Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.450
Άτακτα αγόρια, περιμένω έναν κύριο ακόμη, θα μπω μετα να σας βάλω τσοντα!!
Άσε τα κορίτσια ήσυχα κάπτεν και εξήγησέ μας τι ακριβώς παίχτηκε σε αυτή τη σκηνή!!!Όχι, να τις κρίνεις, Τζοάννα μου!
Διότι εσύ επιτελείς ΕΡΓΟ ενώ αυτές ταΐζουν τον εγωισμό τους και μας αφήνουν με το πουλί ανά χείρας!
Δωσε τσοντα στο λαο σουΆτακτα αγόρια, περιμένω έναν κύριο ακόμη, θα μπω μετα να σας βάλω τσοντα!!
Ρώτα τον Mr. Spock που κάνεις πως δε βλέπει!Άσε τα κορίτσια ήσυχα κάπτεν και εξήγησέ μας τι ακριβώς παίχτηκε σε αυτή τη σκηνή!!!
Δεν κρίνω τις κυρίες μωρε που παίζουν έτσι, κι εγώ έπαιζα καμ κάποτε, αλλά με τόσα ραντεβού κ σχολή, ε οκ κρίμα να χαλάμε τον χρόνο μας...στην προκειμένη τον δικό μου.
Ένας τις προάλλες έκλεισε 2ωρο ραντεβού, έφτασα χοτελ σχεδόν, κ λεει δεν έβγαλα λεφτά αστο..απλα να με παίξει ηθελε .Ευτυχώς που παω μονο Μάντισον κσι δεν εχω διαδρομές!!!
Μουφα ήταν αγαπηΑς σου εστελνε με ιρις
Αφού ο κύριος σου βάλει κάτι πρώταΆτακτα αγόρια, περιμένω έναν κύριο ακόμη, θα μπω μετα να σας βάλω τσοντα!!
Με τέτοιο Iris τύπε;Ας σου εστελνε με ιρις
Εγώ που είμαι εκτός και απλά θέλω να ακούσω μια καλησπέρα από τα χειλάκια σου, να μην πάρω;Καλημερούδια!
Μηνύματα εδω&sms δεν θα τ απαντώ, μονο τηλεφωνικά μιλώ και μονο για ραντεβού(φυσικά δεν αφορά σταθερούς πελάτες/φίλους..αλλα κάποια νέα άτομα που αποζητούν καυλαντα..)
Ευχαριστώ αγόρια για την κατανόηση σας όσον αφορά τον πολύτιμο χρόνο μου..!
Aχ εσυ ρε καυλιαρη...Εσύ είσαι τσόντα και μόνο που μιλάς
Εισαι φίλος εσυ ,να πάρεις!!Εγώ που είμαι εκτός και απλά θέλω να ακούσω μια καλησπέρα από τα χειλάκια σου, να μην πάρω;
Είμαι σίγουρη ότι παίχτηκε τριο!!!Άσε τα κορίτσια ήσυχα κάπτεν και εξήγησέ μας τι ακριβώς παίχτηκε σε αυτή τη σκηνή!!!
Η γνώση σου και η εμπειρία σου επάνω στο ζήτημα "τρίο", δίνει εξέχουσα βαρύτητα στη γνώμη σουΕίμαι σίγουρη ότι παίχτηκε τριο!!!
Αγορι μου εσυ!!Πως με ξέρεις καλά.. αχ σε πεθυμησα γμτ!!Η γνώση σου και η εμπειρία σου επάνω στο ζήτημα "τρίο", δίνει εξέχουσα βαρύτητα στη γνώμη σου
Μπορεις να βαλεις και υποτιτλους για οσους εχουν προβληματα ακοηςΤώρα που βρήκα πως μ ανεβάζω με ήχο,κάθε μέρα τσοντα θα μπαίνει χαχαχαχαχα!!
Πίπα ημέρας δηλαδηΚαι μια πιπα φρέσκια...πριν λίγο
Σορυ για το σκοτεινό αλλα δεν θέλαμε χαρακτηριστικά να φαίνονται
Που χάθηκες εσύ,διακοπες;;;Πίπα ημέρας δηλαδη