stefanos_1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2017
- Like
- 510
- Πόντοι
- 81
π.μ.
Υπέροχος....Για γλύψιμο και για............Καλημερούδια...!
.....ξέρεις εσύ μωρο....!Υπέροχος....Για γλύψιμο και για............
ΓΑΜΗΣΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΥπέροχος....Για γλύψιμο και για............
..κι αντέχει....ΓΑΜΗΣΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ
Έπεσε το μάτι μου ψάχνοντας τις φωτογραφίες από την τελευταία παρτουζα της κυρίας. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από μια γυναίκα που ζει για την πουτσα. Το έχει πάει πλέον σε άλλο επίπεδο.Λοιπόν μετά από χρόνια είναι η πρώτη φορά που γράφω κάτι.... Συνάντηση με την Τζο μαζί με τον κουμπάρο μου που τον συνάντησα μετά από χρόνια (έλειπε εξωτερικό λόγω δουλειάς). Γιατί γράφω πρώτη φορά? Γιατί η Τζο μας έβγαλε τέτοια καβλα που παρόλο ήταν η πρώτη μας παρτουζα όλοι και οι 3 το απολαύσαμε λες και γνωριζόμαστε χρόνια. Ότι και να γράψω είναι πραγματικά πολύ λίγο, η γυναίκα βγάζει καβλα τρελή και γουστάρει αυτό που κάνει, όλοι φύγαμε με χαμόγελο μεγάλο. Το μενού τα είχε όλα διπλή πουτσα, γλυφοκωλια, περιποίηση μπαλάκια, πρωκτικό, τα πάντα είχε δεν έλειπε τίποτα... λες και ήμασταν με την γκόμενα μας. Το ραντεβού θα ξαναγίνει με την πρώτη επίσκεψη στην Αθήνα και με ακόμα μεγαλύτερη καβλα και τρέλα (και οι 2 μένουμε επαρχία) Τζο σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ωραία τρελή παρτουζα που μας χάρισες... είσαι γυναίκα πύραυλος φιλάκια παντού
Έπεσε το μάτι μου ψάχνοντας τις φωτογραφίες από την τελευταία παρτουζα της κυρίας. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από μια γυναίκα που ζει για την πουτσα. Το έχει πάει πλέον σε άλλο επίπεδο.
Τα must to do πλέον είναι να φας κεμπάπ στου Θανάση και να κάνεις παρτουζα με την Jo
Μπορούμε να παραβλεψουμε το κεμπάπ και να πάμε κατευθείαν στο ψητόΕχω βάλει φουλ υλικο κάτι σελίδες πριν αγάπη!!
Καλα, το must do ,τα σπάει,μονο εσυ με τις απίστευτες ατάκες σου χαχαχαχαχα!!!
Δυνατή εξήγηση... Με τον κωλο στημένο και έτοιμο για παιχνίδιΚαλημερούδια!
Μηνύματα εδω&sms δεν θα τ απαντώ, μονο τηλεφωνικά μιλώ και μονο για ραντεβού(φυσικά δεν αφορά σταθερούς πελάτες/φίλους..αλλα κάποια νέα άτομα που αποζητούν καυλαντα..)
Ευχαριστώ αγόρια για την κατανόηση σας όσον αφορά τον πολύτιμο χρόνο μου..!
ΑΧΧΧΧΧΧΧΚαλημερούδια...!
Εννοείται Τζο μου ότι δε θα σου τηλεφωνήσουμε για καυλάντα άλλα μόνο για ραντεβουδάκι...Καλημερούδια!
Μηνύματα εδω&sms δεν θα τ απαντώ, μονο τηλεφωνικά μιλώ και μονο για ραντεβού(φυσικά δεν αφορά σταθερούς πελάτες/φίλους..αλλα κάποια νέα άτομα που αποζητούν καυλαντα..)
Ευχαριστώ αγόρια για την κατανόηση σας όσον αφορά τον πολύτιμο χρόνο μου..!
Α καλά, αμα σου δειξω πμ κ sms θα καταλάβεις χεχεχεχε χαμός από καυλαντα!!!Εννοείται Τζο μου ότι δε θα σου τηλεφωνήσουμε για καυλάντα άλλα μόνο για ραντεβουδάκι...
Παιδιά είμαστε;;;
Μ ενοχλούν για καυλαντα και δεν αφήνουν τα σοβαρά παιδιά που θέλουν να με πηδηξουν να με βρουν!!χαχαχα!Δυνατή εξήγηση... Με τον κωλο στημένο και έτοιμο για παιχνίδι
Αγαπη μου εσυ....!!!Χαιρετώ την όμορφη και καυλιάρα
Λυπηρό οπωσδήποτε.Α καλά, αμα σου δειξω πμ κ sms θα καταλάβεις χεχεχεχε χαμός από καυλαντα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μ ενοχλούν για καυλαντα και δεν αφήνουν τα σοβαρά παιδιά που θέλουν να με πηδηξουν να με βρουν!!χαχαχα!
Δεν κρίνω τις κυρίες μωρε που παίζουν έτσι, κι εγώ έπαιζα καμ κάποτε, αλλά με τόσα ραντεβού κ σχολή, ε οκ κρίμα να χαλάμε τον χρόνο μας...στην προκειμένη τον δικό μου.Λυπηρό οπωσδήποτε.
Τα ανώριμα παιδάκια που θέλουν καυλάντα, να πάνε επειγόντως σε Twitter και Instagram.
Υπάρχουν πολλές αργόσχολες εκεί για αυτή τη δουλειά!
Όχι, να τις κρίνεις, Τζοάννα μου!Δεν κρίνω τις κυρίες μωρε που παίζουν έτσι, κι εγώ έπαιζα καμ κάποτε, αλλά με τόσα ραντεβού κ σχολή, ε οκ κρίμα να χαλάμε τον χρόνο μας...στην προκειμένη τον δικό μου.
Ένας τις προάλλες έκλεισε 2ωρο ραντεβού, έφτασα χοτελ σχεδόν, κ λεει δεν έβγαλα λεφτά αστο..απλα να με παίξει ηθελε .Ευτυχώς που παω μονο Μάντισον!!!