Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.876
...με τιμά αφάνταστα ότι έγραψες!!!Εγώ σε ευχαριστώ που είσαι κυρία με Κ κεφαλαιο
...με τιμά αφάνταστα ότι έγραψες!!!Εγώ σε ευχαριστώ που είσαι κυρία με Κ κεφαλαιο
Στις μέρες μας τους ανθρώπους που σέβονται πρέπει να τους τιμάμε..δεν σε ξέρω αλλά από αυτά που διαβάζω πρέπει να είσαι ενδιαφέρον άνθρωπος..συγχαρητήρια.....με τιμά αφάνταστα ότι έγραψες!!!
...αληθινή..απλα είμαι αληθινή.. και ώριμη φυσικά(στο μυαλό, πέραν ηλικίας)Στις μέρες μας τους ανθρώπους που σέβονται πρέπει να τους τιμάμε..δεν σε ξέρω αλλά από αυτά που διαβάζω πρέπει να είσαι ενδιαφέρον άνθρωπος..συγχαρητήρια..
Γεια σου φάτσα μου!
Ετσι μπράβο!!!ΟΛΥΜΠΙΑΚΆΡΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
και οι ώριμοι/ες έχουν ψυχή. Η γρια κότα έχει το ζουμί λέει η παροιμία....αληθινή..απλα είμαι αληθινή.. και ώριμη φυσικά(στο μυαλό, πέραν ηλικίας)
Ευχαριστώ πολύ!
και οι ώριμοι/ες έχουν ψυχή. Η γρια κότα έχει το ζουμί λέει η παροιμία.
Το σεξ ειναι γυμναστικη;Πες τα ρε Λεο μου!!χαχαχα!!
Λοιπόν ένας συναγωνιστής σου προχθές μου έφερε παγωτό ,εσυ γαλακτομπούρεκο, πατε να με παχύνετε;!!Ευτυχώς που γυμνάζομαι και κάνω πολύ σεξ!!
Φιλάκια μουτρο μου όμορφο!!
...πανω κάτω, πλάγια στα ορθια,βαθιά καθίσματα, ε δεν είναι γυμναστική;!!Εγώ είμαι μάχιμη στον αγώνα ..ούτε ανάσα δεν παίρνω στην ώρα..σερι το παω...(πολλοί πελάτες μου λενε,σταματα λίγο,διαλλειμα θέλουμε χαχαχαχα!)Το σεξ ειναι γυμναστικη;
Αυτη η φωτο σου, εδω ειναι επος, Jo.Να βάλω μια φωτο η μιλφαρα χεχεχεχε!!!!
![]()
Μωρο, απλα δοκίμαζα το εσώρουχο και την έβγαλα στο άκυρο..βγήκε όμως σούπερ πόζα!Αυτη η φωτο σου, εδω ειναι επος, Jo.
Θα μεινει στις top!!!!!! Bravo απλα.
...χρόνια πρωταθλητισμο, μάχιμη...χεχεχε!παιζεις μπαλα μονη σου, ουτε καλοκαιρινο service δε χρειαζεσαι Υποκλινομαι
Εγω τη γυναικα τη θελω επιπλο, και άφωνη φυσικά....πανω κάτω, πλάγια στα ορθια,βαθιά καθίσματα, ε δεν είναι γυμναστική;!!Εγώ είμαι μάχιμη στον αγώνα ..ούτε ανάσα δεν παίρνω στην ώρα..σερι το παω...(πολλοί πελάτες μου λενε,σταματα λίγο,διαλλειμα θέλουμε χαχαχαχα!)
...δλδ πως είμαι εγώ;!καμία σχέση...χαχαχαχα!Εγω τη γυναικα τη θελω επιπλο, και άφωνη φυσικά.
Βγάλε το συνολακι και θα είσαι σαν μαρμάρινο γλυπτόΝα βάλω μια φωτο η μιλφαρα χεχεχεχε!!!!
![]()
Ελα να μου το βγάλεις καυλιαρη..Βγάλε το συνολακι και θα είσαι σαν μαρμάρινο γλυπτό
Να βάλω μια φωτο η μιλφαρα χεχεχεχε!!!!
![]()