Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.321
Ελα να μου το βγάλεις καυλιαρη..Βγάλε το συνολακι και θα είσαι σαν μαρμάρινο γλυπτό
Ελα να μου το βγάλεις καυλιαρη..Βγάλε το συνολακι και θα είσαι σαν μαρμάρινο γλυπτό
Να βάλω μια φωτο η μιλφαρα χεχεχεχε!!!!
Ευχαριστώ αγόρι!!!!Οπτασία! Έργο τέχνης!!
....λογικά έχουμε βρεθεί, αλλα δεν ξέρω τους πάντες (δεν ρωτώ νικ, μόνος του ο καθένας αν θέλει λεει).Αχ Τζο μου σκετη κόλαση είσαι .... Μου έλειψες
Αχ αυτά τα βυζακια ποτε θα τα ρουφήξωΚαλημέρα διαθέσιμη 15:00 και μετα
Εσυ ΠΟΤΕ και ξέρεις τον λόγο.Αχ αυτά τα βυζακια ποτε θα τα ρουφήξω
Για να τα αλείψουμε (και οχι μόνα αυτά) με το παγωτό και μετά γλύψιμοΚαλημέρα διαθέσιμη 15:00 και μετα
3 και μετα ξεκινανε οι αγωνες!Καλημέρα διαθέσιμη 15:00 και μετα
Θα έρθω με το "καλεμι" μου οπλισμένοΕλα να μου το βγάλεις καυλιαρη..
Για σένα γλυκε μου διαθέσιμα οπότε γουστάρεις ...Για να τα αλείψουμε (και οχι μόνα αυτά) με το παγωτό και μετά γλύψιμο
Ξεκίνησαν ήδη....!!3 και μετα ξεκινανε οι αγωνες!
...καυλιαρη μου εσυ....Θα έρθω με το "καλεμι" μου οπλισμένο
Γουστάρω...Καλημέρα διαθέσιμη 15:00 και μετα
....χαίρομαι....Γουστάρω...
Και θα φυγεις αοπλος. Δεν θα σου αφησει σφαιρα στη θαλαμη.Θα έρθω με το "καλεμι" μου οπλισμένο
Αυτο εννοείται μαζί μου..τους στεγνώνω...ειδικά στο στομα μου,αν δεν ρουφήξω μέχρι την τελευταία σταγόνα, δεν ξεκολλάν τα χείλη μου ..Και θα φυγεις αοπλος. Δεν θα σου αφησει σφαιρα στη θαλαμη.
Λες να έχω πρόβλημα με κάτι τέτοιο εγώ;; Ρουφα μέχρι να γίνουν οι μπάλες στραγάλια. Μπορείς;;;Αυτο εννοείται μαζί μου..τους στεγνώνω...ειδικά στο στομα μου,αν δεν ρουφήξω μέχρι την τελευταία σταγόνα, δεν ξεκολλάν τα χείλη μου ..
Κουκλάκι μου εσυ!!Λες να έχω πρόβλημα με κάτι τέτοιο εγώ;; Ρουφα μέχρι να γίνουν οι μπάλες στραγάλια. Μπορείς;;;