Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.247
Πριν τη γκιλοτινα ειχε πει " Το κρατος ( δλδ το μπου ) ειμαι εγω !!!!Αυτη δεν ειναι πιπα, γκιλοτίνα ειναι.
Φάτσα ,που χάθηκες πάλι εσυ;;;Πριν τη γκιλοτινα ειχε πει " Το κρατος ( δλδ το μπου ) ειμαι εγω !!!!
Στο crew του Mission impossible ( ανεμενε προσφορα απο Τομ Κρουζ )
Miss youΦάτσα ,που χάθηκες πάλι εσυ;;;
Στο crew του Mission impossible ( ανεμενε προσφορα απο Τομ Κρουζ )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Miss you
Ετρεχα με τις εκλογεςΦάτσα ,που χάθηκες πάλι εσυ;;;
Ν αφήνεις οτι θες ,οπότε θες!!Έχεις χιούμορ αν μη τι άλλο και μ αρέσει!!Ετρεχα με τις εκλογες
Σημασια εχει οτι δε φευγεις απο το μυαλο μου
Να στελνω 45 ποστ τη μερα , τα ιδια και τα ιδια δεν εχει αξια
Εμεις σε αυτο το νημα ειμαστε της ποιτητας , οχι της ποσοτηταςΝ αφήνεις οτι θες ,οπότε θες!!Έχεις χιούμορ αν μη τι άλλο και μ αρέσει!!
Να διευκρυνισω κατι , μην παρεξηγηθω Στις εκλογες ψηφισα λευκο, απλα βοηθησα καποιον πολυ φιλο σε προσωπικο επιπεδο και σε μικρο κομμαΕτρεχα με τις εκλογες
Σημασια εχει οτι δε φευγεις απο το μυαλο μου
Να στελνω 45 ποστ τη μερα , τα ιδια και τα ιδια δεν εχει αξια
Και πολυ καλα έκανες αν ήταν φίλος..εγω σ αυτές δεν πηγα καν, στις προηγούμενες μόνοΝα διευκρυνισω κατι , μην παρεξηγηθω Στις εκλογες ψηφισα λευκο, απλα βοηθησα καποιον πολυ φιλο σε προσωπικο επιπεδο και σε μικρο κομμα
Ωωωωω ,πόσο όμορφο και πόσο αληθινό ρε αγόρι!!!!Την ποιότητα την καθορίζει η Κυρία του νήματος με τις υπηρεσίες της και την επικοινωνία της και την κορμάρα της και την ποσότητα εμείς με το σπέρμα που καταθέτουμε!!!
Προσυπογράφω σε ότι είπατε.Την ποιότητα την καθορίζει η Κυρία του νήματος με τις υπηρεσίες της και την επικοινωνία της και την κορμάρα της και την ποσότητα εμείς με το σπέρμα που καταθέτουμε!!!
Καλησπερα , πολυ κομψη η τσαντα-σικατη , για εκει που πας φυσικα !!!!!!
Καλε,τι αγόρια εχω εδω μεσα..ευγενικά πολυ, περαν καυλιαρικα οσο δεν παει!!Προσυπογράφω σε ότι είπατε.
Θα προσθέσω τον σεβασμό που δείχνει στο σπέρμα που καταθέτουμε κ τις δύο υπέροχες τρυπουλες του κορμιού της που το δέχονται
Ο ορισμός της ετέρας ...την κάνει την δουλειά μια χαρά.....να την σεβόμαστε κ να της λέμε πόσο όμορφη ειναι
Το ξέρεις οτι δεν είμαι της υπερβολής ματάκια ..!Καλησπερα , πολυ κομψη η τσαντα-σικατη , για εκει που πας φυσικα !!!!!!
Κουλικιά εισαι συ καλέ;..εγω σ αυτές δεν πηγα καν, στις προηγούμενες μόνο
Καλοκαιρινή όαση στην έρημο των ονείρων η λατρεία…
Αδυναμία μου εσυ...Καλοκαιρινή όαση στην έρημο των ονείρων η λατρεία…