Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.450
Καλημερα αγόρι,12 και μετα συνήθως εκτός αν υπάρχει συννενόηση απο την προηγούμενη, για νωρίτερα λίγο ίσως..Καλημερα Καυλα !!!! Τι ώρα ξεκινάς τα ραντεβού σου ;
Καλημερα αγόρι,12 και μετα συνήθως εκτός αν υπάρχει συννενόηση απο την προηγούμενη, για νωρίτερα λίγο ίσως..Καλημερα Καυλα !!!! Τι ώρα ξεκινάς τα ραντεβού σου ;
χαχα δεν υπαρχεις...καυλο μιλφ λυσσάρα χαχαχαχα!
καλημερα. υπηρεσια τριο μαζι με φιλη σου παρεχεις;...καυλο μιλφ λυσσάρα χαχαχαχα!
Οχι,δεν θελω γυναίκες ερωτικά, καλημέρα!καλημερα. υπηρεσια τριο μαζι με φιλη σου παρεχεις;
Καλως τον,καλημέρα!!Καλημέρα όμορφη
ok. συγνωμη απλα εχω μεγαλο κολλημα με το συγκεριμενο βιτσιο. καλη σου μεραΟχι,δεν θελω γυναίκες ερωτικά, καλημέρα!
πρωκτικο δεν κανω απλα εχω αδυναμια στα πολυμετοχικα και στα παιχνιδια γυναικων.Καλε γιατί ζητάς συγνώμη;!ερώτηση έκανες ..και δεν είναι βίτσιο,σ ευχαριστεί και το γουστάρεις!
...νομιζω οι περισσότερες ανεξαρτητες, ικανοποιούν και καυλες τους μέσα απ αυτό, ειναι συνειδητή απόφαση, εγω τουλάχιστον ναι ,το έχω δηλώσει, φυσικα ο αρχικός στόχος είναι το χρήμα..!πρωκτικο δεν κανω απλα εχω αδυναμια στα πολυμετοχικα και στα παιχνιδια γυναικων.
εχω πεσει και θυμα πρακτορειων που ταζαν φυκια για μεταξωτες κορδελες.
οι ανεξαρτητες κοπελες ειστε τιμιες
Καλημέρα στη γυναικάρα΄!!!!!Καλημερούδια!
Καλησπέρα μωρο!Καλημέρα στη γυναικάρα΄!!!!!
... έχω ήδη 2 έτοιμους,φιλους&πελάτες, αρα θα είμαστε σ επαφή!Γμτ με την κολο δουλειά έχασα την κλήρωση. Τζο αν βρεις άλλον έναν είμαι μέσα για μια παρτουζα....
...όταν βλέπω άνδρα στην πένα κσι δεκτικο σ αυτο ,είναι η τρέλα μου να γλύφω..το τελευταίο διάστημα, το έκανα σ ελάχιστους νέους (1 η 2),αρα φαντάζομαι ποιο αγορι μπορεί να είσαι ...!!Ο σέξυ πεντακάθαρος νεαρός( μου πηρες & κωλαρακι στα ορθια,σωστα;!)Η Ιωάννα είναι πολύ καυλιάρα γυναίκα. Αφορμή για να την πάρω ήταν τα σχόλια για γλειφοκωλι το οποίο κάνει απίστευτα. Από τις λίγες που βάζουν γλώσσα και γουστάρουν να το κάνουν πραγματικά. Σίγουρα θα προτιμηθεί ξανά όταν μπορέσω.
Λοιπον ,ο νικητής του free fuck ,είναι ο @Lemmy mo, νρ 13
Ηδη του αφησα μήνυμα.
Για τα υπόλοιπα 19 παιδιά που συμμετείχαν, κάτι θα σκεφτώ!
Βρε καλώς το δικό μας τ αγόρι !!!Σκέψου διότι ως γνωστόν: με το νου πλουτενει η κόρη με τον ύπνο η ακαμάτρα!
Από το χωριό μου είναι αυτό!!!! Εύγε!Φρεσκο υλικό
Πάντα έχεις!!!!!!Βρε καλώς το δικό μας τ αγόρι !!!
Αρα εγω η ξανθιά, εχω μυαλό σωστά;!
...νομιζω οι περισσότερες ανεξαρτητες, ικανοποιούν και καυλες τους μέσα απ αυτό, ειναι συνειδητή απόφαση, εγω τουλάχιστον ναι ,το έχω δηλώσει, φυσικα ο αρχικός στόχος είναι το χρήμα..!
Να την ψάχνετε αρκετά, να διαβάζετε κριτικές ,και αν κάτι δεν σας κολλα εξ αρχης ,να σταματατε το ραντεβού,καλύτερα να έχετε πεσει εξω(σπάνιο ,γιατί απο το 1 δευτερόλεπτο διαβάζεις πως θα πάει η φάση ..), παρα να κλαίτε τα χρήματα σας μετα..
Σημασία έχει να περνάτε όμορφα όπως κι εμείς κάποιες κυριες μαζί σας!!
...η γνώμη σου για μένα έχει ιδιαίτερη αξία,γιατι γνωρίζοντας σε ως πελάτη, σ εκτίμησα απόλυτα..αρσενικό ,κυριολεκτικά..και δεν μιλω για προσόντα (γνωστά στους πάντες χαχαχα!!),αλλα συμπεριφορά σου!!