kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.693
- Πόντοι
- 6.256
Στο κολοκοτρωνίτσι.Στο χωριό για μπάνιο ήσουν;
Έχει καρχαρίες..πρόσεχε
Στο κολοκοτρωνίτσι.Στο χωριό για μπάνιο ήσουν;
Έχει καρχαρίες..πρόσεχε
Πριν λιγο τελείωσα ραντεβού, παω ν να φάω και να κάτσω να δω κατω παρταλι(τρελό γέλιο), το θυμήθηκα που είπες Κολοκοτρωνιτσι,άσχετο χχαχαχαχαΣτο κολοκοτρωνίτσι.
Πολυ καλόΠριν λιγο τελείωσα ραντεβού, παω ν να φάω και να κάτσω να δω κατω παρταλι(τρελό γέλιο), το θυμήθηκα που είπες Κολοκοτρωνιτσι,άσχετο χχαχαχαχα
Μην μας ξεχνάς κι εμάς γλυκιά μου. Δεν κερδίσαμε το λαχείο (εσένα) όμως είχαμε την χαρά της συμμετοχής.Λοιπον ,ο νικητής του free fuck ,είναι ο @Lemmy mo, νρ 13
Ηδη του αφησα μήνυμα.
Για τα υπόλοιπα 19 παιδιά που συμμετείχαν, κάτι θα σκεφτώ!
![]()
...πριν το γράψεις ηδη το έκανα!Μην μας ξεχνάς κι εμάς γλυκιά μου. Δεν κερδίσαμε το λαχείο (εσένα) όμως είχαμε την χαρά της συμμετοχής.
Α ρε φάτσα...είσαι ατομαρα!!!!Με εσένα στο κρεβάτι μας, λίγο πολύ, όλοι νικητές είμαστε!!!![]()
Καλή όρεξη αγαπητή...ΤζοαναΠριν λιγο τελείωσα ραντεβού, παω ν να φάω και να κάτσω να δω κατω παρταλι(τρελό γέλιο), το θυμήθηκα που είπες Κολοκοτρωνιτσι,άσχετο χχαχαχαχα
Ευχαριστώ πολύ μωρο!!Τσιμπαω κσι σας κάνω παρέα κιολας!!Καλή όρεξη αγαπητή...Τζοανα
τιιιι μας κανεις μωρακι μΧμ,νομίζω μπορώ ν ανεβάσω ολο το βιντεακι με ήχο που είχα βάλει τις προάλλες, δεν ανέβηκε τοτε ολόκληρο,αν θυμάμαι ,μονο ένα μέρος
Και πάμε για νάνι σιγα σιγα,ήταν γεμάτη μέρα!
Σας καυλώνω για ήρεμα νανάκια μετα..τιιιι μας κανεις μωρακι μ![]()
Και ο Θεος επλασε την γυναικα !!! η ο Φειδιας θα σε ειχε μονιμο μοντελο !!!!γυναικάρα μου εσύ.
Καλημέραα γυναίκαραα μας καυλώνεις κ μέχρι τελική πτώσης (είσαιιι εσυυυ μιαα αχχ)Σας καυλώνω για ήρεμα νανάκια μετα..![]()
Να εισαι καλα αγορι,ευχαριστώ!Είμαι νέο μέλος εδώ και να ξέρεις ότι γράφτηκα εδώ μόνο για σένα καβλιάρα μου!
Αυτά μου λες και λιώνω βρε!!Και ο Θεος επλασε την γυναικα !!! η ο Φειδιας θα σε ειχε μονιμο μοντελο !!!!
...καυλο μιλφ λυσσάρα χαχαχαχα!Καλημέραα γυναίκαραα μας καυλώνεις κ μέχρι τελική πτώσης (είσαιιι εσυυυ μιαα αχχ)![]()
Καλημερα αγόρι,12 και μετα συνήθως εκτός αν υπάρχει συννενόηση απο την προηγούμενη, για νωρίτερα λίγο ίσως..Καλημερα Καυλα !!!! Τι ώρα ξεκινάς τα ραντεβού σου ;