james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.296
- Πόντοι
- 2.356
ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ!
Ωωωωω τι δήλωσε τ αγόρι μουΤο *(πρόβλημα) με όσους επιλέξουν Τζοάνα για πρώτη φορά είναι πως ανεβαίνει πολύ ψηλά ο πήχης σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά. Στο vfm κλπ. Μετά θα πρέπει να αλλάξει κατηγορία ο παίχτης
Ετέρα ή εταίρα? Στην αρχαιότητα είχαν εταίρες ( πχ Λαιδα, Ασπασία κ.α)Προσυπογράφω σε ότι είπατε.
Θα προσθέσω τον σεβασμό που δείχνει στο σπέρμα που καταθέτουμε κ τις δύο υπέροχες τρυπουλες του κορμιού της που το δέχονται
Ο ορισμός της ετέρας ...την κάνει την δουλειά μια χαρά.....να την σεβόμαστε κ να της λέμε πόσο όμορφη ειναι
Επίπεδο Τσάμπιονς λιγκ...!Το *(πρόβλημα) με όσους επιλέξουν Τζοάνα για πρώτη φορά είναι πως ανεβαίνει πολύ ψηλά ο πήχης σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά. Στο vfm κλπ. Μετά θα πρέπει να αλλάξει κατηγορία ο παίχτης
Εταίρα φυσικάΕτέρα ή εταίρα? Στην αρχαιότητα είχαν εταίρες ( πχ Λαιδα, Ασπασία κ.α)
ΣωστόςΕτέρα ή εταίρα? Στην αρχαιότητα είχαν εταίρες ( πχ Λαιδα, Ασπασία κ.α)
Έτσι!!! Καλλίπυγος!!Εταίρα φυσικά
Τελικά οποιο αγόρι μπαίνει εδω,είναι ευγενικό, τρυφερό..καυλιαρικο..και το 80 με 90% όσων γράφουν στο νημα,ηδη πελάτες μου.
Χαίρομαι γιατί έκανα αψογη επιλογή πελατών,κι απ οτι διακρίνω απο τις τόσες κριτικές σας , σωστη κι εγώ ως επιλογή σας!
Οσο έχουμε καυλες, εδω θα είμαστε,και να τα λέμε και να τα κάνουμε τα πονηρά μας!!
εισαι πολυ σεξυ τζο.Καλημέρα..με καυλες!!
Η αλήθεια είναι, ότι προσπαθώ να το κρατώ ανάλαφρο/φιλικό και άκρως καυλιαρικο/ενημερωτικό το νημα..κατινιες κλπ παρόμοια, δεν τα γουστάρω(τα είχα ζήσει στην αρχή,και είχα σιχαθεί πολλούς&πολλά)Τζο, τα αγόρια σου εδώ είναι ευγενικά, γλυκά, τρυφερά, γκαβλιάρικα, με χιούμορ, in their best behaviour κλπ. γιατί τους το εμπνέεις αυτό! Για πολλούς απ΄αυτούς είσαι η Μούσα τους
Ευχαριστώ πολυ αγαπη!εισαι πολυ σεξυ τζο.
Κι εσύ ταύρος;!!Βλεπεις jo.
Ίμπιζα θα παμε
Χαιρόμαστε που σας αρέσει το κωλαράκι μας!!Έτσι!!! Καλλίπυγος!!
Με ωραίο κωλαράκι δηλαδή!!
Σαν τη Jo!!
Ετσι δείχνουμεΤζο, τα αγόρια σου εδώ είναι ευγενικά, γλυκά, τρυφερά, γκαβλιάρικα, με χιούμορ,
...μεγαλεία η Τζο!!Επίπεδο Τσάμπιονς λιγκ...!
Και στο κινέζικο, τι αλλο; ΓουρούνιΚι εσύ ταύρος;!!
Να σαι καλά κούκλα.Ευχαριστώ πολυ αγαπη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κι εσύ ταύρος;!!
....αν και στο ινδικο ειστε τπτ αμνοεριφια, να το προσεξετε! Αμα δειτε ψησταρια να αναβει, κοψτε περα!!!!Και στο κινέζικο, τι αλλο; Γουρούνι
....αν και στο ινδικο ειστε τπτ αμνοεριφια, να το προσεξετε! Αμα δειτε ψησταρια να αναβει, κοψτε περα!!!!
Θεωρώ ότι έχεις κάνει εξαιρετική, υποδειγματική δουλειά στο νήμα σου με τη σωστή ισορροπία και σε ένα χώρο με τις προκλήσεις του και τα κάποια ζωντοβολάκια του. Η γνώση της γλώσσας βέβαια βοηθάει πολύ, αλλά αυτό μόνο δεν αρκεί. Και θέλω να σου πω, μπράβο που είσαι συγκροτημένο άτομο, μπράβο για το χιούμορ σου, μπράβο που τα προλαβαίνεις όλα, μπράβο για τη σχέση σου με τους καλούς πελάτες σου και φυσικά μπράβο που είσαι κούκλα γκαβλιάρα.Η αλήθεια είναι, ότι προσπαθώ να το κρατώ ανάλαφρο/φιλικό και άκρως καυλιαρικο/ενημερωτικό το νημα..κατινιες κλπ παρόμοια, δεν τα γουστάρω(τα είχα ζήσει στην αρχή,και είχα σιχαθεί πολλούς&πολλά)
Ακομα διακρίνω σ αλλα νηματα φουλ κατινια από ανδρες(η γυναίκα την έχει στο DNA της πες ,οκ..)
Τ αγόρια που μπαίνουν εδω, ειναι πελάτες μου σταθεροί στο 90%, αρα ξερουν την Τζο και περαν της περσονας στο σαιτ. .στην προσωπική μου ζωή είμαι σοβαρή ,πειθαρχημενη και με σεβασμό στις πάντες, αρα το ιδιο εισπράττω κι από τ αγόρια εδω!Ισως είμαι η μούσα τους αλλα κι αυτοί ειναι οι υπέροχοι εραστές μου...!
Σ ευχαριστώ πολυ για το τιμητικο ποστ σου ως προς εμένα!