kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.081
- Πόντοι
- 6.256
Μακάρι να μου έμπαινε η χρονιά με τέτοια γυναίκα γυμνή δίπλα μου. Το καλύτερο ρεβεγιόνΤην καλημέρα μου και τα χρόνια πολλά μου για μια όμορφη ,δημιουργική, νεα χρονιά που πλησιάζει!
Δινει τη μουνα το κωλι,Να τα πω;
"Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά,
στον πούτσο μας καλά μουνιά
κι αρχή καλός μας χρόνος,
τι γλυκός τι γλυκός που είν' ο κώλος!
Άγιος Βασίλης έρχεται
κι η καύλα δεν αντέχεται,
από την Καισαρεία,
Jo είσαι πουτάνα και Κύρια!!!"
Καλή χρονιά να έχετε!!!
Το ξέρεις ότι εισαι ο καλύτερος μου φίλος εδω μεσα ..στο εχω πει εξάλλου..σου εύχομαι ολόψυχα να περνάς μονο ομορφα μωράκι!!Μακάρι να μου έμπαινε η χρονιά με τέτοια γυναίκα γυμνή δίπλα μου. Το καλύτερο ρεβεγιόν
Απο τους αγαπητούς πελάτες, με σεβασμό κι ευγένεια!Σου εύχομαι έναν όμορφο νέο χρόνο..!Καλό και χαρούμενο 2024 στην πιο ενδιαφέρουσα και άψογη ΚΥΡΙΑ (και στους δικούς της ανθρώπους) που γνώρισα το 2023.
Χρόνια πολλά Jo!!
Καλη χρονια κουκλι μου!!Καλή χρονια να έχεις καυλα!
Μια τελευταία τσόντα για το 23 θα έχουμε;;;
Αδυναμία μου εσυ..με τα ωραία σου .μέχρι να σε φάω ολόκληρο παλι,σε φιλώ εικονικά!!Καλή χρονιά!!Να τα πω;
"Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά,
στον πούτσο μας καλά μουνιά
κι αρχή καλός μας χρόνος,
τι γλυκός τι γλυκός που είν' ο κώλος!
Άγιος Βασίλης έρχεται
κι η καύλα δεν αντέχεται,
από την Καισαρεία,
Jo είσαι πουτάνα και Κύρια!!!"
Καλή χρονιά να έχετε!!!
Χρόνια πολλά καυλιαρη μου,καλη χρονιά!!Δινει τη μουνα το κωλι,
Οι τρυπες σταζουνε ζουμι,
Αρχι-αρχιδια παλαμαρι,τσιμπουκί τσιμπουκί στο παλικαρι.
Το παλαμαρι επιανε,τα αρχιδια του τα εγλειφε.
Και το,και το κωλι ομιλει σκισε με σκισε με αγιε βασιλη.
Και του χρονου.με το δεξι(ποδαρικο)
Επίσης αγορακι μου γλυκό!!Happy new year Sexyjoanna!!!
..με υγεία και όμορφες στιγμές!
Σε λίγο θα βγει κι ο ζογκλέρ όπως στο τσίρκο χαχαχαχαχα!!Καλή χρονιά φατσα μου!!Μα τι νήμα ειν αυτο . Απ ολα εχει
Καλα να περασεις joΑγορια μου γλυκά και καυλιαρικα, τώρα χαλάρωσα λιγο(τέλος σήμερα τα ραντεβού), και μπήκα να σας ευχηθώ προσωπικά!Να έχετε υγεία και πολλές καυλες,οσο γουστάρουμε κι αντέχουμε,εδω θα είμαστε και τον νέο χρόνο, να τα λεμε και να τα κάνουμε τα ωραία μας!
Να περάσετε όμορφα οτι κι εάν κάνετε σήμερα!
Όσο σκατά κι απαίσια είναι τα άσχημα πράγματα στην έρημο του κάθε χρόνου, πάντα θα υπάρχει μια όαση όπως η Jo να μας δίνει χαρά, καύλα κι ελπίδα πως υπάρχουν όμορφα πράγματα και όμορφοι άνθρωποι!Αγορια μου γλυκά και καυλιαρικα, τώρα χαλάρωσα λιγο(τέλος σήμερα τα ραντεβού), και μπήκα να σας ευχηθώ προσωπικά!Να έχετε υγεία και πολλές καυλες,οσο γουστάρουμε κι αντέχουμε,εδω θα είμαστε και τον νέο χρόνο, να τα λεμε και να τα κάνουμε τα ωραία μας!
Τι να κάνω ο άνθρωπος που μου ήρθες με το παραπάνω κόκκινο κορμάκι που φόραγες μέσα από το παλτό !!!!!Για αυτό έδωσα πόνο μέχρι χυσιματος!!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΤην καλημέρα μου και τα χρόνια πολλά μου για μια όμορφη ,δημιουργική, νεα χρονιά που πλησιάζει!
Καλη Πρωτοχρονια κουκλαρα μου υπεροχη..Αγορια μου γλυκά και καυλιαρικα, τώρα χαλάρωσα λιγο(τέλος σήμερα τα ραντεβού), και μπήκα να σας ευχηθώ προσωπικά!Να έχετε υγεία και πολλές καυλες,οσο γουστάρουμε κι αντέχουμε,εδω θα είμαστε και τον νέο χρόνο, να τα λεμε και να τα κάνουμε τα ωραία μας!
Ωωωωω ευχαριστώ πολύ ρε Μανο...χαίρομαι να βγάζω θετικά συναισθήματα στους ανθρώπους!!Όσο σκατά κι απαίσια είναι τα άσχημα πράγματα στην έρημο του κάθε χρόνου, πάντα θα υπάρχει μια όαση όπως η Jo να μας δίνει χαρά, καύλα κι ελπίδα πως υπάρχουν όμορφα πράγματα και όμορφοι άνθρωποι!
...αχ..δυνατο ραντεβού απ όλες τις απόψεις !Καλή χρονιά καυλιαρη!Τι να κάνω ο άνθρωπος που μου ήρθες με το παραπάνω κόκκινο κορμάκι που φόραγες μέσα από το παλτό !!!!!Για αυτό έδωσα πόνο μέχρι χυσιματος!!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ