο αν καταλάβω ότι θα περάσω καλά κι εγώ θα πάω σε κάποιον.Όλα πάνω στη Jo είναι θετικά.
Εμφάνιση, χαρακτήρας, μόρφωση, συζήτηση, παρέα, εντιμότητα, μπέσα, σώμα, καύλα, υπηρεσίες, μουνί, κώλος, βυζί, καθαριότητα, ασφάλεια, διακριτικότητα, δραστηριότητα στο νήμα, φιλαράκι και αν συνεχίσω δεν θα έχει τελειωμό η λίστα.
Μια γυναίκα που δεν μετανιώνεις που πέρασε από την ζωή σου.
Μια γυναίκα που μόνο γλυκές αναμνήσεις αφήνει.
Το μόνο αρνητικό είναι ένα!
Το δωράκι της.
Κι όταν λέω αρνητικό εννοώ πως είναι πραγματικά σαν "δωράκι" γι' αυτά που προσφέρει. Όταν λέω αρνητικό εννοώ χαμηλό σε κλίμακα, σε σχέση ποιότητας/τιμής.
Γιατί ακόμα κι εδώ το θετικό είναι πως δήλωσε ότι δεν θα κάνει αύξηση σεβόμενη τους δύσκολους καιρούς.
Jo. The diamond girl!!!
Καλή χρονιά γλυκιά μου Jo.
Love Respect and friendly!!!
Jo μου, έγραψα, όπως πάντα, μόνον την αλήθεια....αχ Μάνο μου γλυκε, μ αυτα που προσφέρω απλόχερα, υπηρεσίες, υγεία, καθαριότητα, και πολυ καλό σώμα ,μ έχουν κράξει δικα μου παιδιά που δεν ανεβάζω ένα 20αρικο το αναλ εστω..εχω δώσει τον λόγο μου,δεν θα τον πάρω πίσω..κι επίσης δεν έχω καμία ανάγκη βιοποριστικη..τις καύλες μου συντηρώ ως επι το πλείστον..αλλα πλέον επιλέγω κι αυστηρά τα ραντεβού μου, μόνο αν καταλάβω ότι θα περάσω καλά κι εγώ θα πάω σε κάποιον.
...οσο για σενα ναι μεν πελάτης σταθερος αλλα κι ένας υπέροχος ανδρας *συμπεριφορά!
Καλή χρόνια φάτσα μου..σ ευχαριστώ για οτι έγραψες
Φατσααααααα χαχαχαχαχα!!Jo μου, έγραψα, όπως πάντα, μόνον την αλήθεια.
Αντίθετα με σένα που σε έπιασα να λες ένα ψεματάκι!!!!!!
".......και δεν θα τον πάρω πίσω....."
Μωρό μου αφού διαρκώς τον παίρνεις......πίσω!!!!!
Ααααααααα!!!! Για τον λόγο σου έγραψες!!!!
Sorry sorry sorry!!!??
Χα χα χα!!!!
Να μην πολυμπαινεις γλυκιά μου!!!Φατσααααααα χαχαχαχαχα!!
Απλα να πω.. οτι δεν θα μπορώ όσο περνα ο καιρός να πολύ μπαίνω κι εδω..εχω κι αλλη ζωη όμορφη,και θέλω να την ζήσω κι αυτήν" ανέμελα" λίγο.. Δεν σημαίνει όμως ότι σταματώ ραντεβού η δεν σας αγαπώ (τα δικά μου παιδιά)..Επίσης οι σταθεροι μου με υπερ καλύπτουν ...που και που κανω επιλογή νέου ατόμου απο την τοση αυξημένη ζήτηση (ευχαριστώ τα παιδιά φυσικά),αν εχω διάθεση για νέα γνωριμία,αυτό το θεωρώ τίμιο γιατί θέλω και καταφέρνω να δινω το 1000% της καυλας μου στα ραντεβού!