Νέα

Τζοάννα (Sexy Jo)

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Μηνύματα
23.308
Κριτικές
1
Like
161.103
Για τ αγόρια μου τ αγαπημένα, που ζήτησαν ντυμένη φωτο..δεν χαλω χατήρι οταν έχω χρόνο & διάθεση!
20230603_182327.jpg
 

eteros_ego

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2014
Μηνύματα
3.099
Like
6.300
Πόντοι
1.056

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Μηνύματα
23.308
Κριτικές
1
Like
161.103
Ευχαριστώ πάρα πολυ και τα μέλη εδω και τους επισκέπτες που μου ζητούν σωρηδόν να με δουν, προσπαθώ παρα πολυ να σας εξυπηρετω και το πετυχαίνω σε μεγάλο βαθμό, αλλα ηδη τελείωσα το 5 ραντεβού σήμερα και θέλω να ξεκουραστώ να βγω και μια βόλτα,και χθες ήταν γεμάτη μέρα με ραντεβού οσο δεν παει,αρα επιβάλλεται η ξεκούραση ..Αθήνα θα ειμαι που με ρωτάτε γι αυτές τις μέρες,αρα αναλόγως τις καυλες θα κάνω και ραντεβού,το ξέρετε αυτο ,ειμαι ξεκαθαρη στα πάντα.
Φιλάκια πολλά πολλά...
 
Τελευταία τροποποίηση:

Ptr1st

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Μηνύματα
1.024
Like
2.760
Πόντοι
456
Λοιπον..επειδή καπου επιασε το μάτι μου νωριτερα να συζητάνε οι γνωστές γεροντοκορες του μπου(γι ανδρες μιλώ),ποια έχει σελίδες πολλες εδω, ποια κάθεται εδω μεσα,ποια φορα το βρακι της ανάποδα κλπ χαζα,να τους καληνυχτίσω και να τους αφήσω με την απορία ακόμη μια φορά.. τι στο διαολο έχει αυτή η μιλφαρα (εγω δλδ)κ η ουρά αναμονής για ραντεβού είναι από Ελληνορωσων μέχρι Μέγαρο μουσικής χαχαχα!
.........
Στα υπόλοιπα καυλιαρικα αγοράκια μου που στηρίζουν εμένα και το νήμα μου χρόνια,την αγάπη μου..εδώ θα είμαι μαζί σας και για την Καλημέρα και για την καληνύχτα μας..
Παρακαλώ οι τύποι που εχω γειώσει/,μπλοκάρει μην κάνουν παράπονα αλλού γιατί έχω ντοκουμέντα ,δικα τους μηνύματα που με παρακαλούν και θα ρεζιλευτουν ,ως συνήθως..)
Εμείς εσένα θέλουμε και ξέρεις γιατί
 

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Μηνύματα
6.152
Κριτικές
32
Like
26.532
Πόντοι
8.346
Και στο Αμστερνταμ θελουν αυξηση εισαγωγων σε καλαματιανό ....πραμα
....μην το γελας, εχω πετυχει σε coffee shop στο Αμστερνταμ μεσα σε βαζακια κ μαλιστα στις καλες ποιοτητες, παραγωγη απο Ζωνιανα κ απο Καρδιτσα!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
 

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Μηνύματα
23.308
Κριτικές
1
Like
161.103
Καλησπερα στους συναγωνιστες , ειπα και εγω ως νεο μελος της κοινοτητας να γραψω για την εμπειρια μου για την Joanna . Τα λογια ειναι περιττα , σωμα σφιχτο και δυναμικο οπως το βλεπετε στις φωτογραφιες και απο κοντα ακομα καλυτερα και στις υπηρεσιες φοβερη ,καθαροτατη, δινει πονο χωρις αυριο και ξερει πως να περιποιηθει εναν ανδρα. Σε καποια φαση μου ειπε αν ηθελε να την παρω απο τον κωλο εγω ομως δισταζα γιατι δεν το ειχα ξανακανει (ως νεος και αμαθης). Τοτε λοιπον μου λεει παμε να δοκιμασουμε . Ετσι λοιπον πρωτη φορα anal με την Jo ηταν μια ασυναγωνιστη εμπειρια . Ειναι ενα ατομο επικοινωνιακο για οσους φοβουνται για το σπασιμο του παγου ,η διαθεση της στον αγωνα ειναι στην κορυφη ωστε να το ευχαριεστιεται οσο το ευχαριστιεσαι και εσυ ,χωρις να βιαζεται για ξεπετα η κατι τετοιο . Για οσους σκεφτονται να κλεισουν ενα ραντεβου την συνιστω ανεπιφυλακτα καθε λεπτο μαζι της θα περασετε υπεροχα !
Αγορακι μου μόλις είδα την κριτική σου..απο τ 'οτι εκανες αναλ πρώτη φορά,κατάλαβα ποιο αγορι εισαι..νεαρός, ευγεγεστατος και μ ενα μόνιμο χαμόγελο σ ολη την διάρκεια του ραντεβού μας!
Χαίρομαι πολύ που απολαύσες τα πάντα μαζί μου( ιδιαίτερα το αναλ), κι εγώ πέρασα σούπερ με σενα,το κατάλαβες εξάλλου!
Σε φιλώ γλυκά,να περνάς όμορφα!
 
Τελευταία τροποποίηση:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom