kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.194
- Πόντοι
- 6.256
ΚαλημεραΚαλημερουδια!
Μεσημέρι και μετά διαθέσιμη
ΚαλημεραΚαλημερουδια!
ΚαλημέραΚαλημερα
στεκει μια χαρα, παμε λιγο ποιηση...εγω σεμνή;!Κάτσε να δω τον φούρνο απέναντι μου αν γκρεμίστηκε
Καλημέρα αγόρι,εγω δεν το έχω με την ποίηση, είμαι της τσόντας χαχαχαχα!!καλημερα, να παιδι να μαλαμα, βαλε μας γυμνες εικονες, αμα θες να πεις και ποιηματα θα παμ για νομπελ λογοτεχνιας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στεκει μια χαρα, παμε λιγο ποιηση
εχεις το φνωθι σε εαυτον προφανεστατα, ενω ειναι αλλες κατα φαντασιαν ποιητριες που βαζουν μουνι φορα παρτιδα και το παιζουν ιστορια ισον τρια σωστοτατη αρισταΚαλημέρα αγόρι,εγω δεν το έχω με την ποίηση, είμαι της τσόντας χαχαχαχα!!
Δεν θα κρίνω καμια κυρία εγω,αυτο το κάνετε εσείς τ αγόρια, εξάλλου η καθεμία είναι διαφορετική, όσον αφορά εμένα,το θέλω πρόστυχο το νημα,σκέτη τσοντα κι ενημερωτικό φουλ με υλικό και κριτικές των κυριων για τα ραντεβου μας!εχεις το φνωθι σε εαυτον προφανεστατα, ενω ειναι αλλες κατα φαντασιαν ποιητριες που βαζουν μουνι φορα παρτιδα και το παιζουν ιστορια ισον τρια σωστοτατη αριστα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γνωθι σε εαυτον και κωλαρα ψηλα, οπως πρεπει να ειναι η σωστη γυναικα
Καλημέρα γυναικάρα μας!!!Καλημερουδια!
Καλημέρα ομορφιά μου!!Καλημέρα γυναικάρα μας!!!
Και εμεις οι της εκκλησιας;Δεν θα κρίνω καμια κυρία εγω,αυτο το κάνετε εσείς τ αγόρια, εξάλλου η καθεμία είναι διαφορετική, όσον αφορά εμένα,το θέλω πρόστυχο το νημα,σκέτη τσοντα κι ενημερωτικό φουλ με υλικό και κριτικές των κυριων για τα ραντεβου μας!
Φιλάκια Πολλά!!
Που την βρήκες ρε συ;;Την ειχα ποσταρει παλια!
Αυτή η φωτογραφία ρε παιδιά, μου φέρνει στο μυαλό τον Ελληνικό τουρισμό.
"Ανοίξαμε και σας περιμένουμε"
..κάθε Κυριακή στον Άγιο Νικόλαο στο Κουκάκι, έχει κατηχητικό, εκεί να πας, εδω το νημα είναι της ακολασίας!!Και εμεις οι της εκκλησιας;
Διαβάζω και μελετώ το νήμα σε βάθος χρόνου!!! Πού ξέρεις;;; Μπορεί να πέσει κανένα απροειδοποίητο διαγώνισμα και δε θέλω να είμαι απροετοίμαστοςΠου την βρήκες ρε συ;;Την ειχα ποσταρει παλια!
Θεούλης είσαι χαχαχχαχχα!!!
Μην πάτησετε ρεεεεε Έχει απλώσει δίχτυα και θα μας πιάσει όλους!!!Για τ αγόρια τα νεουδια που με ρωτούν για πληροφορίες, φωτο κλπ,πατήστε πάνω στο προφίλ μου και θα δείτε πολλες πληροφορίες (εχω κάνει κόπο να το φτιάξω, ανοίξτε το βρε κουκλακια μου χαχαχαχα!)
Εσυ εισαι τσαχπινης κι ατακτουλης,στανταρ,έχει μύτη η θεία Τζο..χαχαχαχα!!Μην πάτησετε ρεεεεε Έχει απλώσει δίχτυα και θα μας πιάσει όλους!!!
Και στις 2 φωτογραφίες, δίχτυ φοράει!!!
Υ. Γ τι κωλάρα είναι αυτή;;;;
Κι η δική μου είναι λίγο στραβή (η μύτη) κι έχω αναπτύξει τεχνική στο γλειφομούνι παίζω κλειτορίδα παράλληλα .Εσυ εισαι τσαχπινης κι ατακτουλης,στανταρ,έχει μύτη η θεία Τζο..χαχαχαχα!!
Αμα είναι μεγάλη η μύτη στο γλυφομουνι προσφέρει εξτρα βοήθεια να ξέρεις !!!Κι η δική μου είναι λίγο στραβή (η μύτη) κι έχω αναπτύξει τεχνική στο γλειφομούνι παίζω κλειτορίδα παράλληλα .
Ναι αλλά στο 69 μπαίνει κώλοΑμα είναι μεγάλη η μύτη στο γλυφομουνι προσφέρει εξτρα βοήθεια να ξέρεις !!!
Αστο, θα μεινω στο νημα σου καλυτερα, μια χαρα σεμνο ειναι...κάθε Κυριακή στον Άγιο Νικόλαο στο Κουκάκι, έχει κατηχητικό, εκεί να πας, εδω το νημα είναι της ακολασίας!!