Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.398
- Πόντοι
- 3.936
Τι λες μωρη;;;;;;Όταν μεγαλώσω(ειμαι μικρή τώρα χεχεχε!!) Θα σε παντρευτώ!
Πες τα Jo!!!Είναι γυναικάρα, είναι αθληταρού, είναι κορμάρα, είναι *πουτανάρα αλλά πάνω από όλα είναι ένα κορίτσι με αγάπη και καλά αισθήματα για τους ανθρώπους!!!
Υ. Γ Όσοι ξέρουν, ξέρουν!!! Οι υπόλοιποι κάποια στιγμή θα μάθουν κι αυτοί!!!
*[πουτανάρα με την πολύ καλή έννοια, τη δικιά μας]
Όλα χρειάζονται . .και τα αισθησιακά και τα πρόστυχα αγορι..σε πολλούς άρεσω στο ασανσέρ τελικά Χαχαχα!!Καλησπέρα κι απο εμένα και...καλή χρονιά σε όλους. Τζο ειδικά για σένα...δεν ξερω τι γνωμη εχεις για το κορμί σου (κορμάρα!!!) αλλά εχω πάθει πλάκα με τις ντυμενες φωτογραφίες σου και στο ασανσέρ και παντού. Μπαίμω στην διαδικασία να σου τα βγάζω νοερά ένα ένα μέχρι να φτάσω στο λουλουδάκι σου!!! Αυτά. Καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι μόνο υγεία!
Jo μου, όσοι σε έχουμε γαμησει........εεεεε συγνώμη, σε έχουμε γνωρίσει, έχουμε πάψει να είμαστε πελάτες αγάπη μου!!!Βρε αγόρια ...σήμερα, παρ όλο που είμαι σκληρη γκομενα ..με κάνατε να συγκινήθω πολυ με οτι γράψατε..τελικά είδατε που αν και γνωριστήκαμε καθαρα για σεξουαλικη απόλαυση,στην συνέχεια βγάλαμε και μια πιο ανθρώπινη πλευρά ...δεν μπορώ να σας δω στεγνα για χρήμα ,ετσι είμαι εγω ,θελω τους πελάτες " φίλους & εραστές",έστω γι αυτή την 1,2 ώρες που βρισκόμαστε, με καλη διάθεση και καυλες!
Κι εγώ" σ αγαπώ "σαν άνθρωπο, γιατι έχουμε πει 5 πράγματα παραπάνω & έχουμε κάνει τρελο σεξακι!!!
Σ ευχαριστώ πολύ για οτι έγραψες φάτσα μου όμορφη, καλές γιορτές να έχεις με υγεία πρωτίστως!
Το έχω δει καλε τ αγορι..είχε γράψει και για συνεύρεση μας..είπαμε να το επαναλάβουμε σύντομα!!Ζηλεύω το "επιπεδό" σας φίλτατε!!!
Όταν θα συνευρεθείτε με το καλό, θα σας το "ανεβάσει" κι άλλο!!!
Α ρε Μανο μου..εισαι φοβερός τύπος εξω καρδια και καυλιαρης!!Όλα πάνω σου είναι ωραία Jo μου!!!
Και τα έξω σου και τα "μέσα" σου!!!
Γιατί μπορεί να είσαι ψωλαρπάχτρα τρελή στο κρεβάτι αλλά είσαι φοβερό τυπάκι και καλό παιδί!
Και το εννοώ με χίλια!!!
Στον Παράδεισο θα πας βρε!!!
Χαρά που θα κάνουν τα αγγελάκια!!!!
Μπουρδέλο θα τα κάνεις όλα!!!
Χα χα χα!!!
Στον Παράδεισο με ένα κώλο.....κόλαση!!!
Βρε όσο και να σε δει ο καθένας, παίρνει κι άλλο ανέβασμα!!!Το έχω δει καλε τ αγορι..είχε γράψει και για συνεύρεση μας..είπαμε να το επαναλάβουμε σύντομα!!
Απο την 1 στιγμή πριν 3χρ που μπήκα, ετσι το ήθελα το νημα ,έτσι το κράτησα..ενημερωτικό /πρόστυχο φουλ,αλλα και με φιλική ατμόσφαιρα..!Είναι ωραία να τα λέμε μαζί με τα κορίτσια! Όχι μόνο να τα κάνουμε.
Θα μας στείλεις τώρα τίποτα πρόστυχο να προχωρήσουμε κεφάτα πριν την έξοδό μας?Απο την 1 στιγμή πριν 3χρ που μπήκα, ετσι το ήθελα το νημα ,έτσι το κράτησα..ενημερωτικό /πρόστυχο φουλ,αλλα και με φιλική ατμόσφαιρα..!
Καλά τα λες φίλε μου αλλά δεν μπορείς να μιλήσεις με όλες όπως με την Jo.Είναι ωραία να τα λέμε μαζί με τα κορίτσια! Όχι μόνο να τα κάνουμε.
Κουραγιο παιδιά. Να είστε καλά και να μην μασάτε. Όλα πάνε κι έρχοντε!Έξοδος!!!
Α ρε τυχεροί!!!
Εγώ και σήμερα και αύριο στην αλλαγή του χρόνου, νυχτερινή βάρδια!!!
Να βγείτε να χαρείτε παιδιά δύο φορές!!!
Μην ξεχνάτε πως κάποιο δουλεύουν την ίδια στιγμή!
Έξοδος!!!
Α ρε τυχεροί!!!
Εγώ και σήμερα και αύριο στην αλλαγή του χρόνου, νυχτερινή βάρδια!!!
Να βγείτε να χαρείτε παιδιά δύο φορές!!!
Μην ξεχνάτε πως κάποιο δουλεύουν την ίδια στιγμή!
Βρε θα φώναζα την Jo να έρθει να αλλάξουμε μαζί χρονιά αλλά έχει κάμερες και θα έπαιρναν φωτιά τα καταγραφικά!!!Κουραγιο παιδιά. Να είστε καλά και να μην μασάτε. Όλα πάνε κι έρχοντε!
Ακριβώς!!!Εμείς Μάνο μου θα κάνουμε έξοδο όταν θα πάρεις ρεπο...θα με πας μπουζούκια!!
Σεβασμος..δεν γίνεται "να γράφω "τον άλλον..όταν κάποιες μέρες ρεπαρο η ειμαι χαλαρη θα κάτσω για καυλαντα, όταν πιέζομαι δεν πολυμπαινω, λογικοΚαλά τα λες φίλε μου αλλά δεν μπορείς να μιλήσεις με όλες όπως με την Jo.
Και από άποψη περιεχομένου αλλά και από άποψη παρουσίας.
Όλα τα βλέπει και σε όλα απαντάει.
Μάνο μου γλυκε, σε σκέφτομαι πρόστυχα να ξέρεις, αλλα και οτι δουλεύεις φουλ μέρες που είναι.. υπομονή..θα τα πουμε επίσημα τα χρόνια πολλά εμείς..φιλάκια πολλά!Φεύγω.
Πάω για υποχρεώσεις της δουλειάς.
Αν αύριο δεν είστε μέσα λόγω ρεβεγιόν να ευχηθώ από τώρα καλή χρονιά με υγεία, χαρά, χρήματα, αγάπη και καύλα!
Το τελευταίο, με την Jo, είναι και το μόνο σιγουρακι!
Για τα υπόλοιπα σας τα εύχομαι ολόψυχα!!!