Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.493
Πεινασμένο το κορίτσι μας
Που σαι αδυναμία μου;!Ελα να φάω και το δικό σου!!Πεινασμένο το κορίτσι μας
Θα φέρω και γλυκό για μετά το φαγητόΠου σαι αδυναμία μου;!Ελα να φάω και το δικό σου!!
Πιο μεσα δεν γινοταν.. ταινια μικρου μηκους με μια γρανιτουλα θελουμε εδω.. <3
Οι τουλούμπες της αρεσουνΘα φέρω και γλυκό για μετά το φαγητό
Next time baby..χάρηκα που σε είδα εδω παλι,μου χάθηκες !Πιο μεσα δεν γινοταν.. ταινια μικρου μηκους με μια γρανιτουλα θελουμε εδω.. <3
...οι μεγάλες,(τουλουμπαρες)οχι οι μικρές(τουλουμπακια)Οι τουλούμπες της αρεσουν
Ειμαι ξανα στισ επαλξεις!Next time baby..χάρηκα που σε είδα εδω παλι,μου χάθηκες !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...οι μεγάλες,(τουλουμπαρες)οχι οι μικρές(τουλουμπακια)
Καλό βράδυ κοπελάρα μου!!!Καληνύχτα αγόρια μου...
Καληνύχτα αγοράκι μου!Καλό βράδυ κοπελάρα μου!!!
Καληνύχτα γυναικάρα μαςΚαληνύχτα αγόρια μου...
Καληνύχτα ομορφιά μου!!!Καληνύχτα γυναικάρα μας
πολυ ωραια φωτο.... καλο βραδυ...Καληνύχτα αγόρια μου...
...ξέρεις πότε την έβγαλα..Μηστες καλησπερα να πω και γω την γνώμη για την SexyJoanna...έχω βρεθεί μια φορα με την κυρία.. (σημερα) μπορώ να πω οτι ειναι οκ σε ολα για τα 80€ που ζητάει (επελεξα 1 ωρα) γι'αυτό που προσφέρει είναι εντάξει και τιμιο..σίγουρα δεν είναι καμία 20ρα αλλά για την ηλικια της πιστεύω είναι τίμιοτατο και βαζει τα γυαλια σε πολλες 20ρες...ως προς την συμπεριφορά της ειναι ευγενική και ντομπρα , εχει κορμαρα κολαρα και τρομερο τσιμπουκι, σιγουρα θα ξανατιμηθη... joanna σε ευχαριστω πολυ για σημερα θα τα πουμε συντωμα ξανα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πολυ ωραια φωτο.... καλο βραδυ...
Είσαιιι γυναικαραα αλλά βρε παιδάκι μ τα ρούχα πάνω σου μιλάνεε..Καληνύχτα αγόρια μου...
....και τι λένε αγορακι μου..;Είσαιιι γυναικαραα αλλά βρε παιδάκι μ τα ρούχα πάνω σου μιλάνεε..
ειμαστε τυχεροί που σε ακουμπαμε....και τι λένε αγορακι μου..;
Καλημέρα