gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.627
- Πόντοι
- 4.696
τρελα η κωλαρα σου μωρο !!!!Καλημερουδια με καυλες!
τρελα η κωλαρα σου μωρο !!!!Καλημερουδια με καυλες!
Πολυ hard core εχει γίνει το νήμα.Καλημερουδια με καυλες!
...αίσχος,τι βαζω η ξεδιάντροπη!!!Πολυ hard core εχει γίνει το νήμα.
...καυλιαρη μου εσυ..νομιζω οτι της έλειψες..τρελα η κωλαρα σου μωρο !!!!
...ετοιμάζομαι για τους ολυμπιακους μωρο!!Στην ιππασία παίρνεις άριστα!!! Έτοιμη για αγώνες
Το ταγκο ειναι χορος για δυο και αν δεν ησουν εσυ η νταμα που εισαι δεν θα γινοταν τιποτα . Φιλια πολλα με αγαπη !Αγορακι μου μόλις είδα την κριτική σου..απο τ 'οτι εκανες αναλ πρώτη φορά,κατάλαβα ποιο αγορι εισαι..νεαρός, ευγεγεστατος και μ ενα μόνιμο χαμόγελο σ ολη την διάρκεια του ραντεβού μας!
Χαίρομαι πολύ που απολαύσες τα πάντα μαζί μου( ιδιαίτερα το αναλ), κι εγώ πέρασα σούπερ με σενα,το κατάλαβες εξάλλου!
Σε φιλώ γλυκά,να περνάς όμορφα!
Περισσευει ενα χέρι ;....να βάλω άλλη μια καυλο φωτο..
(Με ξεθεωσατε αυτήν την βδομάδα χεχεχεχε!!)
Την καλησπέρα μου στην πιο καυλιάρα γυναίκα. Υπομονή λοιπόν μέχρι αύριο...Ρεπο σήμερα, από αύριο boys, διαθέσιμη για σούπερ γ@μησια
Καλησπέρα αγορι.. δεν είναι μακριά το αύριο..Την καλησπέρα μου στην πιο καυλιάρα γυναίκα. Υπομονή λοιπόν μέχρι αύριο...
Ήσουν υπέροχος..φιλια μωρο!Το ταγκο ειναι χορος για δυο και αν δεν ησουν εσυ η νταμα που εισαι δεν θα γινοταν τιποτα . Φιλια πολλα με αγαπη !
Ναιcim παιζει;
Ένα τσακ απο το προσωπάκι μου(λες και δεν το βάζω συχνά,λέμε τώρα..)
καλα,σιγά μην δείτε αυτο μονο
μεχρι μεδουλι ρουφας καυλα μουΈνα τσακ απο το προσωπάκι μου(λες και δεν το βάζω συχνά,λέμε τώρα..)
καλα,σιγά μην δείτε αυτο μονο
Αδιαβαστος ε; Και σε περιοδο εξετασεων..
Σπιτικό φαι...σεξ...Αδιαβαστος ε; Και σε περιοδο εξετασεων..
Που πηγες χθες;
Αφου ειπες ρεποΣπιτικό φαι...σεξ...
Ε ναι βρε, ρεπο από ξένες πούτσες, την σπιτικη, οχι χαχαχαχαχα!!Αφου ειπες ρεπο
ΑααααΕ ναι βρε, ρεπο από ξένες πούτσες, την σπιτικη, οχι χαχαχαχαχα!!
Αχ εσυ..αχ εσυ...αρχικά να πω όταν σε είδα,ειπα τι πανέμορφο προσωπο είναι αυτό..(oλα πάνω σου όμορφα φυσικά, αλλα έφαγα κόλλημα με πρόσωπο σου)Καλησπέρα σας, πρώτη συνάντηση σήμερα με την Τζοάννα. Καλά τα περισσότερα έχουν ήδη ειπωθεί αλλά ότι και να πω για την ΓΥΝΑΙΚΑ είναι λίγο. Απλά απίστευτη. Κορμί τέλειο. Σε κάνει να νιώθεις άνετα άμεσα και το κλίμα κατευθείαν είναι ευχάριστο. Για τα του σεξ, no words, απίστευτο. Η πίπα της (που αυτό παίχτηκε περισσότερο) τέλεια. Δεν θα πω περισσότερα γιατί απλά δεν χρειάζεται η γυναίκα απλά δεν υπάρχει. Βασικά υπάρχει και ευτυχώς για εμάς. Τζοάννα σίγουρα θα ξανασυναντηθουμε. Είσαι (ναι είμαι βαρετός) απίστευτη ΓΥΝΑΙΚΑ. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.