Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.231
Να σας βάλω τώρα που χαλάρωσα λιγο την πιπα part 2 απο προηγούμενο βιντεάκι!
Τι part 2,Να σας βάλω τώρα που χαλάρωσα λιγο την πιπα part 2 απο προηγούμενο βιντεάκι!
Ναι ρε συ χαχαχαχα!!!!Τι part 2,
πιπες με δοσεις;
Άλλος από κει χαχαχαχαχα!!
Γειά σου ωρε Τζο το ίδιο κι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το ξέρεις ότι το Ζέτα είναι της Πειραιώτισσας γιαγιάς της Ε;Ρε σεις πλακα έκανα στον @kontolagnos για Λουτράκι, πειράζει ο ενας τον αλλον,μην τσιμπάτε,ψοφάω για χαβαλέ!!
Κι εγω απο χωριό στην Αγγλία ειμαι και απο το μεγάλο χωριό του Πειραιά χαχαχαχαχαχα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κουκλί μου εσυ!!!
Οχι δεν το ξερα!!Γειά σου ωρε Τζο το ίδιο κι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το ξέρεις ότι το Ζέτα είναι της Πειραιώτισσας γιαγιάς της Ε;
Πολύ σωστά και τι κωλαρακι πεντακάθαρο και σφιχτό όπως πρέπει...όταν βλέπω άνδρα στην πένα κσι δεκτικο σ αυτο ,είναι η τρέλα μου να γλύφω..το τελευταίο διάστημα, το έκανα σ ελάχιστους νέους (1 η 2),αρα φαντάζομαι ποιο αγορι μπορεί να είσαι ...!!Ο σέξυ πεντακάθαρος νεαρός( μου πηρες & κωλαρακι στα ορθια,σωστα;!)
Σ ευχαριστώ πολυ ,να περνάς πάντα όμορφα!!
Mου άρεσες πολύ κι εμένα να ξέρεις!!Πολύ σωστά και τι κωλαρακι πεντακάθαρο και σφιχτό όπως πρέπει
Πατησε πανω στο προφιλ μου αγορι, (στα μηνύματα προφιλ)είναι τα πάντα αναρτημένα!Καλησπέρα, Οι κριτικές σου που βρίσκονται, που μπορουμε να τις διαβάσουμε ?
Καλησπέρα κορμάρα ατελείωτη!!!!!!Καλησπέρα!
ΧΥΣΑΜΑΝΚαλησπέρα!
Καλησπέρα όμορφο αγορι μου!!Καλησπέρα κορμάρα ατελείωτη!!!!!!
Σ ευχαριστώ πολυ,εισαι ευγενεστατος!πολυ ωραιο σωμα και πολυ ωραια ποδια
Αχ χαίρομαι, έτσι να χυνουμε όλοι μαζί!!ΧΥΣΑΜΑΝ
....εεεε χαϊ τωρα!!! Σω'νται τα αυτιστικα ανορθογραφα κλωνο-ναυαγια μαναμ' !!!!Θελω να πω ένα ευχαριστώ εδω και μέρες, στ αγόρια που μπαίνουν στο νημα,και ποτε μα ποτέ δεν έχουν διακωμωδήσει η έχουν ειρωνευτει αλλες κυριες,όπως ίσως να κάνουν σε κάποια αλλα νηματα...εδω ασχολούμαστε μονο με την Τζοαννα,και δόξα το Θεό απο υλικο ,κριτικές,συζητήσεις ανάλαφρες και πικάντικες ,εχει μπόλικες το νημα..!
Και θα θελα να παραμείνει
έτσι,τουλάχιστον μέχρι ν αποχωρήσω..
Επίσης ,η αδιαφορία στην πρόκληση φέρνει ζήλια,αρα καλύτερα να μας ζηλεύουν παρα να ζηλεύουμε (μου το έλεγε ο πρώτος δάσκαλος μου στην σχολή,μεγαλώνοντας,το διαπίστωνα κάθε μέρα ποσο δικιο είχε!)
Σας φιλώ και βγαίνω διοτι με περιμένουν κι άλλα όμορφα αγορια!
Σε λατρεύω, τελος ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!....εεεε χαϊ τωρα!!! Σω'νται τα αυτιστικα ανορθογραφα κλωνο-ναυαγια μαναμ' !!!!
Οχι ειναι κοντολαγνοςΕισαι ποδολαγνος φίλε;