Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.450
Καλημέρα..με καυλες!!
Χαχαχαχαχα δεν υπαρχεις, τελος!!Πάλι μου έφυγαν μέσα στο σωβρακάκι!
...στα παιδιά που πήραν μέρος, εχω ένα μικρό δωρακι, ελα προσωπικά να σου πω!!Κυρία τζο δεν πέτυχα στην κλήρωση αλλά θα είστε η πρώτη μου (γενικά) στο άθλημα των εσκορτ να ξέρετε
"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ", πες καλύτερα.Χαχαχαχαχα δεν υπαρχεις, τελος!!
Καλημερα αγόρι!!
Οχι ρε συ, σε γουστάρω τρελά!!"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ", πες καλύτερα.
αναμενουμε λοιπον...στα παιδιά που πήραν μέρος
Πρώτη φορά κώλο;;;Παιδιά καλησπέρα, είμαι ο Αντώνης και είμαι νέο μέλος και γενικά πρωτάρης σε ολο αυτό. Χτες είχα το 1ο μου ραντεβού με την joanna. Τα λόγια είναι περιττά. Ήταν τέλεια σε όλα. Πεντακάθαρη, μυρωδιά φοβερη στο μουνακι και στο κωλαράκι όπου τα τιμησα και τα δύο.Πιπα φοβερή. Ωραία κουβέντα στο τέλος. Προσωπικά πέρασα πολύ ωραία. Άξιζε τα λεφτά τής γιατί είδα ότι το γούσταρε. Θα την ξσναδω σίγουρα και σύντομα.
Αχ, με τέτοια που μας δείχνεις πώς να σηκωθούμε από το γραφείο ... Καθιστοί μέχρι.... να δύσει ο ήλιος ... Και μερικοί και ... μουσκεμένοι που είπε και ο φίλος Τιβέριος!!!!Καλημέρα..με καυλες!!
Θεα η τύπισσα χαχαχαχαχα!!!!Πρώτη φορά κώλο;;;
Θυμήθηκα τη μακρυνή δεκαετία του '80, είχα γνωρίσει ένα φίλο μου σε μια κοπέλα του χώρου. Ενώ με εμένα τα έκανε όλα, αυτός της ζήτησε στα 4 (από νιμού) και δεν του στήθηκε!!! Μετά που τη ρώτησα μου απάντησε το επικό (έχει μείνει ακόμα και το λέμε σαν αστείο μεταξύ μας) "είναι πολύ καινούριος για δει την κωλοτρυπίδα μου"
Σας έχω μονίμως καυλωμενους κ μ αρέσει!!Αχ, με τέτοια που μας δείχνεις πώς να σηκωθούμε από το γραφείο ... Καθιστοί μέχρι.... να δύσει ο ήλιος ... Και μερικοί και ... μουσκεμένοι που είπε και ο φίλος Τιβέριος!!!!
Γλυκό μου αγορι..ξέρω ποιος εισαι γιατί αρχικά τα είπαμε με πμ εδω ..χαίρομαι απίστευτα που η πρωτη φορα σου στον αγοραιο ερωτα ήταν όμορφη& μαζι μου!Παιδιά καλησπέρα, είμαι ο Αντώνης και είμαι νέο μέλος και γενικά πρωτάρης σε ολο αυτό. Χτες είχα το 1ο μου ραντεβού με την joanna. Τα λόγια είναι περιττά. Ήταν τέλεια σε όλα. Πεντακάθαρη, μυρωδιά φοβερη στο μουνακι και στο κωλαράκι όπου τα τιμησα και τα δύο.Πιπα φοβερή. Ωραία κουβέντα στο τέλος. Προσωπικά πέρασα πολύ ωραία. Άξιζε τα λεφτά τής γιατί είδα ότι το γούσταρε. Θα την ξσναδω σίγουρα και σύντομα.
Το ξετίναξε το πιπίνι η ΙωάνναΓλυκό μου αγορι..ξέρω ποιος εισαι γιατί αρχικά τα είπαμε με πμ εδω ..χαίρομαι απίστευτα που η πρωτη φορα σου στον αγοραιο ερωτα ήταν όμορφη& μαζι μου!
Εγω με την σειρά μου θα πω,περαν του απίστευτου σεξ μεταξύ μας,γνώρισα έναν υπέροχο άνδρα που κέρδισε τον σεβασμό μου απόλυτα!!ΚΥΡΙΟΣ στα πάντα σου!!
Να περνάς όμορφα κι ανυπομονώ να σε ξαναδώ, οταν θα είναι εφικτό παλι!
Δεν ήταν πιπίνι,ουτε μεγάλος, απλα πρωτάρης στον αγοραιο ερωτα..κάποιοι άνθρωποι μπορεί ν αργησουν να το κάνουν η και ποτε ..δεν είναι περίεργο!Το ξετίναξε το πιπίνι η Ιωάννα
Διόλου περίεργο!Δεν ήταν πιπίνι,ουτε μεγάλος, απλα πρωτάρης στον αγοραιο ερωτα..κάποιοι άνθρωποι μπορεί ν αργησουν να το κάνουν η και ποτε ..δεν είναι περίεργο!
Αν μ επιλέξεις, θα κάνω ότι μπορώ να περάσεις όμορφα,οπως σ όλους καλε μου!Αρκεί να "ταιριάξουν τα χνώτα μας"..μόνο από μένα δεν αρκει,πχ αν δω αγενη κ νευρικό άνδρα, ξενερώνω φουλ..Διόλου περίεργο!
Κι άλλοι, όπως εγώ, έχουν "κρεμάσει" τις καπότες τους.
Για να δούμε, θα με κάνει η Ιωάννα να επιστρέψω;;