Μπουκιτσικωλογους φτιάχνουν.....
Και μονο που μπορουν να προφερουν τετοια ειδικοτητα ειναι αξιοι συγχαρητηριων!
Μπουκιτσικωλογους φτιάχνουν.....
Σωστη κουβεντα . Και ειδικα τωρα με το ΑΙ ( artificial intelligence ), για πολλες ειδικοτητες , δε θα χρειαζεται καν πανεπιστημιοΤα πανεπιστήμια φτιάχνουν ειδικότητες, όχι προσωπικότητες...
Στα πρώτα μαθήματα έχω ακούσει μαθαίνουν την τεχνική κλαρίνο- φλάουτο....
Θα σου πω.....κωλο με κώλο!!!
Μήπως είσαι γιατρός!!!!?
Υπήρχε και ενα άλλο παιχνίδι με τα κορίτσια.λεγοταν ο Βασιλείας.....
Ρεγγα οτι εχει διαταραχη η συνδρομο στη φραση , αστο καλυτερα στην ακρη , δεν ειναι για αστειαΤο λες και δικωλικη διαταραχη!
Μπορεί και πέος τι να σου πω......
Άμα έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα μπορεί.....πάρε άλλο καινούργιο.
Κάπου στην Ιαπωνία δεν τους νοιάζει και πολύ.....
... το πάτε γι 2000 σελίδες το νημα για τα δωρα ε;;;Παλιό παιδα
Χαχαχαχαχαχα τρελοί ιαπωνεζοι
Και άλλο ένα βιντεακι με φριχτά ατυχήματα .....που δεν θέλει κανένας άνδρας να του συμβούν:
Κρίμα γιατί ήθελα μια Aston Martin!!!Ανακοίνωση...έκατσα μέτρησα κριτικές μου, είμαι στις 647 περιπου..σελίδες είμαστε 1708..στις 1000 κριτικές και 2000 σελίδες θα κλήρωσω δωρα ....σούπερ καυλιαρικα και για πολλούς..(οχι κινητά κι αμάξια αχαχαχαχαχααχααχαχα!!)
Τώρα μου τα χαλάς.Εχει πρωτάθλημα Αγγλίας ,παίζει η λατρεμένη Τοτεναμ..θα σας αφήσω σε λιγο
Να κερδίσουμε και εμείς τα παιδιά του Βορρά όμως τίποτα... το πάτε γι 2000 σελίδες το νημα για τα δωρα ε;;;Παλιό παιδα
Για πολλα καρφώματα πιπιναρα.... Πωωωω καυλαααααα.Μην σας αφήσω όμως χωρις φωτο...έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια η πρωινή...
...μαγκα μου χειροτερα, τα μπουρδελα εχουν ταξη κ σειραΤι τα πέρασες τα πανεπιστήμια....μπουρδέλο?
...καλη η κολλητη?!?! Κωλαρακι δινει?Εχω την κολλητή μου οδοντίατρο στο Νεο Ψυχικό, θες να της πω τπτ;Τι έπαθες παλι βρε;